Healing, Reading en Coaching

12050-Yvonne 2019.jpgAls healer-reader stem ik mij af op jouw essentie om bewustzijn en inzichten mee te geven. Ik help je herinneren wie je Bent in al je kwaliteiten en gaven. Zachtheid, speelsheid, wijsheid, hoger licht en heling stroomt als vanzelf door mij heen waarmee al jouw gevoelslagen veiligheid en bedding krijgen. Je gaat meer open en komt met vreugde in het leven te staan.

Het leven wordt een spel, je gaat dansen met wat zich aandient, problemen worden anders ervaren en benaderd en doorbraken ontstaan. Heb je vragen over je ontwikkeling, stagnaties en Zelfrealisatie? Dan kun je heel goed bij mij terecht. Graag help ik je de stroom in je leven weer te vinden en het besef wie je in wezen Bent!

 


Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

Specialisme

  • Doorbraak oude patronen
  • Hooggevoeligheid tot kracht maken
  • De ontwikkeling van hoofd naar buik
  • Chakra healing
  • Je magisch kind weer tot leven laten komen
  • Verbinding met natuurspirits
  • Verbinding met de Bron

Cliënt ervaringen

 

Dank je Yvonne voor de sessie van gisteren. Het heeft mij heel veel inzicht en healing gebracht voel ik. Ik kan nu echt een stuk dieper gaan in mijn eigen shit waar de schat opgeborgen ligt. ????. Ik houd van je taal, ook hoe je healing beschrijft. In liefde naar het licht dragen, het klinkt zo eenvoudig zoals je het zegt en daarmee zeg je ook alles.
Liefs, Ellen

"Hoe ik de healing ervaarde was dat je mij stap voor stap heel rustig en in afstemming, vanuit jouw open, zachte en rustige energie meenam door subtiele, fijngevoelige, diepe lagen.

Hier kwamen we van alles tegen.
Pijn, angst, blokkades, verdriet, onmacht en ook mooie, liefdevolle energieen.
Hier mocht ik samen met jou vanuit zachtheid en veiligheid naar kijken, naar toe en doorheen.

Overal kwam meer ruimte, licht, liefde, rust en zachtheid doorheen stromen.
Zo fijn! Ik voelde me steeds meer bevrijdt, lichter, rustiger en meer open worden.

Jouw healing heeft me heel goed gedaan!
Je tips en adviezen voelde ook heel kloppend en voor nu helemaal bij me passen.

Ik voel dat ik nog meer mijn Nieuwe Zelf mag Zijn en inzetten.
Dank je wel voor dit mooie geschenk!"
Liefs, Mariska

Dag Yvonne,
Tijdens de sessie heb ik mij heel veilig en door jou gezien gevoeld. Dank voor je mooie sessie en inzichten!
Anna

"De sessie vond ik heel prettig en bijzonder.
Het was heel fijn hoe je zo op alle lagen kon meekijken en meevoelen.
Voelde mij gezien en bekrachtigt"
M.

"Bedankt voor je mooie healing & reading. Je bent een bijzondere healer met mooie kwaliteiten.
De volgende dag voelde ik meer verbinding met mijzelf en mijn blijheid.
Graag kom ik nog een keer bij je terug."
Liefs, Cindy

"Yvonne werkt rechtstreeks vanuit de Goddelijke Bron met een enorm liefdeslicht. Het heeft mij zoveel heling gebracht en enorm goed gedaan. Haar liefde opende mijn hart, buik, innerlijk kind en heelde mijn lichaam. Ik heb het als heel bijzonder ervaren, net als haar readings-antwoorden en inzichten."
Joke

 

Kwaliteit samenwerkende Elohim healers-readers-coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team)  in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur