Spirituele betekenis en werking van de Merkaba

Wat is de Merkaba?

merkaba.JPG

De Merkaba, ook wel 3D davidsster of Ster tetraëder genoemd, is één van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam. Merkaba wijsheid komt vanuit Sirius, de Pleiaden, via de Oude Egyptenaren, de Maya’s en de Hermetische Mysteriescholen.

De heilige Merkaba heeft de vorm van een zespuntige ster, opgebouwd uit twee piramides met een driehoekige basis (tetraëders) die tot halverwege in elkaar zijn geschoven. Dit levend roterend veld van licht, geest en bewustzijn vertegenwoordigt de aarde energie en de kosmische- of zonne-energie. Ze zorgt voor de verbinding tussen je fysieke lichaam en de morfogenetische velden (geheugen en kennis) van de aarde en galaxy. De Merkaba draagt het duale in zich; het mannelijke en vrouwelijke veld werken door elkaar heen.

 

Wat brengt Merkaba healing en activatie?

Een geactiveerde Merkaba verenigt al je zieledelen zodanig dat ze zich durven ankeren in je lichaam

Je groeit naar je volledig multidimensionaal potentieel en eenheidsbewustzijn en er ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s. Je ontvangt inwijdingen om een natuurlijk healer te worden voor jezelf en voor anderen. Het geeft je meer kracht op ieder vlak van jouw leven.

Functioneren vanuit universele liefde, meesterschap, hart, ziel en intuïtie

Door het activeren van de Merkaba in je DNA zul je (permanenter) gaan leven vanuit je hogere zieledelen, vanuit lichtvoetigheid, stevigheid, inspiratie en passie, ongeacht de uiterlijke omstandigheden. Je zult merken dat je nog meer helderwetend en heldervoelend wordt en dat je vooral vanuit je universele liefde, meesterschap, hart, ziel en intuïtie gaat functioneren i.p.v. vanuit je mind of kleine zelf. Grotere galactische en universele kennis en liefde worden weer beschikbaar voor je persoonlijkheid.

12 kosmische Stralen en je 144 lichtlichamen van creatiekracht

De Merkaba bekrachtigt vooral je zielsontwikkeling en werkt op de 6e tot 9e dimensie. Daarna ontwikkel je je Merkivah welke je Goddelijke Vonk ankert tot in je lichaam en alle dimensies in zich draagt. Maar eerst vraagt dit de activatie van de Merkaba en de innerlijke ontwikkeling en integratie van de octaëder en kubus. Uiteindelijk kom je in aanraking met de 12 kosmische Stralen en je 144 lichtlichamen van creatiekracht die door het 13de principe van Godrealisatie (of de Universele Christuskracht) zullen worden doorstraalt. Zogauw je ook door de integratie van de dodecaëder en icosaëder heen bent, komen Goden-gaven en Creatie-kracht, grote vormen van liefde en vreugde in je dagelijks leven ook door.

Het activeren van de Merkaba

Merkaba.jpgMeditatie in de levensgrote Merkaba geometrische vorm op de Elohim Krachtplaats helpt om je Merkaba te activeren Merkaba. Je ontvangt in deze 3 meter grote Merkaba Inwijdingsplek voelbaar spontane healing en aarding van je eigen Merkaba, ieder op eigen level. Combineer dit ook met bezoek aan de andere tuinen die tot de Inwijdingsweg Geometrische Vormen behoren. Ook kun je overwegen om de workshop Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde, je Merkaba en Pleiadische afkomst te volgen of een multidimensionaal geopende en geactiveerde Merkaba hanger kopen.

Tot slot, zoek je snelle verdieping in dit proces boek dan een persoonlijke master healing-reading-coaching sessie.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin