Healing, Reading en Coaching

 

Yvonne klein 2019.jpgAls healer-reader stem ik mij af op jouw essentie om  bewustzijn en inzichten mee te geven. Ik help je herinneren wie je Bent in al je kwaliteiten en Gaven. Zachtheid, speelsheid, wijsheid, hoger licht en natuur spirits stromen als vanzelf door mij heen waarmee al jouw gevoelslagen veiligheid en bedding krijgen. Je gaat meer open en komt met vreugde in het leven te staan. Het leven wordt een spel en je leert te dansen met wat zich aandient in je leven. Heb je vragen over je ontwikkeling, stagnaties en zelfrealisatie? Dan kun je heel goed bij mij terecht. Graag help ik je de stroom in je leven weer te vinden en dat je je beseft wie je Bent!

Naast de healing, reading sessies die ik geef onderhoud ik ook de moestuinen en Krachttuinen. Je kunt hierdoor bij mij in de zomer alleen op de zondagochtend terecht. Vanaf het najaar heb ik meer sessie mogelijkheden.

 

 

 


Hoe kan ik boeken?

Specialisme

  • Doorbraak oude patronen
  • Hooggevoeligheid tot kracht maken
  • De ontwikkeling van hoofd naar buik
  • Chakra healing
  • Je magisch kind weer tot leven laten komen
  • Verbinding met natuurspirits

Cliënt ervaringen

Dag Yvonne,
Tijdens de sessie heb ik mij heel veilig en door jou gezien gevoeld. Dank voor je mooie sessie en inzichten!

Liefs, Anna

Klik hier voor meer ervaringen

 

Kwaliteit samenwerkende Elohim healers-readers-coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team)  in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur