Mangano Calciet ‘Jij doet er ook toe, je mag er zijn!’

Geschatte leestijd 4 minuten

"Hoe kan ik thuiskomen in mijzelf en rust ervaren in het dagelijkse leven?" Is een vraag die we de laatste tijd veel gesteld krijgen. Om meer te durven ‘zakken’ en de verbinding met de eigen ziel te ervaren, met daarbij een dieper vertrouwen en meer lichtvoetigheid, is soms lastig. Soms bijna onmogelijk. Frustratie, ongeduld en eenzaamheid worden dan steeds intenser ervaren. 

Elohim Mangano Calciet brengt de herinnering aan je Goddelijke Oorspong

Mangano calciet divers.JPG

Deze zacht roze Elohim edelsteen is verbonden met de energie van Maria en Kwan Yin. Hij activeert je Akasha, de bedoeling van wie je echt Bent vanuit je Oorsprong, je Goddelijke blauwdruk met daarin je toekomstige heelheid. In je geactiveerd volledig potentieel en Goddelijke Vonk kan eenzaamheid, treurnis of angst niet meer hechten. Je zult d.m.v. Mangano Calciet onvoorwaardelijke Liefde, verbondenheid en Eenheid met de Bron aantrekken.

De Elohim Mangano Calciet brengt de herinnering aan je Oorsprong. Hij laat je voelen dat ook jij deel bent van die Liefde. Hij draagt een heerlijke moederenergie die veiligheid en zachtheid brengt. Zo zacht en liefdevol als de 13 dimensionaal geactiveerde Elohim Mangano Calciet oogt, zo diep en krachtig werkt zijn helende energie. Hij schoont de geschiedenis van je voorouderlijnen, de mannenlijn (stoer doen) en vrouwenlijn (aanpassen) in jou. Je wordt weer als in je Goddelijke Oorsprong, zonder hinder van al je geschiedenis aan pijn en onveiligheid.

Op diepgaand zielsniveau brengt de Elohim Mangano Calciet vergeving. Hij laat je identificatie met je kleine zelf los, ook oud karma wordt daarin meegenomen. Hij maakt ons bewust hoe we zelf slachtofferschap en het kleine zelf in stand houden. Oude zielspijnen worden verzacht. Het gevoel van niet goed genoeg zijn lost op. Elohim Mangano Calciet brengt rust, diepe veiligheid en interne en externe onvoorwaardelijke liefde.

Heelheid innerlijk zielekind

De helende energie van Mangano Calciet opent je naar de sprankeling en heelheid van het innerlijk zielekind. Je kind die voortaan vol vuur, speelsheid, liefde en zorgeloos door het leven zal gaan. Angsten jezelf te laten zien, aangepast gedrag en weerstanden worden aan het licht gebracht en veranderen op zachte wijze. Je zult je gevoelens niet meer onderdrukken, waardoor spanningen uit je lichaam verdwijnen. ‘Jij doet er ook toe, je mag er zijn!’, laat de Mangano Calciet je weten. Je voelt de verbinding met ieder en alles om je heen. Mangano Calciet biedt daarbij bescherming, waardoor je je subtiele gevoelslagen mee neemt en je emoties makkelijker kan uiten. 

Door een kamerstuk van Elohim Mangano Calciet in je (slaap)kamer te plaatsen, creëer je een liefdevolle, kalmerende sfeer, waar ook het meest subtiele zielekind zich uitgenodigd voelt. Hij voelt weldadig wanneer je last hebt van nachtmerries. Door de Elohim Mangano Calciet hanger op je buik of op je hart te dragen, verzacht je dieper liggende (seksuele) trauma’s, waardoor de liefde en blijmoedigheid weer op de voorgrond komen. Hij geeft je als het ware een zachte omhulsel, waardoor je stap voor stap verder kunt, zonder identificatie met je wijze van te veel denken of reactiviteit.

Niet voor niets hebben wij een grote partij Mangano Calcieten kunnen inkopen, die nu klaar liggen om verspreid te worden onder de mensen. Allen zijn 13 dimensionaal geopend en geactiveerd.

Klik hier voor het assortiment aan Elohim Mangano Calciet

Pieken en dalen

Bloesem krachtplaats tinctuurNaast de Mangano Calciet is ook de biologische Bloesem krachtplaats tinctuur een fijne ondersteuner bij deze processen. Wanneer je voelt dat een zwaarte of gevoel van angst in pieken omhoog komt en weer afneemt, helpt de biologische Bloesem krachtplaats tinctuur. De druppels hiervan innemen brengt je dieper vertrouwen en veiligheid. Het verzacht je hart en je buik. Je zult niet langer jezelf vergelijken met anderen of oordelen over jezelf. Gebruik de biologische Bloesem krachtplaats tinctuur en draag de Mangano Calciet langere tijd bij je. Voor in huis kun je een prachtig ruw stuk of een bol-vorm kiezen.

Wil je naast bovenstaande producten extra ondersteuning? Boek dan een persoonlijk consult bij een van de Master Healer-Reader-Coaches.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin