Opgestegen Meesters en het worden van onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

lichtvanboven.jpgOm te gaan leven vanuit het Christus Bewustzijn en de Goddelijke Liefde hoef je niet te geloven. Ook niet in Jezus Christus. Leven vanuit je oorspronkelijke Goddelijkheid is je natuurlijke staat van Zijn! Natuurlijk is Jezus niet alleen ‘de verlosser’. Hij was ook een gewoon mens net als jij en ik, maar uiteindelijk ging hij wel voor zijn hoogste Licht. Hij koos ervoor zijn gewone zelf totaal, zonder voorwaarden in te zetten voor het Christusbewustzijn en de Goddelijke Liefde. En uiteindelijk werd hij de belichaamde Christuskracht en na zijn overlijden werd hij de opgestegen lichtmeester die bekend werd onder de kosmische naam Sananda.

Wat zijn opgestegen Meesters?

Opgestegen Meesters zijn spirituele mensen die ooit ook op aarde leefden, net zoals wij nu. Gedurende vele levens van inzet, zuiveringen, inwijdingsproeven en liefde werd het Goddelijke Plan en de missie hun hoogste afstemming en doel. Het gewone leven van relaties en werk kon alleen in dat teken te staan. Andere keuzes werden niet gevolgd. Dat was steeds opnieuw een enorme keuze en uitdaging. Alle Opgestegen Meesters zijn geheel vrij van hun negatieve karma. Daarom kunnen ze kiezen waar ze in het Universum willen dienen. Ze kunnen dan de beslissing maken om te helpen met de ontwikkeling van de aarde of om andere werelden en sterrenvolkeren te helpen. Vele Opgestegen Meesters hebben ervoor gekozen om de mensen op aarde te begeleiden naar egoloos meesterschap op het Inwijdingspad van de Christuskracht en Godrealisatie (het realiseren van de Godsvonk in het aardse). Het zijn ware leraren van de mensheid die de spirituele vooruitgang begeleiden van alle spirituele zoekers die herenigd willen worden met hun Goddelijk bewustzijn, de  Liefde en scheppingskracht. Zij worden een soort apostel of Adept.

De spirituele mensen die het Inwijdingspad bewandelen

Deze incarneren uit vrije wil hier op aarde voor het verlichten van de mensheid en samenleving. Zij activeren plekken van Licht op Aarde en begeleiden leerlingen en zoekers net zoals Jezus dat deed. Een Adept of Ingewijdene is een levend voorbeeld van een verlicht mens die bewust voor zijn Goddelijke natuur kiest in plaats van voor zijn menselijke ego. Dankzij alle bereidheid, kwetsbaarheid en zelfdiscipline beschikt zo'n mens over heldere Gaven, grote Kennis, Inzichten en bovennatuurlijke Krachten. Deze verlichte Mens en Ingewijdene heeft een enorm sterk energieveld om zich heen. Ook heeft hij magnetische aantrekkingskracht voor iedereen die met hem in aanraking komt en wil groeien. Hij straalt licht, liefde, genezing, wijsheid en zelfcontrole uit. De Ingewijdene is een perfect voorbeeld van zelfbeheersing en gemoedsrust. Hij of zij heeft bewezen zijn krachten alleen in het spirituele voordeel van de mens te gebruiken en versterkt geen ego-ruis.

Kiezen voor het worden van onvoorwaardelijke Liefde, Christuskracht en je missie

Dit betekent dat je als een Meester je Licht vasthoudt en hoog houdt. Ook in emotionele en lastige omstandigheden. Het betekent dat je wilt leren wat het verschil is tussen je reactie vanuit je persoonlijkheid, spiritueel meesterschap of Goddelijkheid. Het betekent dat je niet voor garanties, je comfortzone of eigenbelangen en eigen zekerheid kiest maar steeds het hoogste in jezelf volgt. Daarbij kun je nog goed voor jezelf zorgen. Het betekent ook dat je je door de buitenwereld en al zijn interessante mogelijkheden en leuke mensen niet laat afhouden van dit Ene Pad. Het betekent dat je in je Goddelijke of hogere energie blijft als in het oog van de storm. Maar ook dat je jezelf kunt zien als Goddelijk, als deel van de Bron en Al-Eenheid en dat je persoonlijkheid, hoe spiritueel, aards of in moeilijkheden dan ook, daar niet los van staat. Het hoogste Licht van Liefde en Bewustzijn,  de engel die je Bent, in je lichaam, gedrag, gedachten en gevoel steeds opnieuw aanwezig laten zijn is je hoogste doel. Elke Lichtwerker en zoeker heeft nu de kans dit te bereiken want het hoogste wil werkzaam worden in je celgeheugen en DNA waar ook je pijngeschiedenis en herhalingslussen van pijn liggen opgeslagen. Het is ook deze geschiedenis die fysieke klachten veroorzaakt. Zeker als je jezelf voortdurend herinnert dat het belichamen van je Goddelijke Essentie en je Missie je EERSTE doel is.

 

Producten en workshops ter ondersteuning:

Tijdens Elohim workshops en in de omgeving van het Elohim team en de Krachtplaats word je geactiveerd in de hogere bedoeling van je leven en onvoorwaardelijke Liefde.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin