Alleen ons etherlichaam, DNA en basischakra kunnen ons Liefdeswezen uitdrukken

Geschatte leestijd: 10 min - Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

orb lemurisch bos 2016 (vierkant).jpgNieuwe en hogere frequenties trillen ons open

Nieuwe en hogere frequenties trillen ons open, zodat we niet alleen multidimensionaal worden en leven vanuit meerdere zieledelen, maar ook om uit de matrix van de oude tijd te stappen. Fysieke klachten kunnen ontstaan als de energie niet gelijk door het verdichte mentale houvast verder naar beneden kan stromen. Denk aan hoofdpijn, nekpijn, duizeligheid. Maar ook in de onderliggende chakra's en het daaraan gekoppeld emotioneel en fysiek gedeelte, kunnen stagnaties en klachten zich (tijdelijk) voordoen. Het open gaan van ons systeem en het oplossen van onze oude overlevingshoudingen ontstaat door het ankeren van ons Hoger Wezen op ons etherisch lichaam en de basischakra. Nooit eerder in de geschiedenis gingen we zo diep!

Alleen ons etherlichaam, lichaam en DNA kunnen ons Liefdeswezen uitdrukken

Ons ware (Goddelijke) Zelf en al onze hoger dimensionale zieledelen met hun verruimder hart, perspectief en bewustzijn moeten nu eerst op ons etherisch lichaam kunnen ankeren. Want alleen ons etherlichaam kan ons hoogste Zelf en onze GodsVonk in ons fysieke lichaam met innerlijk kind, gewoontepatronen en gedrag ankeren en veranderen. Als dat zover is, door de nieuwe hogere frequenties waarop we aansluiten, dan opent ook ons 2-Strengig DNA naar het 12 voudige DNA van onze hoogste Ziel. Ultieme gezondheid, kracht en ... een heel ander wereldbeeld zullen volgen!

Steeds meer overlevingsmechanismes, gewoontepatronen, denkwijzes en duale of reactieve gevoelens laten nu in versnelt tempo los. Ons karakter is deels gebouwd op het lijden van dit en voorgaande levens en uit het niet gekend hebben van werkelijke Liefde, aanmoediging en steun voor onze ziel in onze vroegste kinderjaren. Generaties lang hebben we daarom niet genoeg zelfliefde en weinig zelfwaardering gehad. Hierdoor komen tot op heden binnen relaties en op de werkvloer ego, teleurstelling, lijden en machtspatronen voor. We leerden ons krachtiger te maken dan we diep van binnen als zielsonzeker meisje of jongetje zijn. We voelden ons vooral diep van binnen kwetsbaar, onzeker en verlaten. We oordeelden en projecteerden daarom zonder hart en bewustzijn, op elkaar, op autoriteiten en krachtige mensen.

We gaan door collectieve angsten, aanvallen, verdriet en onmacht-ervaringen heen

De komende maanden gaat ons Goddelijk Zelf niet alleen in ons basischakra en lichaam ankeren, maar ook in onze groepsvelden en het collectief. Ook dat brengt collectieve angsten, aanvallen, verdriet en onmacht omhoog om via ons te transformeren.
Hierdoor krijgt iedereen ten slotte een gezuiverd multidimensionaal Zelf dat automatisch van binnenuit elkaars persoonlijkheid en zielewezen aanvoelt en dat edelstenen-, planten- en dierenzielen van binnenuit, vanuit de Wezenlijke Essentie kent. Innerlijke DNA paden, hogere Kennis, het breekt allemaal open. Persoonlijk en collectief. Net als creatieve nieuwe ideeën, een belangeloos, zorgzaam en verantwoordelijk wij-gevoel voor elkaar en de natuur en een ander en innovatief wereldbeeld. Eenheid ontstaat in de lagen van onszelf, tussen hoog en aards, mannelijk en vrouwelijk, ik en wij, met de natuur en de wereld. De strijd is bijna gestreden en het lijden voorbij!

