Huidige processen van het innerlijk zielekind

Huidige processen van het innerlijk zielekind

Er is momenteel een groot proces gaande dat zich de komende tijd verder zal verdiepen, veel daarvan heeft met het innerlijk zielekind te maken. Het innerlijk kind van de persoonlijkheid kennen en leven vele van ons al meer, en nu is het de tijd om de kwaliteiten van het innerlijk zielekind te integreren en door de blokkades en trauma’s heen te gaan.

Je zielelichamen kunnen geen aarding krijgen zonder je innerlijke kind

Je zieledelen en gevoeligheid die je vaak hebt meegenomen naar dit leven, kunnen niet aarden zonder een geheeld zielekind. Dit is de fundering voor een gezond, geaard en vrij leven. Door levens heen is ons zielekind afgewezen en niet begrepen geweest. We leerden meegaan met anderen, met de massa, ons aanpassen en niets te zeggen, ook al voelden we ons anders. Ook later toen we ons gevoel en gedachten meer uitspraken en op tafel legden, zijn onze diepste zielsgevoelens en verlangens vaak onuitgesproken gebleven. Nu wil ook dit naar voren komen en geleefd gaan worden.

Wat is het innerlijke zielekind?

Het innerlijke zielekind is een subtiel deel van jezelf. Heel gevoelig, open en puur. Het is verwant aan het kristallijnen zelf wat betekent dat het een van de hoogste delen van jezelf is, sterk verbonden met de engelen, Bovenwereld en Bron. Het is ook sterk verbonden met de natuur en mensen. Als je zielekind te weinig aarding heeft kan het voelen alsof alles je aura binnen dondert. Je bent extreem gevoelig voor de sfeer van mensen, hun oordelen, meningen en kritiek. Net als voor elektromagnetische straling en de energie van gebouwen en plekken.

Het innerlijk zielekind voelt de sfeer en integriteit van mensen precies aan. Of ze dingen verzwijgen of dat ze open en oprecht zijn. Het is ook onbevangen en gelooft het in de goedheid en puurheid van de mensen. In contact met mensen zal het altijd het positieve en oorspronkelijke in de mens benadrukken. Soms zelfs zo erg dat het niet meer realistisch is en alles goed praat of naïef is.

Basis geven aan het innerlijke zielekind

Het innerlijk zielekind wordt pas werkelijk een kracht en kwaliteit op het moment dat het voldoende basis heeft. Stemmingen en sferen overdonderen je dan minder en je blijft beter bij jezelf. Nog steeds kun je alles aanvoelen, maar alleen als jij dat wilt. Ook ben je realistischer en kun je meer praktisch of zakelijk zijn waar nodig. Dit vereist eerst dat de trauma’s van het zielekind helen en dat je voldoende eigenwaarde, zelfliefde en vertrouwen hebt in je basis. Master Healing-Reading consulten kunnen hierbij ondersteunen. De subtiliteit wordt een kracht en schoonheid, bewust of onbewust leer je dit ook aan andere mensen.

Het is nu de tijd op aarde om dit zielekind te gaan integreren

In vele levens is het zielekind verstoten geweest, heeft het wachtend aan de zijlijn gestaan. We hadden de tools niet om ernaar te luisteren en het mee te nemen. We leerden dit niet van onze ouders en ook was het leven op aarde vaak nog te grofstoffelijk en duaal. Het zielekind kon simpelweg niet functioneren te midden van de 3D mensen.

Nu is het juist belangrijk dat we wel leren te functioneren met ons zielekindmeisje.jpg te midden van de mensen. Anders blijven we als kosmisch mens en meester boven de situaties en het leven staan, in plaats van te midden van de situatie. Pas dan kan er veiligheid, vreugde, rust, vrede, liefde en basisvertrouwen in ons ontstaan. Dan hoeven we niet meer te presteren voor de buitenwereld, ook op spiritueel gebied hoeven we onszelf niet meer te bewijzen.

De overtuiging “ik doe het niet goed”

De overtuiging “ik doe het niet goed” of “niemand zit werkelijk op mij te wachten” is een van de onderdelen waar ons ego op gebouwd is. Door dit gevoel van binnen, moesten we aan de buitenkant onszelf bewijzen of sterk zijn. We gingen projecteren en werden jaloers, oordelend, afwijzend of kleinerend of lieten juist anderen over ons heen lopen en zeiden ja en amen, terwijl we onze kracht en macht weggaven. Soms ook aan kerken, tempels, families of religies.  Deze processen zijn voor een groot deel ook verbonden met het innerlijk zielekind. Zolang subtiel gevoel, kwetsbaarheid en openheid geen plek in onszelf krijgen, blijven we  dit opvullen met het zoeken naar macht en liefde in de buitenwereld. Gaan we anderen domineren of juist bevestiging zoeken door lief en aardig te zijn. Mogelijk herken je dit in jezelf, mogelijk niet. Maar weet dat een ieder die zich spiritueel ontwikkelt de komende maanden door het proces van het innerlijk zielekind heen gaat.

De uitkomst van het proces

Na dit collectieve proces van het integreren van het zielekind zul je voelen dat er een last van je schouders afvalt. Je durft je meer te laten zien en bent minder bang voor afwijzing. Subtiel buikgevoel wordt een kracht en je verbinding met mensen, de natuur en de Bovenwereld neemt sterk toe. Ook de zorg voor en verbinding met je lichaam hoort hierbij. Het wordt gemakkelijker om grenzen aan te geven en nee te zeggen. Pleasen en de weggeefstand hoeft niet meer. Het zoeken in de buitenwereld (naar een betere baan, relatie, meer spirituele ontwikkeling) hoeft ook niet meer. Wel zul je volgen waar je hart blij van wordt en je mogelijk nog steeds ontwikkelen, een andere baan willen of een mooie relatie aan trekken. Maar het komt nu vanuit de gevuldheid in jezelf en niet meer vanuit de subtiele leegte.

Ondersteuning bij dit proces

Om dit proces te ondersteunen is het aan te raden om een traject van 10 of meer sessies te volgen (als het fijn voelt kun je beginnen met 1 consult als kennismaking) waarin we kunnen ‘werken’ aan het veilig worden van het innerlijk zielekind. Een basis opbouwen van zelfvertrouwen en liefde. Met daarin de ultieme veiligheid voor al je zielslagen, zodat je zielekind kan aarden. Doordat de Elohim Master Healer-Readers zelf al meer innerlijk kind stukken hebben geheeld en doorgemaakt, kunnen zij je hier uitstekend bij ondersteunen. Kijk op de site of je je aangesproken voelt.

In de online cursus "Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”, leer je vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.

Engelen Chalcedoon.jpgWe voelen ook al een tijd dat de nieuwe Engelen Chalcedoon een rol te spelen heeft in de komende collectieve processen. Deze steen is echt heel bijzonder. Met al zijn subtiele lagen en toch stevige structuur biedt het precies de ondersteuning die nodig is om het zielekind een veilige bedding te geven. Klik hier voor meer informatie

Daarnaast is het vooral belangrijk vertrouwen te houden en je ziel te blijven voeden. Blijf luisteren naar de innerlijke drive die je zegt verder te gaan en voel in het moment wat als de juiste stap voelt. Vertrouw erop dat de dingen naar je toekomen en vraag hulp als dat nodig is.

Wil je persoonlijk weten wat jou nu het beste kan helpen?

Bel dan voor een gratis 5 min. readingsadvies waarin we je de beste producten voor dit moment kunnen adviseren.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin