Praktische informatie doorbraak arrangement

list Programma

Je komt aan tussen 14.00 en 15.00 uur en vertrekt de laatste dag na de lunch om 13.00 uur.

Elke dag ontvang je een persoonlijk consult van 50-60 min. Hierdoor kun je in één keer heel diep door een proces gaan en dit op zoveel mogelijk lagen transformeren. Op de laatste dag ontvang je een nagesprek met de Master Healer voor tips en adviezen. Dit helpt je op hernieuwde wijze in de dagelijkse omgang en realiteit te staan en je wordt bekrachtigd in wat je hebt opgehaald. Ook wordt er gesproken over mogelijke nazorg, ondersteunende middelen en eventueel een vervolgtraject.

Door je meerdaagse verblijf op de Krachtplaats loop je thuis of op je werk niet meteen weer in de oude groef en opent zich tevens de volheid van je Essentie. De energie van de Krachtplaats en Helende Tuinen versterkt je healing, reading, zuivering en integratie enorm. Tijdens je arrangement is er voldoende gelegenheid om de 30 verschillende Helende Tuinen en Lemurisch bos te bezoeken.

De maaltijden van aankomst tot vertrek en onbeperkte koffie en thee in de groepsaccommodatie Happiness is inbegrepen.

time Wat doe je in de rest van de tijd?

Tijdens je arrangement heb je 2 of 3 persoonlijke consulten, de rest van de tijd kun je zelfstandig besteden. Je kunt ontladen, integreren, mediteren en healing, antwoorden of inzichten ontvangen in de Helende Tuinen en het Lemurisch bos . Ook kun je de spirituele winkel bezoeken een wandeling maken in de omgeving of een zelf meegebracht boek lezen.

Bekijk de agenda om te zien of er een activiteit gegeven wordt tijdens je arrangement.

home Verblijf op de Krachtplaats

Tijdens je arrangement kun je kosteloos verblijven in de groepsaccommodatie Happiness of met een eigen meegebracht kampeermiddel op de camping.

Klik hier voor meer informatie.

cutlery Maaltijden

Tijdens je arrangement eet je in het vegetarische huiskamerrestaurant waar hoofdzakelijk biologisch gekookt wordt, met waar mogelijk biologisch liefdesvoedsel uit eigen moes- en fruittuin. Eenheid, verbinding, openheid, stilte of gezelligheid ontstaan als vanzelf.

tree-deciduous Helende Tuinen bezoeken

De verlichtingsenergie van de Elohim Krachtplaats met engelen, ondersteunt de arrangementen enorm. Tijdens een arrangement zijn de 30 Helende Tuinen en Lemurisch bos gratis toegankelijk welke je lichaam, systeem en chakras nog meer openen en zuiveren. De sessies kunnen zich door de Krachtplaats extra verdiepen en integreren.

Lees meer over de Krachtplaats en Helende Tuinen

star-empty DNA healingset

Het is aan te raden vooraf en als nazorg de DNA Healingsset te bestellen.

leaf Waarom een doorbraak op de Elohim Krachtplaats?

Lees hier meer waarom een doorbraak op de Elohim Krachtplaats juist zoveel verdieping geeft

phone-alt Neem contact op om te boeken

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Het arrangement is zowel doordeweeks vanaf dinsdag t/m vrijdag, als in het weekend te boeken. Vaak is er doordeweeks meer plek in de agenda waardoor je eerder terecht kunt. Op maandag is een doorbraak niet mogelijk.

Zakelijk

Wil je een doorbraakarrangement boeken waarbij je werkgever voor jou de factuur betaald?
Voor bedrijven gelden andere tarieven, vraag ons je werkgever een offerte te sturen en naar de tarieven.

Disclaimer

Disclaimer, annuleringsvoorwaarden