Basischakra veranderingen

Veranderingen in ons basischakra roepen veel persoonlijke en collectieve overlevingsangsten op. Denk aan onzekerheid rondom geld, veiligheid en geen garantie voor de toekomst. De angsten van het pure, onschuldige en naakte zielemeisje en jongetje in onszelf die nu mee gaan trillen. Al die subtiele gevoelslagen gaan open en worden voelbaar achter onze houdingen, identificaties, krachtkant en rollen. We mogen achter onze beschermende muren vandaan komen om ook die kwetsbaarheid te tonen. Als we het durven ervaren en toestaan met behulp van onze innerlijke volwassene, kan het innerlijk jongetje of meisje op die manier zijn Goddelijke Oorsprong van goedheid en innerlijke veiligheid worden. Ook al zijn de omstandigheden niet veilig. De volwassene in ons leert die onschuldlaag te eren en te zien als ons mooiste en puurste bezit. Het hoeft niet langer bekritiseerd en weggestopt te worden om mee te kunnen lopen met de massa, om voornamelijk intelligent, krachtig, een opgeblazen leider of een zichzelf achteruit zettende volwassene te zijn. Als op die manier ons zielsgevoels en de GodsVonk dieper integreren in de basischakra voelen we ons onsZelf, non duaal, zachtaardig en van binnenuit beschermd. Mede door de verbinding met de Bron en onze innerlijke, volwassen ouder. Ongeacht of we onze baan of geliefden dreigen te verliezen en we ons gaan begeven in het niemandsland zonder uitkomst. Een nieuwe wereld, een heel nieuw begin is aan het ontstaan! Intern en extern. Als het diepere gevoelswezen van onze Goddelijke Oorsprong in ons basischakra integreert komt er uiteindelijk ook een grote stroom energie uit Moeder Aarde en Sekinah (de heilige Geest) door ons heen omhoog. Hierdoor lost nog meer controle of manipulatie op. Persoonlijk zowel als tussen grootmachten. Als ook ons bewustzijn, hart en geest de hogere frequenties die nu via de epifyse binnenkomen hebben geïntegreerd dan worden ons lichaam, cellen en kundalini kanaal vervolgens doorstroomt met deze krachtige straal van goudgele Pure en Goddelijke Liefdesenergie die uit de aarde komt en ons verheft tot Wie we werkelijk Zijn. Enorme levensenergie, Vrede, mededogen en geestelijke en lichamelijk evenwichtigheid stromen dan door alle cellen en het immuunsysteem. Het verhindert ziekte, stralingsgevoeligheid, allergieën, te zwak of hard optreden, enz.

De Master Healers en docenten van het Elohim Centre hebben deze weg ook in zichzelf ontvouwen en doen dat nog

Hun Wezensessentie en het grote Liefdeseenheidsveld waarop ze resoneren transformeert en informeert anderen op hetzelfde Pad. Het is een samenwerking, een herinneren van de Oorsprong en Missie. Iets waar iedereen zo intens gelukkig van wordt en waarom men op de Elohim Krachtplaats graag samenwerkt en woont. In alle tekstartikelen, live en online workshops en consulten trilt deze Weg door. Ook in de Elohim bezoekerstuinen van de Krachtplaats is dit voelbaar. Hier kan ieder de Lichtcodes van de krachttuinen integreren om kosmisch en aards meesterschap, mannelijke en vrouwelijke eenheid, kortom de Goddelijke Liefdeseenheid te integreren tot in het etherisch lichaam en de basischakra.

Fijn dat we het gaan meemaken!

Het openen en van binnenuit opbouwen van ieders etherlichaam en zielelichtlichamen wordt in de vanzelfheid overgedragen op Elohim klanten, bezoekers en studenten.
De Kosmische Carneool Vlam,Wesak Kristal, Gaia Christ © zonnesteen bol, maar ook de bio zelfrealisatie tuintincturen van de helende Elohim Krachttuinen dragen tevens dit prachtige proces van transformatie en voltooiing en worden in grote hoeveelheden hiervoor besteld. Ze zijn door mij, Joke ElZiam Nootebos als ingewijdene, 13 dimensionaal geopend, geactiveerd en geprogrammeerd met deze Weg en activeren het Goddelijk, kosmisch en multidimensionale Zelf met de levensrichting voor de ziel. Hun uitstraling werkt enorm diep door.

Ook geef ik maandelijks 's avonds online groepshealingen (channelings), waardoor deelnemers 13 dimensionaal in alle lichtlichamen van de ziel, zowel als de GodsVonk openen. Hierdoor kunnen oude tijdsblokkades en karma, persoonlijk en collectief, gemakkelijk loslaten en uitwasemen, zonder al teveel fysieke klachten, moeheid of al teveel werken aan onszelf.

Als alle delen van de ziel en ons subtiel gevoelige zijn ingedaald in het ether- en fysieke lichaam kan ieder de creator zijn van het eigen leven, de eigen gezondheid en het levensgeluk, zoals dat vanuit de Oorsprong bedoeld is. Onze GodsVonk en Geest zal stromen met geniale nieuwe invalshoeken en manifesteren in de wereld van stof en materie! We doen het allemaal samen en geven vorm aan een gezamenlijk eenheidsveld en Pad van Christuskracht en groepsziel!

Ik zag een visioen

Enkele dagen geleden kwam plotseling een enorme Liefdesveld als een healing voor de aarde en mezelf door me heen. Het was zo krachtig dat ik nog wel een uur daarna stond te trillen. Vooral mijn zonnevlecht schudde hevig. Al vaker werd ik door de Bovenwereld gebruikt om in Gaia's aardmagnetisch veld, waarin onze duale geschiedenis ligt opgesloten, te healen via mijn lichaam, etherisch zenuwstelsel en kundalini kanaal. Zo ook op de dag voordat in Ijsland een vulkaan uitbarstte en het hele vliegverkeer ook in Nederland door de asregens langere tijd kwam stil te liggen. Ik, als Moeder Aarde van Ijsland, voelde op dat moment zoveel ondergronds opgeslagen menselijke schaduw, macht en lijden van de gebiedsgeschiedenis daar en ik wist dat ik zoveel mogelijk moest harmoniseren om erger te voorkomen als er een uitbarsting van de spanningen zou komen. Dit alles gebeurde dan ook terwijl ik op de grond lag. Zelfs enkele edelstenen die rondom me stonden sprongen spontaan uit elkaar, toen de spanning van Ijsland zich ontlaadde! Een inmiddels gelijmde grote agaat obelisk die in tweeën brak heb ik nog bewaard (en gezuiverd). Reeds de volgende dag zag ik op het journaal de vulkaan uitbarsting, waarvoor ik was ingezet zodat zo min mogelijk mensen op Ijsland er last van zouden krijgen.
 
lichtlichaam.jpgEnkele dagen geleden gebeurde iets dergelijks me weer. Ik zag plotseling een visioen van het ondergrondse magnetisch veld als een heel donkere laag overal in de aarde, een laag met ook nog allemaal zwarte wortels. Via mijn lichaam kwam dat enorme Goddelijke en omni universele Liefdeslicht in dat aardmagnetische veld en ik zag daardoor delen van die donkere wortels oplossen en daarmee de dualiteit en geschiedenis waarop we tot nog toe altijd resoneren en functioneren. Daarna zag en wist ik ineens dat mede door de Corona omstandigheden de rat race van steeds meer moeten doen en meer geld moeten maken in nog minder tijd, binnenkort voorbij zal gaan. Ook zal de hele dualiteit oplossen. Het werken voor geld i.p.v. genieten en zorgen voor elkaar zal steeds meer afzwakken en kan nooit meer zo worden opgebouwd. Ook niet na Corona. Wel zal dat tijd kosten voor ieder zover is. Stressvol werken met als doel meer geld, macht en positie ten koste van ontspanning, en elkaar of de natuur echte warme aandacht geven, zal verdwijnen! Alleluja!! In deze helende openbaring zag ik ook dat manipulatie op grote schaal, zoals volkeren tegenover elkaar opzetten, kindermisbruik dat ook gelinkt is aan het grote geld, onzuivere multinationals en grootmachten, zal instorten omdat het niet meer kan ankeren op het aardmagnetische duale veld dat nu verder gaat afbrokkelen. Hoe lang dit gaat duren weet ik niet maar wel weet ik met grote zekerheid dat een enorme omwenteling begint! Daarna kwam die enorme Liefdesstroom weer door me heen. Mijn hart kon het bijna niet houden. Het kwam over de wereld en ik zag hoe het alle mensen in het Goddelijk wij-gevoel van de Gouden Tijd bracht! Mijn gevoel zegt me dat dit de komen decennia al gaat gebeuren.

Er komt een wereldwijde omslag aan die zeker niet alleen maar negatief is!

Het vastzitten in de waan van alledag zal plaats maken voor eigenheid, lichtvoetigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid zonder last op de schouders te dragen door ons ego-ik gevoel daarover. Een gevende en schenkende energie, een daadkracht zonder zwaarte en vrije, oorspronkelijke manieren van heel anders denken zitten eraan te komen. Keuzes voor banen waar dit en de ziel kunnen stromen i.p.v. voor meer geld, zelfwaardering of aanzien.
 
