Healing, Reading en Coaching

Anna P. 2020.jpegIn mijn Healing-Reading sessies word je gedragen door een zacht en ruim liefdesveld. In veiligheid zal je systeem zich openen voor dat wat er diep van binnen in je leeft. Je ontdekt wat de dieperliggende oorzaak van een blokkade is, en wat voor kracht en kwaliteiten hieronder schuilgaan.

Samen met de lichtwereld en natuurrijken ontvang je healing op traumatische ervaringen, familiepatronen en pijnlijke geschiedenis. Zielendelen haal je op en worden opnieuw geïntegreerd. Aangepaste vrouwelijkheid of overtrokken mannelijkheid worden in balans gebracht. Je zult je gevulder voelen in jezelf, en steviger in het leven komen te staan.

Vanuit een sterke verbinding met Sekinah en het Lemurisch eenheidsveld begeleid ik jou naar de eenheid in jezelf. Je bewustzijn verruimd en je gaat ontdekken dat je vanuit al je (kristalgevoelige) lagen mag gaan functioneren. Steeds meer rust en vrede vind je dan in jezelf. Ook ontvang je inzichten en praktische tips hoe je meer vanuit je ware natuur kunt leven.

Naast energetische aanraking en healing op afstand werk ik met klank om dieperliggende lagen in jou te bereiken zodat ook deze getransformeerd kunnen worden.
Ik ontmoet je graag in een sessie!

Reading and healing in English is available on request.


Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

Specialisme

  • Trauma
  • Onveiligheid en innerlijk kind stukken
  • Doorbreken van oude (familie)patronen
  • Je kristallijnen gevoeligheid inzetten in je leven
  • Subtiele lagen van je ziel integreren
  • Multidimensionaal leven
  • Leven vanuit eenvoud, rust en een eenheidsgevoel

Cliënt ervaringen

Bedankt voor de bijzondere sessie. Je voelde zo op je gemak, zo jezelf, in ons gesprek, dat ik als vanzelf opende. En dat heb ik nooit in sociale contacten. De healing, wow. Woord dat steeds in me opkomt, is next level healing. Voor het eerst voelde ik me gezien in mijn ware zelf, waardoor ik me daar nu mee verbonden voel. Nu komen er allerlei processen op gang die echt een verschil maken in het dagelijks leven.

Ronald


Wanneer je je overgeeft aan het zachtkrachtige energieveld van liefde dat Anna in haar sessies neerzet, kan je in alle veiligheid lang vergeten stukjes van jezelf naar boven laten komen zodat ze terug kunnen deelnemen aan de eeuwige dans van de heelheid. Anna kan door haar loepzuivere invoelingsvermogen jou perfect begeleiden en ondersteunen in de reis naar je diepere zelf. Ze maakt daarin graag gebruik van spirituele inzichten door ze begrijpbaar te vertalen naar situaties uit het gewone alledaagse leven

Stefan


 

Kwaliteit samenwerkende Elohim Healers-Readers-Coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim Healers die geven lossen vermoeidheid, oude patronen en soms ook ziektebeelden spontaan op en vindt er daarnaast altijd diepere innerlijke ontwikkeling plaats waardoor ook keuzes en richting duidelijker worden. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

Naast de Elohim Master Healer-Reader-Coaches is ook de Krachtplaats een enorme Divine Healer. Samen met de cliënt zetten de Healers en de hogere Lichtdimensies van de Krachtplaats (met daarbij ook engelen, Moeder Aarde en natuurwezens) voelbaar een groot Eenheidsliefdesveld neer tijdens een sessie. Hierdoor kan er dieper gewerkt worden in de situatie of het DNA en de genetische informatie van de cellen van de cliënt. Maar ook in de vrouwen- en mannenlijnen en patronen, relaties, het ether lichaam, innerlijk kind, de familieaura of de gezondheid. Overigens is het niet aan de Elohim Healer om dit te willen, maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid met de vraag van de cliënt. De kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team) ligt in een grote bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen van de ziel, in alle thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, overtuigingen, schaduwpatronen en cellen van de cliënt. Elke Healer en Coach heeft een grote bandbreedte hierin maar ook een eigen sfeer en specialisme. Het is mede dankzij deze aanvulling op elkaar tijdens een 3-daags doorbraakconsult of een midweek verblijf met healingen, dat de cliënt geweldige, diepergaande resultaten bereikt. Uiteraard geven zij ook sessies met veel diepgang die eenmalig zijn of die 1x per maand voldoende healing en beleiding bieden. Sessies gebeuren altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt waarbij altijd gekeken wordt naar de wortel van de vraag van de cliënt. Ze kunnen live of op afstand worden gedaan.

Tips na Sessie

  • Drink kristal water
  • Voetenbad met een paar salie druppels
  • Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur