ervaringen tijdgeest lezingen

Ik merk dat ik op het punt sta om vooruit te gaan. Gister laatste werkdag en nu volledig zelfstandig met eigen coaching/healing praktijk.
Het borrelt en het bruist.Tegelijkertijd voel ik in bepaalde relaties dat op het moment dat ik volledig in mijn kracht ga staan, dat ik soort van "klein geworden" houdt. Ik heb een soort van stilte voor de storm gevoel, maar merk dat ik mezelf toch nog weleens tegen laat houden en dan in de twijfel schiet. Hoe kan ik daar het beste mee om gaan?

Yvonne

Heel herkenbaar allemaal... ik heb moeite het donker te aanvaarden en heb verdriet dat mijn kinderen zo anders in het leven staan en niets hebben met spiritualiteit... ik heb duidelijk nog wat te leren...

Anneke

Dank je wel, klopt helemaal. Ideeën stromen blijven soms komen en dat maakt het soms lastig daadwerkelijk te beginnen. Kwam net al van alles binnen tijdens de lezing, weet waar te beginnen. En inderdaad momenteel bezig met samenwerken met anderen. super dank je wel!

Yvonne

Joke wat super bijzonder weer. Vooral die baby-tijd voelde ik mn energiesysteem alsof een bloem zich sloot ( ipv opende wat ik soms voel ). Ik schrok er n beetje van.. maar vertrouwde het ook. Oneindig maal dank weer voor al dit moois.

Edith

Dank je voor de prachtige en ontroerende sessie, fijn je weer gezien te hebben en deze bijzondere transformatie samen te doen. Tranen schieten soms in mijn ogen. En ja had het vanmiddag ook opeens koud waarschijnlijk ter voorbereiding van vanavond?! Dank voor alles. Liefdesgroet,

Gemmeke