De Pillar of Light weg

Geschatte leestijd: 4 min

Inwijdingsweg Lemurisch Bos met bezoeker.jpgOp de Elohim Krachtplaats vind je de Pillar of Light weg in het Lemurische Bos

De lichtcodes van het Lemurisch bospad helpen je innerlijke groei te versnellen en wat je tegenkomt tijden deze groei. Op de Elohim Krachtplaats, in het bos en de helende tuinen ontvang je vele lichtcodes, heling en inzichten!

Bewust Kosmisch mens
Als je je lichaam tot een subtiele gevoelsantenne maakt, voel je op deze weg de plekken waar je groter, blijer en ruimer wordt. Je wordt een bewust kosmisch mens en dat voelt fijn. Je bent er voor jezelf en je innerlijke weg en je hebt het leven in de hand en je hart. Toch kun je je onderweg aangetrokken voelen tot zijwegen, beïnvloedingen van anderen (lichtvrienden) en je eigen vastgezette overtuigingen  en gevoelens. Zo verlies je de focus op wat je werkelijk en uiteindelijk wilt en wie je werkelijk BENT. Je wilt geluk, maar eeuwig geluk is alleen verkrijgbaar voorbij je ik-illusie. Voor dat laatste moet je een andere weg inslaan, door de knieën gaan en nederig worden, in werkelijke Overgave aan het Goddelijke en transpersoonlijke in jou willen gaan leven. Subtiele gevoeligheid en innerlijke onveiligheid en vaak ook innerlijk kind reacties nemen toe als je zover bent dat het universum je uitgedaagd al je meningen, gevoelens en andere hechtingen (innerlijk) los te laten. Als het lijkt of je alles kwijt raakt. Vaak heb je dan hulp nodig van een ingewijdene en leraar die die Weg zelf heeft ervaren als je niet steeds dezelfde herhalingslussen wilt tegenkomen in je leven(s) en je ik-kern deze keer echt wilt oplossen om je Godskern te worden.

Je hebt het 3 t/m 5 dimensionale leven vanuit emoties, mind en wil achter je gelaten maar je subtiele, spirituele ik van je 5 dimensionale ziel heeft nog wel liefde, aandacht en bevestiging van je omgeving nodig omdat je eigen Godskern-Liefde-Kracht nog niet genoeg is ingedaald in je persoonlijkheid en lagere zelf. Dat kan alleen als jij aan de kant stapt met je gewoontepatronen, gevoelsbehoefte, pijnpunten, meningen en hechtingen aan nodig zijn, zelf bepalen, enz. Ondanks meer meesterschap weet je soms van binnen niet meer wat je wilt en hoe je nu verder moet, ook al heb je een hele ontwikkeling achter de rug met veel meer bewustzijn, magie, liefde en buikgevoel.

Afwisselend zwaar en licht
Opnieuw loopt het (leven) soms zwaar. Daarom ontvang je op deze weg ook de codes voor meer uitdrijvingen van individueel, familie-  en zielegroepskarma en schaduwpatronen. Het vervolgens lichter (door het leven) lopen (wat je hier letterlijk merkt op dit helende pad in het Lemurische bos van de Elohim Krachtplaats) en nieuwe zuiveringscodes ontvangen herhaalt zich net zolang totdat je ontwaakt voorbij het subtiele ego-ik. Je ik-kern houd je samen met de jou bevestigende lichtvrienden ongemerkt nog in stand. Soms denk je dat je er bent, dan merk je weer van niet want je ik-kern die nog wat vind van jezelf en een ander of de situatie is nog niet opgelost en je weet dat je het zelf moet doen. Maar hoe? Door middel van het denken, je lichtvrienden, je hogere chakra’s en gaven, kom je er niet. Dat wordt je steeds duidelijker. Ook dat je er nog niet bent. Wat dat dan ook inhoud …

Nodigt de open plek je uit?
Op de sacrale open plek van het Lemurisch bos maak je pas op de plaats en voel je je ware Zelf, je heelheid, verlichting en vrede. Mogelijk voel je zelfs je eeuwige Zelf. In het sacrale eenheidsveld van de open plek en je ware Zelf is het goed rusten en dat neem je hier waar. Hier kun je verdere inwijdingscodes ontvangen én afleggen - al wat je denkt dat je bent (als ikje) of moet worden. Daarna is het aan de Goddelijke tijd dat je oorspronkelijke Essentie, je Godsvonk  indaalt in je persoonlijkheid en lagere zelf en daarmee in je onderste chakra's en gedrag. Maar je moet daar wel voor kiezen, dat gaat niet vanzelf. Uiteindelijk ga je verder op je weg, met of zonder een besluit genomen te hebben. Een besluit en focus, tot het oplossen van het subtiele ego en de laatste ik-kern om op de allereerste plaats. Of…, om je levensweg weer voort te zetten in het veld van herhalingslussen en je zielevrienden als kosmisch bewust, Pillar of Light meester en mens maar niet Godgerealiseerd. Hoe het ook zij, je krijgt op deze weg veel codes om schaduw op te lossen uit je zonnevlecht, je maskers, teleurstellingen, wensen en houdingen. Je zakt met je oorspronkelijk Zelf weer wat dieper in je buikgevoel en lichaam. Je ontvangt daarna bij een volgend bezoek nieuwe lichtcodes om nog meer verruimde beelden en inzichten over waar je je nu in je leven mee bezig houdt en of dat in overeenstemming is met jouw weg en bestemmingsplan. Ook zul je daarna nog meer ego, zijwegen en gewoontepatronen gaan doorzien. Je ontvangt op het einde van de weg de eerste inwijdingscodes om jezelf angstloos boven het maaiveld te laten uitsteken en je angstloos uit te spreken vanuit Goddelijke Waarheid. Niet die van je ego. Daarna openen de Christuscodes zich en lost je ik-kern langzaam op in je belangeloze wij-inzet, denken en gevoel. Deze Christuskracht codes komen vervolgens stap voor stap binnen en maken je dienstbaar aan een groter doel zonder je lichaam en belangeloos inzicht te verloochenen. Dat is de weg en keuze naar Godrealisatie, Permanent belichaamde goedheid zonder weggeefstand, en eenheid  met de natuur en het Al openbaren zich.

Ondersteuning voor onderweg


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin