RENE AUDIO - Onrust veroorzaakt door de persoonlijkheid

De persoonlijkheid van de mens zorgt voor onrust, maakt dat er kritiek is op eigen functioneren en is niet meer tevreden met de huidige situatie in werk, relatie of geld. Hoe word je je bewust van die persoonlijkheid en hoe krijg je de rust die zorgt voor het ontwaken van het ware Zelf? Piekeren, ergens een verhaal van maken, kritiek hebben, oordelen en een ander neerhalen zijn aspecten van de persoonlijkheid en houden je weg bij het ware Zelf. Dat kun je veranderen!

 

Door de stilte in jeZelf te gaan ervaren komt er ruimte en wordt doorzien dat je niet je persoonlijkheid bent maar deze HEBT. De schijnveiligheid van de persoonlijkheid zorgt ervoor dat je zelf moet vechten voor je plek in de maatschappij, voor je werk, je relatie en je inkomen. Vertrouwen op het ware Zelf is loskomen van deze innerlijke criticus en meegaan kunnen bewegen met de stroom van het leven.


Deze audio is een gedeelte uit een satsang van René de Quastenit en laat zien hoe de mens zich bewust kan worden van het ware Zelf.