Je 9 dimensionale zieledeel voert je naar het nieuwe Paradijs en de Hof van Eden

Deze leestekst met oefening komt uit de E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken".

Je 9 dimensionale zieledeel voert je naar het nieuwe Paradijs en de Hof van Eden

Bij de ontwikkeling van je 9 dimensionale zieledeel helpt het Goddelijk vrouwelijke Melchizedek team om je Goddelijke Vonk, Ik-Ben lichaam en je universele Liefde in te laten dalen t/m je 2e chakra. Je innerlijk kind verliest nog meer reactiviteit, terugtrek-mechanismen en onzekerheid, en opent tot in subtiele raakbaarheid. Het wordt uiteindelijk verlicht en tot op de subtielste niveaus voel je alles in en aan. Niet alleen je bewustzijn, maar ook je buikgevoel en voelend vermogen zijn multidimensionaal open. Ook word je oordeellozer, vol mededogen, bereidheid en hoederschap. Je ontwikkelt bewustzijn over hoe je anderen behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden. Je deelt jezelf meer met anderen.

Je ervaart steeds vaker diep van binnen een geluk en vreugde die nooit meer verdwijnen. Ze zijn van kosmische aard en het is er ook als de omstandigheden niet leuk zijn. Je laat je egoloze kwetsbaarheid (innerlijke elfentuin) en onschuld meer toe en wordt door alles diepgaand aangeraakt, nadat je nog meer ego-wensen, seksuele en emotionele driften hebt overwonnen.

In je groei naar universeel meesterschap kun je heftige emoties niet meer controleren of onderdrukken. Ze komen op en gaan weer. Er is nauwelijks angst, kleefkracht of oordeel over. Het is zo weer weg, alsof het nooit heeft plaatsgevonden. Je doorziet wanneer je ergens op blijft broeien of wrokken, om moeilijkheden of boosheid heen gaat en je afsluit. Je leert dit te overstijgen. Je wordt steeds opener, zachter, echter en duidelijker. Je engelenlichaam en menselijk ikje versmelten steeds wat verder...

Je creëert door vertrouwen en het loslaten van het verleden meer overvloed en leeft vanuit warme verbondenheid en hoederschap. Het functioneren vanuit lichtvoetigheid, zorgeloosheid en gemak nemen toe. Steeds vaker zit je in een positieve stroom en flow. Daarmee ben je weer in de Hof van Eden, het paradijs waar je eens uit viel. Je Avalon energie activeert nu en daarmee de eenheid met de natuur, de spirits en de elementen waarmee je samenwerkt. Natuurlijke geneeswijzen krijgen je interesse. Van binnenuit ga je de spirits van planten, stenen en dieren nu aanvoelen, als dat nog niet eerder het geval was. Alle Spirits helpen je te creëren en versterken je energiewerk, of je dat nu weet of niet.

Bekijk de uitgebreide E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken"


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin