De telefoon staat roodgloeiend

vertrouwen.jpg

Geschreven door Yvonne Pelerine Pancras

Door de maatschappelijke maatregelen ten gevolge van het Coranavirus veranderen onze dagelijkse routines soms rigoreus. We zijn veel meer dan gewend in gezelschap van partners en gezinsleden, of juist het tegenovergestelde: noodgedwongen thuis aan het werken en veel meer alleen. Het voortjakkeren in lang vertrouwde patronen en leefritmes wordt plots onderbroken. Niet langer kan een gevoel van veiligheid en controle ontleend worden aan de snel veranderende buitenwereld.

We komen op dit moment massaal in situaties terecht waarin we onszelf tegenkomen,
waardoor bij veel mensen op dit moment de lang weggestopte emoties en oude overlevingspatronen naar boven komen. Verdriet en eenzaamheid, onrust, niet alleen kunnen zijn of last hebben van veel angstgevoelens over wat er in de wereld en de maatschappij gebeurd en wat niet langer beheersbaar en controleerbaar lijkt. Het dient zich aan en wil gevoeld worden.

Vaak zijn het die gevoelens en onrust die al jaren, zo niet hele levens uit de weg gegaan zijn.
En waar allerlei onbewuste mechanismen, gedachtevelden, gewoontepatronen, manieren van reageren en andere vermijdende gedragingen om heen gevormd zijn. Het is nu voor velen de tijd om naar binnen te keren en om licht op deze schaduwstukken te werpen.

Een Master Healing-Reading-Coaching consult kan hierbij een helpende hand zijn.
Door middel van het aanreiken van inzicht in de innerlijke patronen en het proces van bewustwording zoals zich dat op dit moment laat zien in jou en in jouw leven. De healing die je ontvangt zorgt ervoor dat er een basis van liefde en vertrouwen in jou wordt aangeraakt, waardoor je op een zachtere en mildere wijze je angst en overlevingspatronen kunt gaan loslaten. Hierdoor zal je uiteindelijk rust, vrede en vertrouwen in jezelf vinden en gaan belichamen wie jij in wezen bent.

Voel ook jij de roep om deze bijzondere periode aan te grijpen als een moment van transformatie? Wees dan welkom voor een telefonische of skype Master Healing-Reading-Coaching  consult. Ook wanneer je last hebt van het Coronavirus is ondersteuning mogelijk. Enkele van onze healers werken namelijk ook specifiek op het lichamelijk niveau.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin