Docentenwisseling workshops en opleidingen

Stromend water, pad afleggen.jpgNadat vorig jaar juni bij mij borstkanker was vastgesteld, hadden Willeke Ananda Jansen en Marlisa Hof de meeste workshops die ik sinds jaar en dag gaf, naar volle tevredenheid overgenomen. Nu heeft echter Willeke besloten haar werk bij het Elohim Centre neer te leggen om samen met haar partner Luuc naar een nieuwe omgeving te gaan. Daarnaast krijgt Marlisa een kindje en gaat ze half augustus met zwangerschapsverlof, zoals vele bekenden klanten van het Elohim al weten. Wij verheugen ons met haar op de komst van de kleine! Helaas blijft ze niet wonen en werken op de Krachtplaats maar wil ze na 8 jaar Elohim een groter huis voor haar gezin en een eigen basis creëren. Natuurlijk vinden we het allemaal heel jammer na zoveel jaren van trouwe dienst, vriendschap en inzet, afscheid van Willeke en Marlisa te moeten nemen maar we gunnen hun graag weer een andere levenswending. Gelukkig kunnen we van Marlisa, haar groeiend buikje en haar kennis nog enkele maanden genieten voordat we Marlisa zullen uitzwaaien. Ook hoopt Marlisa nog veel van haar kantoorkennis over te dragen zo gauw zich een geschikte kandidaat voor de office manager vacature laat zien. Dus weet je iemand laat het ons weten! 

Nu Willeke en Marlisa vertrekken en ik me weer heel vitaal voel neem ik zelf de workshops weer onder mijn hoede. Daarbij ook gesteund door René en Yvonne. Daar hebben we reuze veel zin in.  Door alle workshop uitval rondom Corona zijn René en ik al meer online workshops gaan geven en ook dat bevalt ons en de klanten goed. Alleen kunnen we door Corona op dit moment nog minder studenten toelaten per workshop i.v.m. de anderhalve meter.

Niet alleen voor mij, het team en de vertrekkende mensen maar ook voor alle klanten en nieuwsbrief lezers is het een bewogen jaar waarin we mogen leren vertrouwen. Namens het Elohim team wens ik iedereen dan ook een jaar van liefde, non -dualiteit, vertrouwen en loslaten. De groepsziel van de Lichtwerkers die het multidimensionale Pad van het worden van universele Liefde en wij-gevoel gaan, groeit dwars door de moeilijkheden heen!

Hartegroet Joke


Volg je een opleiding?

Heb je je ingeschreven voor een workshop of opleiding, weet dan dat de meeste workshops worden gegeven door Joke ElZiam Nootebos waarbij ze sommigen samen met René geeft. Slechts enkele workshops worden geheel overgenomen door Yvonne of René waarbij eventuele transmissies in de helende tuinen door Joke worden gegeven.
Net als elk jaar zijn er soms enkele wijzigingen in het workshopaanbod, omdat we meegroeien met de tijdgeest. Zo is er een workshop samengevoegd en hebben de ingeschreven mensen reeds bericht hierover gehad. Zie verder de workshopagenda voor de docenten en data. Mocht er nog een wijziging volgen (anders dan dat van de docentennaam) van een van de andere workshops, dan zal dat aan de ingeschreven deelnemers worden bekend gemaakt en in de site agenda worden veranderd.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin