Praktische informatie doorbraak arrangement

list Programma

Doorbraak arrangement: je komt op woensdag aan tussen 14 en15.00 uur en vertrekt op vrijdag de laatste dag, na de lunch om 13.00 uur.
Maatwerk arrangement: je komt op donderdag aan tussen 14 en15.00 uur en vertrekt op vrijdag de laatste dag, na de lunch om 13.00 uur.

2 of 3 dagen aaneen ontvang je een persoonlijk consult van 50-60 min. Hierdoor kun je in één keer heel diep door een proces gaan en dit op zoveel mogelijk lagen transformeren. Op de laatste dag ontvang je een nagesprek met de Master Healer-Reader-Coach waarbij je ook  tips en adviezen voor thuis meekrijgt. Dit alles tezamen helpt je op hernieuwde wijze in de dagelijkse omgang en realiteit te staan en  bekrachtigt wat je hebt opgehaald. Ook wordt in het eindgesprek gesproken over mogelijke nazorg, ondersteunende middelen en eventueel een vervolgtraject.

Je verblijft alle dagen op de Krachtplaats om in je hogere Lichtkern te kunnen blijven en deze dieper te aarden.  Juist door op de Krachtplaats te blijven loop je niet meteen weer in de oude groef en opent zich tevens de volheid van je Essentie. De energie van de Krachtplaats en Helende Tuinen werkt tevens als een Divine Healer en versterkt je healing, reading, zuivering en integratie enorm. Tijdens je arrangement is er voldoende gelegenheid om de 30 verschillende Helende Tuinen en Lemurisch bos met hun lichtcodes te bezoeken.

 

time Wat doe je in de rest van de tijd?

Tijdens je arrangement heb je 2 of 3 persoonlijke consulten, de rest van de tijd kun je zelfstandig besteden. Je kunt ontladen, integreren, mediteren en healing, antwoorden of inzichten ontvangen in de Helende Tuinen en het Lemurisch bos . Ook kun je de spirituele Elohim winkel bezoeken een wandeling maken in de omgeving of lekker luieren en lezen.

Bekijk de agenda om te zien of er een activiteit gegeven wordt tijdens je arrangement.

home Verblijf op de Krachtplaats

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn. Bekijk hier de verschillende accommodaties die je kunt boeken. 

cutlery Maaltijden en drinken

Tijdens je arrangement eet je in het nabij gelegen (vegetarische) huiskamerrestaurant waar hoofdzakelijk biologisch gekookt wordt, met waar mogelijk, ook biologisch liefdesvoedsel uit eigen moes- en fruittuin. Je maaltijden en ook de koffie en kruidenthee zijn bij de arrangement prijs inbegrepen.

tree-deciduous Helende Tuinen bezoeken

De verlichtingsenergie van de Elohim Krachtplaats met engelen, ondersteunt de doorbraak-arrangementen enorm. Tijdens een arrangement zijn de 30 Helende Tuinen en Lemurisch bos gratis toegankelijk welke je lichaam, systeem en chakras nog meer openen en zuiveren. De sessies integreren en verdiepen zich d.m.v. de Krachtplaats en haar Lichtcodes!

Lees meer over de Krachtplaats en Helende Tuinen

star-empty DNA healingset

Het is aan te raden vooraf en als nazorg de DNA Healingsset te bestellen.

leaf Waarom een doorbraak op de Elohim Krachtplaats?

Lees hier meer waarom een doorbraak op de Elohim Krachtplaats juist zoveel verdieping geeft

Intake vragen sessies en consulten

Door de toenemende vraag naar Elohim Master Healing-Reading-Coaching sessies en de groeiende wachtlijst bij onze Master Healers zijn wij genoodzaakt de sessies die nodig zijn voor de Elohim opleidingen, satsangs, de supervisie middagen, de doorbraak arrangementen en de sessie-trajecten vóór te laten gaan op sommige andere consulten en sessies.   

Daarom hanteren we voor nieuwe sessie-aanvragen een intake vragenlijst. Deze geldt voor cliënten die de afgelopen 2 jaar geen of bijna geen sessie(s) hebben gedaan bij het Elohim Centre.

Naar aanleiding van je intake-mail met onderstaande ingevulde gegevens besluiten we of er een boekingsmogelijkheid voor je is. Is dit niet het geval, dan attenderen we je op andere, met het Elohim Centre verbonden, healer-readers elders in het land. Over dit besluit voeren we geen correspondentie.
De meeste mensen die recentelijk sessies of consulten gevolgd hebben bij het Elohim Centre kunnen dit blijven doen.
Wij hopen op je begrip en gaan er vanuit dat er ondertussen in Nederland en België zo’n breed netwerk van healingspraktijken en therapeuten is dat er voor iedereen wel een mogelijkheid bestaat voor healing, inzichten en  verdere bewustzijnsgroei.

Dank je voor je interesse in een sessie bij ons. We nemen je aanvraag in behandeling en je ontvangt binnen een week een bericht.

Een vriendelijke groet van het Elohim team


Intake vragen

Graag invullen met maximaal 4 zinnen per antwoord.

Naam:
Telefoon:
Mailadres:
1.    Hoe ben je met ons in aanraking gekomen?
2.    Volg je Elohim (E-)cursussen?
3.    Beschrijf kort en compact je hulpvraag en/of wat je wilt ontwikkelen in jezelf?.  
4.    Heb je last (gehad) van een depressie, verslaving, psychose of flinke stemmingswisselingen of gebruik je daarvoor medicatie?
5.    Ben je op dit moment nog ergens anders onder behandeling?
6.    Waarom denk je dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw proces of bij je hulpvraag?
7.    Ben je bezig met het pad van zelfrealisatie en Ontwaken en waaraan merk je dat?

Je NAW-gegevens en de antwoorden op bovenstaande vragen s.v.p. mailen naar info@elohim-centre.org met als onderwerp "aanvraag sessie". Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan andere healers verstrekt.


Zakelijk betalen?

Wil je een doorbraakarrangement boeken waarbij je werkgever voor jou de factuur betaald?
Voor bedrijven gelden andere tarieven, vraag ons je werkgever een offerte te sturen en naar informeer naar de tarieven.

Disclaimer

Disclaimer, annuleringsvoorwaarden