Praktische informatie doorbraak arrangement en intensive

list Programma

Doorbraak arrangement

Tijdens je doorbraak arrangement verblijf je (minimaal) 3 dagen op de Elohim krachtplaats ontvang je 2x een persoonlijk healing reading consult van 60 minuten. Hierdoor kun je in één keer heel diep door een proces gaan en dit op zoveel mogelijk lagen transformeren. Dit helpt je op hernieuwde wijze in de dagelijkse omgang en realiteit te staan. Ook wordt in de laatste sessie gesproken over mogelijke nazorg, ondersteunende middelen en eventueel een vervolgtraject.
Je verblijf op de krachtplaats en bezoek aan de helende tuinen openen je voor een diepergaande transformatie en bekrachtigt wat je hebt opgehaald. 

Intensive

Een intensive gaat nog een stapje verder dan een doorbraak arrangement. Je ontvangt 2 consulten tijdens je intensive: een healing-reading sessie van een uur en een Reconnection healing of Kristallegging van 90 minuten, om je nog sterker te bekrachtigen in wie jij werkelijk bent. Na de eerste sessie krijg je bovendien de benodigdheden voor de Vibro Acoustic Therapie (VAT) sessie mee naar je chalet of verblijf, waar je 24 uur de tijd hebt om deze op je eigen moment te ondergaan (zie hieronder voor meer informatie over Vibro Acoustic Therapie).
De intensive kan in 3 dagen gevolgd worden maar is ook mooi te combineren met een verblijf van een week of langer op de Elohim Krachtplaats.
De intensive bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 1x Audio opname ter voorbereiding op de intensive
  • 1x Vibro acoustic therapie sessie van 30 minuten
  • 1x Healing-reading sessie (persoonlijk consult) van 60 minuten
  • 1x Reconnection healing of Kristallegging van 90 minuten
  • 1x Op jou afgestemde ondersteunende tinctuur om mee naar huis te nemen

Audio opname
Je ontvangt ter voorbereiding op de intensive een audio-opname die resoneert op het thema dat je inbrengt. Deze kun je thuis al één of meerdere keren luisteren en dit zorgt op diepere lagen voor het loskomen van oude stukken waar tijdens de intensive nog meer healing op komt.

Vibro Acoustic Therapy
Dit is een vorm van geluidstherapie waarbij zuivere, laagfrequente sinusgolftrillingen via een apparaat met ingebouwde luidsprekers het lichaam binnenkomen. Hierbij zit je in een gemakkelijke houding in een stoel, op de bank of op bed, met je rug tegen een trilplaat die resoneert met meditatieve klanken. Door de koptelefoon of de luidsprekers komt het geluid binnen in je systeem en dit wordt ondersteund door de intensieve trillingen van de trilplaat zodat je op zowel fysiek gebied als geestelijke gebied meer geopend wordt en er healing plaatsvindt. Ook kom je zo meer in je eigen lichaam en bij je eigen essentie en dit is ondersteunend in de daaropvolgende sessie.

time Wat doe je in de rest van de tijd?

Tijdens je doorbaak arrangement en intensive heb je persoonlijke consulten; de rest van de tijd kun je zelfstandig besteden. Je kunt ontladen, integreren, mediteren en healing, antwoorden of inzichten ontvangen in de Helende Tuinen en het Lemurisch bos. Of lekker luieren en lezen.

Bekijk de agenda om te zien of er een activiteit gegeven wordt tijdens je arrangement.

home Verblijf op de Krachtplaats en de accommodaties

Je verblijft alle dagen op de Krachtplaats om in je hogere Lichtkern te kunnen blijven en deze dieper te aarden. Juist door op de Krachtplaats te blijven loop je niet meteen weer in de oude groef en opent zich tevens de volheid van je Essentie. De energie van de Krachtplaats en Helende Tuinen werkt tevens als een Divine Healer en versterkt je healing, reading, zuivering en integratie enorm. Tijdens je arrangement is er voldoende gelegenheid om de 30 verschillende Helende Tuinen en Lemurisch bos met hun lichtcodes te bezoeken.

Op de camping en in een chalet verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Bekijk hier de verschillende accommodaties die je kunt boeken of bel voor beschikbaarheid 0597 541539

tree-deciduous Helende Tuinen bezoeken

De verlichtingsenergie van de Elohim Krachtplaats met engelen ondersteunt diepgaande transformatie enorm. Tijdens een doorbraak arrangement en intensive zijn de 30 Helende Tuinen en Lemurisch bos gratis toegankelijk welke je lichaam, systeem en chakras nog meer openen en zuiveren. De sessies integreren en verdiepen zich d.m.v. de Krachtplaats en haar Lichtcodes!

Lees meer over de Krachtplaats en Helende Tuinen

star-empty DNA healingset

Het is aan te raden vooraf en als nazorg de DNA Healingsset te bestellen.

leaf Waarom een doorbraak op de Elohim Krachtplaats?

Lees hier meer waarom een doorbraak op de Elohim Krachtplaats juist zoveel verdieping geeft

Disclaimer

Disclaimer, annuleringsvoorwaarden