Praktische informatie doorbraak arrangement

list Programma

Doorbraak arrangement: je komt op woensdag aan tussen 14 en 15.00 uur en vertrekt op vrijdag de laatste dag.

2 dagen aaneen ontvang je een persoonlijk consult van 50-60 min. Hierdoor kun je in één keer heel diep door een proces gaan en dit op zoveel mogelijk lagen transformeren. Op de laatste dag ontvang je een nagesprek met de Master Healer-Reader-Coach waarbij je ook  tips en adviezen voor thuis meekrijgt. Dit alles tezamen helpt je op hernieuwde wijze in de dagelijkse omgang en realiteit te staan en  bekrachtigt wat je hebt opgehaald. Ook wordt in het eindgesprek gesproken over mogelijke nazorg, ondersteunende middelen en eventueel een vervolgtraject.

Je verblijft alle dagen op de Krachtplaats om in je hogere Lichtkern te kunnen blijven en deze dieper te aarden.  Juist door op de Krachtplaats te blijven loop je niet meteen weer in de oude groef en opent zich tevens de volheid van je Essentie. De energie van de Krachtplaats en Helende Tuinen werkt tevens als een Divine Healer en versterkt je healing, reading, zuivering en integratie enorm. Tijdens je arrangement is er voldoende gelegenheid om de 30 verschillende Helende Tuinen en Lemurisch bos met hun lichtcodes te bezoeken.

time Wat doe je in de rest van de tijd?

Tijdens je arrangement heb je 2 persoonlijke consulten, de rest van de tijd kun je zelfstandig besteden. Je kunt ontladen, integreren, mediteren en healing, antwoorden of inzichten ontvangen in de Helende Tuinen en het Lemurisch bos . Of lekker luieren en lezen.

Bekijk de agenda om te zien of er een activiteit gegeven wordt tijdens je arrangement.

home Verblijf op de Krachtplaats

Op de camping en in een chalet verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn. Bekijk hier de verschillende accommodaties die je kunt boeken. 

tree-deciduous Helende Tuinen bezoeken

De verlichtingsenergie van de Elohim Krachtplaats met engelen, ondersteunt de doorbraak-arrangement enorm. Tijdens een arrangement zijn de 30 Helende Tuinen en Lemurisch bos gratis toegankelijk welke je lichaam, systeem en chakras nog meer openen en zuiveren. De sessies integreren en verdiepen zich d.m.v. de Krachtplaats en haar Lichtcodes!

Lees meer over de Krachtplaats en Helende Tuinen

star-empty DNA healingset

Het is aan te raden vooraf en als nazorg de DNA Healingsset te bestellen.

leaf Waarom een doorbraak op de Elohim Krachtplaats?

Lees hier meer waarom een doorbraak op de Elohim Krachtplaats juist zoveel verdieping geeft

Disclaimer

Disclaimer, annuleringsvoorwaarden