Wat brengt de tijdgeest momenteel op je pad?

In je Hart en Meesterschap bouwen zich op dit moment door de tijdgeest grote Krachten op. Automatisch sluit je aan bij het team van Jezus/Sananda en soms ook bij het team van Sekinah/Moeder Aarde. Toch merk je dat je nog oude onzekerheden, geloofsovertuigingen en innerlijk kind reacties kunt hebben, al is het veel minder. Je voelt een steeds groter wordende drang in je om mensen bewust te maken, te healen en te helpen. Daarmee sluit je ook aan op het Melchizedek bewustzijn en team dat de trillingen op de wereld verhoogt. Al deze ongeziene teams en het evolutieplan versterken je hart en daden. Maar je persoonlijkheid en ego-ik-kern zijn er ook nog. Die willen in deze periode meer ruimte voor zichzelf, zich niet langer laten overrulen, de eigen mening doen gelden en meer terugkrijgen voor wat je biedt. Je staat steeds meer op voor jezelf en soms doe je dat op heftige wijze. 

yinyan.jpgOnderscheid de emoties van je persoonlijkheid of meesterschap

Toch word je daarbij ook uitgedaagd niet jouw persoonlijke wil, eigen mening of gezag te laten voorgaan op die van de ander of op de overkoepelende gedachte, tenzij het is vanuit je ware Zelf. Laat het eigenbelang van je persoonlijkheid ook niet voorgaan op het groepsbelang van jouw gezin of team, maar zie wat zwaarder weegt. Soms is het voor een groter belang beter een stapje terug te zetten en nederig te zijn. Maar gebruik op andere momenten ook de Kracht van je Goddelijke gezag, de Wil van de Bron die ook door je emoties heen kan werken. Wees niet langer bang voor verkeerde macht (Atlantis). Diep van binnen weet je of een emotie of gedachte vanuit je ware Zelf komt of alleen van je persoonlijkheid is. Let dus goed op in deze tijd van bijzondere krachten omdat ook het spirituele ego en de afgescheidenheid nu flink kunnen groeien. Maar hoe het ook zij, uiteindelijk ga je mensen helpen als een dienstbaar en bekrachtigend voertuig van God en je Godsvonk waardoor je straalt en stroomt van onder én boven.

Strijd, twijfel, angst en zorgen in jezelf en in je omgeving

Voordat het zover is zal je verschillende lagen en tegenstellingen in jezelf voelen en gaandeweg mogen overstijgen. Deze innerlijke tegenstellingen maar ook twijfel, angst of zorgen spiegelt je buitenwereld.
Onderzoek daarom of er nog wrijving is in jou. Tussen je hoge en lage zelf, je hart en verstand of tussen je bewustzijn-meesterschap en innerlijk kind versus je houding naar de ander. Wrijving tussen eigen voordeel en die van anderen. Wil je ego nog gezien en bevestigd worden dan vraagt dit veel heling en inzicht in steeds weer nieuwe situaties van teleurstelling of strijd. Als je je niet erkend voelt door de ander en daar een innerlijk verhaal van maakt kan je Meesterschap niet stromen van boven tot onder.

Je zal de hele lijn door al je incarnaties en karma heen doorzien en zuiveren

Dit mechanisme houd je totdat je ziet en voelt waardoor, vanuit je Oorsprong, de eerste tegenstelling of tegenwerking ontstond. De Lemurische tegenover de Atlantische groepen, de magische liefdes-energie-werkers, die harmonie wilden tegenover de zakelijke praktische mensen, die wilden bouwen en uitbreiden. Liefde/alles is zo goed zoals het is, stond tegenover het verstand en de actie. Nu zitten die groepen in jou. Kijk naar dat wat hen verenigt en bij elkaar brengt. Je ontdekt die verschillende lagen in jezelf. Ontdek waarin jij teleurgesteld bent in de ander, waarover jij wilt "strijden". 

Iedere kwartaal een Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos

Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat).

Ondersteuning bij dit proces:

  • Zonnesteen edelsteen bol - Gaia Christ©, helpt jou en je omgeving de ik-illusie te overstijgen, te zuiveren en verzachten.
  • Zelfrealisatietinctuur: AL Moeder - Gaia-Christ©, helpen je je afstammingslijn tot aan de Bron te zuiveren zodat je kunt stabiliseren en aarden tot in je transpersoonlijke Gaia’s Christus©-Hart en lichaam.
  • De geprogrammeerde Wesak Bergkristal, zendt een prachtig liefdeslicht uit en activeert je Boeddha natuur. Deze diep voelbare liefde schept eenheid en harmonie op alle lagen in jou en je omgeving. Dit is een  prachtige edelsteen in aanloop naar de Beltane “liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk” workshop in mei.

Zo'n prachtig kristal, als onderdeel van het medicijnwiel wat we gezamenlijk gelegd hebben met alle aanwezigen. Ik heb er 1 meegenomen na mijn aanwezigheid bij de Wesak en Beltane, wat een geweldig en indrukwekkend weekend was. Het kristal lag die avond bij mij in bed en de energie is intens en prachtig. Mijn hand die het kristal opzocht en een spontane krachtige healingsenergie spoelde door mij heen. A.

Ik voelde me bijzonder aangetrokken tot het Wesak kristal en die voelt heel fijn, zacht en krachtig en vooral is de liefde erin goed voelbaar. Dit kristal heb ik op het ankerpunt in mijn huis gelegd, waardoor de energie in huis stevig, liefdevol en beschermd voelt. Ook is de aarding verdiept in huis en daardoor ook in mij. Marijke


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin