Fysieke klachten en groei naar essentie

ziek.jpeg

Merk je dat je fysiek minder goed functioneert? Dat je opeens klachten hebt die je voorheen nooit had? Heb je pijn in je lichaam, in organen of spieren en wil je hierop coaching en healing, op zowel fysiek als op oorzakelijk niveau?

Fysieke klachten kunnen ontstaan door een verstoorde werking op zielsniveau of door verstoringen in het etherisch lichaam. Het etherisch lichaam is de verbinding tussen het fysieke lichaam en de geestelijke instroom. Dit lichaam staat ook bekend als het etherisch dubbel en heeft dezelfde vorm als het fysieke lichaam en doordringt het geheel.

Verstoringen treden op met fysieke klachten en worden soms niet begrepen omdat er geen aanwijsbare oorzaken zijn. Een reading op deze klachten kan inzicht verschaffen in de eigen groei en ontwikkeling en healing op deze stukken kan zorgen voor het oplossen van de fysieke blokkades.

Samen met een Elohim Healer-Reader kan naar deze zaken gekeken worden, naar de innerlijke oorzaak en de weerslag op het fysieke lichaam. Reading en healing kan zorgen voor een betere balans zodat je je in alle opzichten beter zult gaan voelen.

Een Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessie kun je live, per skype of telefonisch ontvangen.
We raden je aan als het je lukt live te komen zodat er direct meer in je aarding en cellen kan worden opgenomen en de nieuwetijds energie van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, je sessie mede kan ondersteunen. Velen zijn je al voorgegaan en hebben meer levensgeluk gevonden d.m.v. de sessies!

Wil je een consult boeken zie dan eerst de intake vragenlijst, klik hier

 


 

Klik hier om terug te gaan naar de healing thema's