Diepte healing en tantra: breng je seksuele stroom op gang

Door Willeke Ananda Jansen

heilige seksualiteit.jpg

Wat leven we in een prachtige tijd. Nee, zeker niet altijd even makkelijk, want als je kiest voor de hele weg, ja, dan is het a hell of a way!

Toch, nu we meer en meer proeven van het echte leven, voorbij de ik-illusie, komen we dichter bij de oorspronkelijkheid van alles. We gaan ervaren, diep in onze cellen en DNA wat onze oorspronkelijkheid betekent. De herinneringen in onze cellen worden wakker over hoe het leven kan zijn vanuit de oorspronkelijke staat. Want, ja, we weten het, we kennen het! Daarvoor zijn we hier! Na vele levens, kunnen we er nu voor kiezen dit alles weer in onszelf en op de aarde te realiseren. Wat een prachtige tijd!

We mogen nu onze eigen interne en/of externe geheelde seksualiteit weer gaan voelen en leven. Alles wat onderdrukt is geweest maakt plaats voor een blije stroom van levensenergie. Innerlijk en op de geslachtsorganen zelf. Tijdens mijn healingsessies, satsangs en workshops, zoals het Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend merk ik dat enorme diepe healingen plaatsvinden in het bekkengebied en op de geslachtsorganen. Dit gebeurde al vaker, maar de laatste tijd komt er zoveel diepgang dat de healing door zielelevens heen tot aan de Oorsprong teruggaat!

Healing voor de man

Bij mannen is er vaak sprake van een ingehoudenheid, een teruggetrokkenheid, een niet volledig kunnen uitdragen van hun volledig potentieel en seksuele kracht. Zij hebben zoveel te geven maar worden daar niet in gezien, zijn daartoe niet uitgenodigd, en in erkend. Dat geeft frustratie, boosheid, verdriet, onmacht en afgescheidenheid. Het hart van de man gaat dicht. 

Wat een pracht als mannen hun ware natuur weer ervaren. Hun kracht voelen en tegelijkertijd hun sensitiviteit en enorme scheppingskracht die doelgericht is en het vuur aanwakkert om vol van het leven te genieten! Wat een pracht als hij in zijn volledige aanwezigheid de vrouw in extase laat zijn, in volledige overgave brengt door zijn kracht. Zodat zij samen door de Poort van Liefde kunnen gaan in de samensmelting van Goddelijke man en vrouw, de God-Godin. De (geestelijke en fysieke) Eenheid met elkaar en in zichzelf, vindend.

Tijdens de Elohim healing en reading ontstaat vaak eindelijk erkenning. De man opent zich geheel voor zichzelf en daardoor voor de omgeving!  Zijn geslachtsorganen gaan weer stromen en stralen. Net als het ware wezen, de puurheid van de man.

Healing voor de vrouw

Vrouwen zitten vast en zijn energetisch vaak dicht in het bekkengebied. Er is vaak zoveel pijn op het niet mogen leven en vrijgeven van hun sensualiteit en seksualiteit in de pure vorm. Hun openheid en lichaam is vaak zo overruled en misbruikt geweest. Er is nog zoveel pijn en het zit letterlijk vast en dicht in het bekken.

Door dit te erkennen en door de Master healing kan het vrijkomen en voelt de vrouw een diepere ankering en gevuldheid in het bekkengebied. Vaak wordt het bekkengebied echt ruimer en soms wordt het bekken ook weer in de goede stand gezet. Warmte en zonnigheid komen terug, heupen komen weer los en de bewegingen worden steeds soepeler. Maar ook de seksuele stroom in het lichaam komt op gang.

Wat een power als vrouwen de ware connectie met Moeder Aarde weer ervaren, de celherinneringen hierin weer wakker worden en hun innerlijke man daarachter gaat staan. Wat een schoonheid als vrouwen geloven dat ze zulke prachtige, krachtige wezens zijn. In mijn praktijk zie ik hoe snel het nu kan gaan bij de vrouwen! Hoe na een aantal sessies de vrouw zich niet meer laat onderdrukken en zich niet kleiner maakt dan ze is. Een gevuldheid van binnenuit ontstaat. Er is gewoon seksuele energie. Zij voelt zich sexy en sensueel, of ze het wel of niet deelt met een partner. Dansen en genieten van het leven kan weer, als je voor de healing gaat!


"Er kwam eerst angst naar boven, angst om mezelf uit te spreken in de verbinding met de ander. Vervolgens een intens verdriet over eerder meegemaakte ervaringen. Tot in de vaginawand waren opgeslagen herinneringen en pijn voelbaar. Kou kwam vrij uit mijn onderbuik. Ik voel dat dit alleen laagje voor laagje geheeld kan worden.
Vanuit mijn ziel voel ik een verlangen om uit te reiken naar de man, om te vragen wat hij van mij als vrouw nodig heeft. En voel ik het verlangen om aan hem te vertellen wat ik als vrouw nodig heb. Om zo elkaar te helpen (de collectieve wonden te) helen en weer naast elkaar te staan. Ik wil jou bedanken dat je het thema seksualiteit zo mooi en oordeelloos open legt, en voor het (mede) creëren van de veilige sfeer en hartsverbinding in de groep waardoor heling kan plaatsvinden" 

Cliënt ervaring uit een van de workshops met Willeke Ananda Jansen


Tantra: intimiteit en seksualiteit als bron van levenskracht

Tantra leert je om het subtiele kristallijnen gevoel en je lichaamsbewustzijn weer toe te laten. Je leert de levensenergie die als vanzelf in je stroomt weer toe te laten. Als je hem toelaat, voel je je lichter, vrijer en levenslustiger.
Er bestaat geen seks in tantra. We hebben het alleen over die levensenergie. De energie is er ook als je je kantoorwerk doet of de wc's schoonmaakt. Je gaat ervaren dat je niet je gedachten en emoties bent, maar dat je Liefde bent.

Tantra heeft niets met platte seks te maken. Het vraagt telkens weer opnieuw alle ik gedachten en triggers te zien en je er niet mee te identificeren. Het hogere in jou altijd voorop te zetten en te volgen. Het is een weg naar interne en externe mannelijke en vrouwelijke eenheid. Hierdoor kun je het leven in alles wat het je biedt omarmen. Je bewustzijn zal zich verruimen, Stilte en innerlijke balans ontstaan.
Tijdens tantra leren we intimiteit en seksualiteit tot in het meest subtiele gevoel als meest oorspronkelijke bron van levenskracht.

Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend

verbinding.jpgHet Kristallijnen Tantrisch Verbindingsweekend gegeven door Willeke Ananda Jansen, is gericht op de verbinding met jouw ware wezen, je subtiele gevoeligheid en kracht. Je gaat op zoek naar jouw unieke kristallijnen wezen, geeft het de ruimte en je voelt de kracht ervan. Je ervaart de Stilte in Jou. De Stilte van Zijn, van waaruit Alles ontstaat.

Vervolgens leer je het in verbinding te brengen met anderen (zonder seksueel contact tijdens de workshop). Je leert hoe je dit doet in contacten. Hoe je om kunt gaan met emoties, zonder dat het je overneemt of je het projecteert. Hoe je je ziel, hart- en buikgevoel kunt eren en mee kunt nemen. Waar en hoe ga je daarbij weg, waar neem je een houding aan, waar laat je je subtiele gevoeligheid in de steek? We leren uitspreken wat er in je gebeurt in contact met een ander. We ontspannen, gaan open en Stralen! Deuren gaan voor de rest van je (relationele) leven open en meer levensgeluk ontstaat. Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn.

Klik hier voor meer informatie

Andere tips om de vrije stroom in je seksualiteit en levensenergie te ervaren

 

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin