Doorbraakarrangement ook mogelijk tijdens coronacrisis

Er is momenteel ontzettend veel gaande.
Het coronavirus raakt ons basischakra, we worden getriggerd in onze gezondheid, banen, geld, en sociale leefomgeving. In ons basischakra zitten nog veel macht en onmacht thema's, hierdoor is er ook een sterk veld van paniek en angst in het collectief bewustzijn voelbaar. Dit veld beïnvloedt veel mensen, waardoor gedachten over wat er mis kan gaan sterk kunnen toenemen.

Mogelijk dat het ook bij jou je onzekerheid en angsten meer dan anders wakker maakt.
Misschien ben je ook hooggevoelig, sta je erg open en ben je sterk vatbaar voor de sferen van het collectief. Hoe fijn is het dan om toch in deze tijd je vertrouwen en een diepere aarding van je licht te behouden of weer op te halen. Dat gevoelens van zekerheid, kracht en verbinding de overhand hebben. 

Persoonlijke telefonische of skype afstandsessies en het zijn op de Krachtplaats kunnen je nu enorm helpen!
Je zult je misschien afvragen hoe je nu op dit moment een doorbraakarrangement kunt ontvangen en dat leggen we graag aan je uit.


Er zijn een aantal mogelijkheden:

Elke mogelijkheid kent zijn eigen opties en korting, lees de verschillende opties dus goed door!

Mogelijkheid A ) Je boekt een eigen accommodatie chalet of vakantiehuis met daarnaast 2, 3 of meer live sessies.

30% Korting!! Boek je dit arrangement in de maanden april of mei dan ontvang je 30% korting op het tarief van je chalet of vakantiehuis. Deze korting geldt niet voor de schoonmaakkosten, bedlinnen, toeristenbelasting en energietoeslag.
Tevens ontvang je ook een gratis 15 minuten gesprek aan het einde van je laatste consult!
Bekijk hier de tarieven van alle accommodaties en reken je 30% korting uit of vraag ons!

Mogelijkheid B ) Je boekt een doorbraakarrangement in een Sekinah kamer. Hier zitten wel nadelen aan. Je kunt niet zelf koken, er is ook geen bord of bestek aanwezig en het is nu ook niet mogelijk vanuit ons restaurant de maaltijden te ontvangen. Kies je voor een verblijf in Sekinah dan zul je zelf je maaltijden moeten verzorgen. Je kunt kijken of in Vlagtwedde (een dorp op 5 km afstand) je nog wel bij de pizzaria of snackbar eten kunt halen, zelf iets meenemen of aanschaffen uit de supermarkt in Vlagtwedde. Doe echter zelf je onderzoek of je wel of niet bij de snackbar of pizzaria terecht kunt. Je ontvangt nu bij een doorbraakarrangement in Sekinah ook korting, zie hieronder de tarieven die bij deze mogelijkheid hoort, deze tarieven gelden voor de maand april en mei:

Aangepaste prijzen maatwerk- en doorbraakarrangement met een verblijf in het Sekinah huis

Doorbraak arrangement:
(3 daags)

Van € 475,- voor € 365,-

Maatwerk arrangement:
(2 daags)


Van € 290,- voor € 233,-

3 dagen helende Tuinen en Krachtplaats entree 2 dagen helende Tuinen en Krachtplaats entree
3 x persoonlijke Master Healing-Reading 2 x persoonlijke Master Healing-Reading
1x eindgesprek 1x eindgesprek
Onbeperkt koffie en thee in Sekinah

Onbeperkt koffie en thee in Sekinah

Je ontvangt tevens bij een doorbraak 2x een overnachting en bij een maatwerk 1x een overnachting, wel betaal je nog een bedrag bij omdat een overnachting nu alleen kan in een privé kamer en niet in de groepsaccommodatie i.v.m. corona.

Afhankelijk van in welke Sekinah kamer je verblijft komt er nog een meerprijs bij per nacht,
deze prijs komt bovenop de prijs van het arrangement:

Sekinah kamer 1: € 65,- per nacht

Sekinah kamer 2: € 35,- per nacht

Sekinah kamer 3: € 29,- per nacht

Klik hier om de verschillende Sekinah kamers te bekijken

 

Mogelijkheid C ) Je blijft thuis en gaat niet naar de Elohim Krachtplaats. Je ontvangt vanuit je eigen huis 2 of 3 sessies achter elkaar, deze kun je boeken als losse sessies of binnen een sessiepakket. De meerwaarde van het zijn op de Krachtplaats is er dan niet. Wel ontvang je de inzichten, tips, coaching en diepgaande healing om diepere verbinding te krijgen voor je lichtlichamen en chakrasysteem. Ook je fysieke lichaam ontvangt healing. Ben je iemand die ziek thuis is, dan is dit een hele mooie optie om zo toch je gezondheid te versterken en bekrachtigen. Wil je meerdere sessies ontvangen met korting, denk dan aan een sessiepakket.


Feedback

Deze week een fijne online healing sessie van mogen ontvangen omdat een “ live” sessie niet mogelijk was.
Heel bijzonder om te ervaren dat er eigenlijk helemaal geen verschil is tussen een “ live” sessie en een online sessie behalve dan dat je elkaar niet ziet. Lekker ontspannend liggend op bed in de Sekinah kamer met de telefoon op de speaker was de healing net zo mooi en krachtig. Alles wat verteld werd tijdens de healing kon ik letterlijk voelen in mijn lichaam. Dankbaar dat ik meer in mijn aarding ben gekomen, meer ontspannen in mijn lichaam aanwezig ben, mijn innerlijk kind meer kan omarmen en met meer compassie en mededogen naar de ander kan kijken. Diepere verbinding met mezelf. Ieder keer een stukje groei in bewust-Zijn.
Ik kan het iedereen aanraden, een mooie geschenk aan jezelf gewoon omdat je het waard ben!

Lieve groet, J.


Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of kom je er niet uit hoe het nu werkt, aarzel niet en stel je vragen!

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Het arrangement is zowel doordeweeks als in het weekend te boeken. Vaak is er doordeweeks meer plek in de agenda waardoor je eerder terecht kunt.


Meer informatie over een doorbraakarrangement

Wil je meer algemene informatie over het doorbraakarrangement, klik dan hier!