We stappen uit de tredmolen van overleven en uit de matrix van hoe we ons gevoel, ons ik en idee over de werkelijkheid altijd hebben gezien. Voorlopers halen die matrix-sluier nu al weg en bouwen zichzelf helemaal vanaf het ik-loze nulpunt op open wijze weer op. Vele gevoelens en standpunten worden herzien. We plaatsen niets meer tegenover onszelf, want alles zit in onszelf. Plotseling hoeven we nergens meer aan te voldoen, ook al moeten we doen waar bijvoorbeeld onze werkgever ons voor betaalt. Maar van binnen zijn we vrij én loyaal door eigen keuzes. Ook vanuit onze basischakra. We geven ineens vanuit een vrije wil en niet omdat het verwacht wordt, hoort of moet.
 

Wel kunnen uit ons verdichte ikje eerst ook woede, verwarring, lethargie, slachtofferschap en frustratie moeten ontladen. Deze keer om deze gevoelens bewust niet meer te onderdrukken, maar er ook geen duaal verhaal in ons denken meer van te maken. Door deze beweging zal harmonie en vrede zonder ingenomen standpunt na een emotionele belevenis sneller dan daarvoor terugkeren door de indalende Bron in onze buik, etherlichaam en basischakra. De voorlopers zullen gemakkelijker bij zichzelf blijven en als een vertikale zuil van licht stralen. Vrij, evenwichtig, autonoom, met zelfliefde en zelfwaardering en heel standvastig. Waar de basischakra eerst begon op te komen voor het eigen ik-recht en standpunt gaat het de komende tijd samenvloeien met die van anderen om het grote eenheidsveld en gezamenlijke doel op aarde neer te zetten; het Goddelijke eenheidsliefdeslicht in de materie en nieuwe zorgzame samenleving! De hemel komt op aarde en de aarde in de hemel.

Ter ondersteuning voor de hele weg

De uitgebreide E-cursus van Joke "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken" beschrijft wat je merkt als je nieuwe en volledige Zelf met al je zieledelen integreren. Wat en hoe doe, denk en voel je dan anders? Wat is er anders in je uitstraling, gedrag en ideeën en hoe reageert de ander dan? Hoe ontstaan je Kosmische Kennis, nog meer heldere Gavens, Godrealisatie en een veel ruimer Bewustzijn en Hart. Wat kun je zelf doen? Je kunt dat alles lezen in deze E-cursus van 122 A4 pagina's. En meer dan dat; in de E-cursus vind je ook praktische oefeningen, energetische ondersteuning en 672 minuten met verschillende audio-opnames van channeling en transmissies van Joke om al je zieledelen en Kosmisch Meesterschap in je dagelijks leven te integreren.

Door steeds meer vanuit kosmisch Meesterschap en puurheid te leven ontstaan o.a. meer kosmisch geluk, gemak, stilheid in je hoofd, zorgeloosheid, een verlicht buikgevoel en je levensbestemming. Je leert functioneren vanuit je buikgevoel en de leiding van je intuïtief lichaamsgevoel. Je denken, spreken en handelingen vinden van daaruit plaats. Je hoofd wordt rustiger en is minder overheersend. In plaats daarvan leef je vanuit je fijngevoelige ziel, intuïtie, hart, buik en ware Zelf. Er ontstaat een grote Vrede en de Boeddha natuur in je. Er is ruimte in je hoofd en hart voor anderen door het worden van je volledig potentieel. Je wilt niets liever dan bijdragen vanuit je volledige Hart/Kracht en je wordt een belangrijke richtingaanwijzer voor anderen vanuit je Ziel. Deze unieke E-cursus brengt je niet alleen het geluk van Meesterschap en Liefde, maar activeert ook je bijdrage aan de nieuwe Wij-samenleving.

De bijbehorende audio transmissies, brengen duidelijk voelbaar diepgaande healing op je lagen van geest, lichaam en gevoel en ook inzichten. Ze helpen je niet alleen sneller voorbij je karma en herhalingspatronen, maar openen je naar je God-Godin, Kosmisch Meesterschap, volledig potentieel, Christuskracht en Boeddha-natuur. Ze verdiepen daarnaast ook voelbaar je Ontwakingsproces.

Let op! Deze E-cursus is reeds beschikbaar.

Voor verdere energetische ondersteuning kan je ook denken aan een 3 daagse doorbraaksessies met verblijf op de Elohim Krachtplaats en deelname aan de maandelijkse online groepshealingen en Tijdgeestlezingen met readingen met Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin