Intake formulier consulten boeken

Door de toenemende vraag naar Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessies en de groeiende wachtlijst bij onze Master Healers zijn wij genoodzaakt de sessies die nodig zijn voor de Elohim opleidingen, satsangs, de supervisie middagen, de doorbraak arrangementen en de sessie-trajecten vóór te laten gaan op sommige andere consulten en sessies.   

Daarom hanteren we voor nieuwe sessie-aanvragen een intake vragenlijst. Deze geldt voor cliënten die de afgelopen 2 jaar geen of bijna geen sessie(s) hebben gedaan bij het Elohim Centre.

Naar aanleiding van je intake-mail met onderstaande ingevulde gegevens besluiten we of er een boekingsmogelijkheid voor je is. Is dit niet het geval, dan attenderen we je op andere, met het Elohim Centre verbonden, healer-readers elders in het land. Over dit besluit voeren we geen correspondentie.
De meeste mensen die recentelijk sessies of consulten gevolgd hebben bij het Elohim Centre kunnen dit blijven doen.
Wij hopen op je begrip en gaan er vanuit dat er ondertussen in Nederland en België zo’n breed netwerk van healingspraktijken en therapeuten is dat er voor iedereen wel een mogelijkheid bestaat voor healing, inzichten en  verdere bewustzijnsgroei.

Dank je voor je interesse in een sessie bij ons. We nemen je aanvraag in behandeling en je ontvangt binnen een week een bericht.

Een vriendelijke groet van het Elohim team


Intake vragen

Graag invullen met maximaal 4 zinnen per antwoord.

Naam:
Telefoon:
Mailadres:
1.    Hoe ben je met ons in aanraking gekomen?
2.    Volg je Elohim (E-)cursussen?
3.    Beschrijf kort en compact je hulpvraag en/of wat je wilt ontwikkelen in jezelf?.  
4.    Heb je last (gehad) van een depressie, verslaving, psychose of flinke stemmingswisselingen of gebruik je daarvoor medicatie?
5.    Ben je op dit moment nog ergens anders onder behandeling?
6.    Waarom denk je dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw proces of bij je hulpvraag?
7.    Ben je bezig met het pad van zelfrealisatie en Ontwaken en waaraan merk je dat?

Je NAW-gegevens en de antwoorden op bovenstaande vragen s.v.p. mailen naar info@elohim-centre.org met als onderwerp "aanvraag sessie". Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan andere healers verstrekt.