Je Zieledelen, Meesterschap en Lichtwezen

Inleiding van de E-cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken"

Blijheidvrijheid.jpgBreng je hogere lichtlichamen (hogere dimensies) van je ziel en Goddelijke Zelf in je alledaags gedrag d.m.v. de E-cursus:"Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken" van Joke ElZiam Nootebos. Al je hogere lichtlichamen en zieledelen worden aan je geopenbaard. Je leert de ontwikkelingsniveaus te herkennen die ontstaan door het integreren van de eigenschappen van de hogere lichtlichamen van je ziel (zielsdelen) door het te lezen, beluisteren van de audio's met de helende channelingen en het te oefenen. Je wordt daardoor multidimensionaal en een Kosmisch Meester. Je start bij de derde dimensie van het massabewustzijn en eindigt bij de vijftiende dimensie. Na de activaties, mede door de audio opnames, met inzichten en energieoverdrachten, vindt het belichamen plaats en de permanente staat van verlichting.

Elke lichtlichaam activeert een steeds hoger zielsdeel met bijbehorende innerlijke ontwikkeling in je.

Een zielsdeel noemen we ook wel lichtlichaam. Elk zielsdeel bestaat op zijn beurt uit 12 lagen of bewustzijns-groeistappen die elk ook weer een eigen lichtlichaam creëren. Zo heb je in totaal 144 zielsdelen of lichtlichamen die elk hun eigen levensgebieden, karmische processen, gaven, uitdagingen en kwaliteiten kennen. Door de hogere eigenschappen ervan te herkennen en in je dagelijks leven te integreren, word je je verlichte zelf, je Goddelijke Oorsprong en volledig, multidimensionaal potentieel. Sommige mensen zijn geboren om in dit leven een deel van deze ontwikkelingsweg te lopen, anderen zullen in deze incarnatie de hele Weg afmaken. Hetgeen tevens de Inwijdingsweg inhoudt.

Hoe word je multidimensionaal?

We zijn als mens allemaal afkomstig van de sterren. Nu we uit onze ego-ik identificatie, afgescheiden zelf en dualiteit ontwaken, heropenen we onze hogere liefde en bewustzijn en zuiveren we. Hierdoor kunnen we opnieuw contact hebben met engelen, sterrenvolkeren (buitenaardsen) en geascendeerde Lichtmeesters, die tevens onze eigen hogere galactische Liefdes- vrede- en
Bewustzijnsvormen in de hogere dimensionale sferen zijn. Door deze ontwikkeling opent echter ook het collectieve en galactisch karma van onze zielengroepen en ouderlijnen waardoor we tevens deze collectieve en karmische issues kunnen transformeren tijdens ons ontwakingsproces.

De teksten uit de E-cursus, helende audio opnames, ondersteunende tips en oefeningen zullen je daarbij transformatie, heling, bewustzijnsgroei en inzicht geven. De teksten geven je stof tot gedragsveranderingen, oefeningen en “huiswerk”.
Door het activeren van onze hoogste dimensionale zieledelen in ons functioneren en gedrag, ontstaan ook onze Goddelijke Natuur, de Christuskracht met universele Liefde en de dienstbaarheid aan een non-duale liefdevolle samenleving. We zijn verbonden met 144 zielengroepen waarvan er één ons het meest nabij is. In elke zielengroep is er altijd één ziel die de zesde dimensie met de
Christuskracht en belangeloze Wij-Liefde als aanleg bij zich draagt en dit ontwikkelt voor zichzelf, zijn/haar aardse mensen en zielengroep. Door deze voorloper zullen uiteindelijk alle zielengroepsleden net als de voorloper, uitgelijnd worden met hun Goddelijke Vonk, waardoor multidimensionale Verlichting en zelfs Godrealisatie mogelijk wordt en de nieuwe Aarde kan ontstaan. Dit belichamen van de eigen Goddelijke Vonk  en Missie in omgang en materie is ieders hoogste doel. Het kan ontstaat na vele incarnaties van innerlijke groei, maar ook in dit huidige leven.

Verdere verdieping


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin