Opletten op je buikgevoel

Geschatte leestijd: 4 min - Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

pexels-photo-1049950.jpgWat wil je voeden

Het Coronavirus biedt je de kans om op te letten waar je aandacht en gesprekken naar toe gaan. Wat voed je in jezelf en het collectieve veld? Angst of vervelende zaken? Volg je de media die verdient aan negatieve emotionele voeding? Natuurlijk ben je geen struisvogel en wil je op de hoogte blijven van het nieuws, maar let op de vage lijn tussen het vergroten van negatieve of angstige velden in jezelf of met elkaar. Verklein je de zware velden door positiviteit, vertrouwen en creatiekracht met elkaar? Jij kiest immers waar je je op richt? Jij schept je eigen leven als een meester! Vergeet dat niet.

Opletten op je buikgevoel

Een andere kans is op te letten op je buikgevoel. Wat doen gesprekken met angst, negativiteit en zorgen subtiel in je buikgevoel en innerlijk jongetje of meisje? Wat ervaar dat buikgevoel als je met iemand in gesprek bent met zo'n uitstraling? En wat doet het met je innerlijk jongetje of meisje en buikgevoel als iemand juist lichtvoetig en vol vertrouwen is? Dat werkt aanstekelijk toch en versterkt daarmee je gezondheid en immuunsysteem. Het is uiteindelijk onze geest die ons geneest en middelen zijn daaraan ondersteunend. Niet andersom. Jij bepaalt hoe lang je een belastend gesprek wilt voeren, niet de ander of je sociale beleefdheid. Denk daarom! In deze tijd heb je een geweldige kans je subtiele gevoelswereld beter te leren kennen. Er zijn nu vele kansen om op te letten wat en wie je innerlijk kind goed doet, en blij maakt en wie en wat niet. Heb de ander niet méér lief dan jezelf maar houdt het in evenwicht!

Moe, weinig lucht in je longen of een loopneus?

Misschien ben je ook moe, voel je je zwaar, heb je weinig lucht in je longen bij inspanning of heb je een loopneus?
Misschien heb je lichte verschijnselen van de griep of het Coronavirus, maar altijd is er bij fysieke klachten een geestelijk oorzaak of schoonmaak aan de gang.
Nee of juist ja leren zeggen, heftig of emotioneel mogen zijn; wat moet je nog leren als nieuwe Jij? Binnen je Goddelijk ware Zelf mag en moet je ook oordeelloos mens mogen en durven zijn en niet alles willen beheersen en controleren om sociale acceptatie te krijgen.

Opkomen voor je eigen geluk en hart

En opkomen voor je eigen levensadem en om er te mogen zijn. Dit is misschien niet je sterkste kant geweest. Mogelijk heb je veel geslikt, altijd maar de ander begrepen, veel geaccepteerd  en heb je hele leven(s) je verdriet ingehouden en opgeslagen in je longen. Weet dat dat nu zuivert. Ook je loopneus laat oude emoties los. Ervaar zo mogelijk je buikgevoel dat hierbij hoort. Misschien is het teleurgesteld in anderen, heeft het zich in de kou voelen staan of is het eenzaam en onbegrepen op zielsniveau... ervaar dan de gevoelservaring en laat het uitwasemen zonder dat je jezelf over de omstandigheden en oorzaken of over de anderen een verhaal vertelt. Je weet dat verhaal wel, maar hoeft het niet vast te houden. Ervaar slechts de ervaring, anders kan het niet uitwasemen want dan hecht je ik-identificatie er weer aan en komt je ware Zelf niet op de voorgrond maar je mind.

lichtje.jpgMogelijk ben je ook moe of voel je je letterlijk en figuurlijk zwaar

Heel je leven heeft je ikje haar/zijn best gedaan. Vooral voor anderen. Meestal onbewust om er te mogen zijn, om te mogen bestaan en aandacht, waardering van jezelf of de anderen terug te krijgen. Nu je vrijer en jezelf aan het worden bent, wil je systeem op die manier niet meer verder en wil je anderen alleen nog helpen, ook op je werk, omdat je dat graag doet en geeft vanuit vrijheid. Niet langer om onbewust geaccepteerd te worden. Doordat je nu zover bent, kan alle vermoeidheid van eeuwen nu loslaten. Dit gebeurt geestelijk zowel als fysiek. Het is een grote omwenteling in jezelf, die zich ook maatschappelijk laat zien. Je neemt nu de rust en tijd voor jezelf en komt tot verinnerlijking met jezelf. Na het uitwasemen van dit alles zal je weer naar buiten treden en aan de gang gaan maar met behoud van jezelf, je innerlijke vrijheid en blijheid!

Nieuwe toekomst zien

Wat wil jij met je nieuwe zelf voor jouw toekomst?
Wat je doet, met wie je bent, waar je woont is dat (voorlopig) wat je wilt?

Je huis maar ook je oude zelf opruimen

Mogelijk heb je van alles thuis al netjes gemaakt en opgeruimd. Heb je beseft dat dat ook een spiegel is voor je binnenste? En mocht je nog bezig gaan met opruimen, neem dan bewust ook die innerlijke schoonmaak mee van alle denkbeelden hoe je jezelf en elkaar hebt gezien. Wat je van die en die vindt en vond, en wat je erbij heb gevoeld. Zie al je oordelen over jezelf en de anderen met een open hart, bekijk je leven opnieuw en laat vele oude (duale) overtuigingen en meningen nu los, zodat je helemaal nieuw wordt, net als de maatschappij. Na deze transformatiefase zul je meer gaan stralen en innerlijk gezonder tevoorschijn komen!

Heel veel clienten kopen voor dit proces ook de Elohim transformatie tinctuur en de DNA set

Wat je nog meer kan helpen met dit loslaten om je ware zelf te worden zijn 2 kristalbuisjes die ik heb geprogrammeerd. Ontlaad die wekelijks en wissel ze af met dragen.
En als je geen virussymptomen hebt denk dan ook aan een bezoek aan de helende zelfrealisatie tuinen of een verblijf in een chalet op de Krachtplaats met 2-3 dagen doorbraak sessies.
Dat zal je groei, gezondheid en Licht enorm versterken!

Veel geluk!!!


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin