Reading opleiding met lichthealingen

In de aura readingsopleiding word je tijdens de workshops geopend naar een verdiepend intuïtief niveau. Je zult door de energie die in de groep wordt neergezet, meer zien, horen en/of voelen dan je nu voor mogelijk houdt. Je durft hierdoor gemakkelijker op je eigen innerlijke kompas te varen en krijgt meer vertrouwen en woorden voor wat je onbewust voelt. Ook leer je edelstenen kennen en adviseren, naast vele andere tincturen. De vele oefeningen die worden gegeven bekrachtigen je meesterschap en het contact met je eigen intuïtie, helderweten, heldervoelen en helderzien. Ook zul je niet alleen jezelf, maar ook anderen gemakkelijker leren aanvoelen qua spirituele ontwikkeling, ziel en bewustzijnsgroei waardoor je goed kunt adviseren en begeleiden.

Aura en chakra's readen en lichthealingen geven

Behalve de adviezen en aura zielsreadings die je leert geven ga je ook lichthealingen leren geven en ontvangen. Je wordt een multidimensionaal kanaal dat samenwerkt met de Engelen en Licht Meesters. Je zintuigen en gaven zullen zich blijven versterken.

Multidimensionaal kanaal zijn

Wil jij leren hoe je kunt werken vanuit je intuïtie, hoe je anderen aura, chakra en innerlijke groei readings kunt geven, hoe je kanaal kunt zijn voor de Engelen en Spirits? Dan is deze readingsopleiding iets voor jou. Behalve dat jij je verdiept in het leren aura readen zal de opleiding je ook innerlijke vrede, verruimd bewustzijn en vertrouwen geven. Je leert niet alleen een kunstje, je gaat universele liefde belichamen. Als multidimensionaal kanaal zal je vanuit zuiverheid en heelheid de ander kunnen helpen. Des te meer je jezelf opent en heelt, des te krachtiger je aura en chakra readings zullen zijn!

 


 

Een greep uit de vele Tools waarmee je leert werken

(Kan elk jaar wat afwijken.)

 

 • Eten karmisch reinigen + opladen met wat iedereen individueel nodig heeft in de maaltijd

 • Aansluiten + aarden op nieuwe aarde netwerk dat geen dualiteit en zwaarte kent maar kristallijnen eenheid.

 • Kleurenacupunctuur channelen in je lichaam, heerlijk tegen hoofdpijn of na afloop van een healing.

 • Kristallijnen licht installeren om (ook op afstand) de astrale sfeer van een ruimte te reinigen en alles hoger in Lichttrilling te brengen.

 • Je ontvangt een Merlin tool waardoor je jezelf en anderen dieper in je lichaam brengt en meer aardt.

 • Gechannelde kristallen en halfedelstenen voor een bepaalde tijd in iemand lichaam plaatsen bij ziekte of voor innerlijke ontwikkeling.

 • Een gechannelde chakra-kristal-legging van diverse edelsteensoorten, inclusief Merlin healing in het lichaam plaatsen welke weken door kan werken als nodig.

 • Homeopatische e.a. natuur-medicijnen van overal ter wereld en in elke samenstelling kunnen channelen en inzetten bij een probleem. In iemand  lichaam ïnstalleren en de healing aan laten staan zolang als nodig.

 • Snelle aurareiniging. Ook per auralaag of thema. Bv voor de blokkades van het innerlijk kind of de fysieke afvalstoffen uit het lichaam zuiveren.

 • Een engelenjas channelen en rondom iemand aanbrengen ter bescherming, tegen beïnvloeding, voor liefde, harmonie en geborgenheid. Ook deze tool kun je voor een langere tijd plaatsen en ontvang je ook zelf.

 • Feng shui met harmonische energie channelen en installeren in je tuin, woning, organisatie, aura of chakra's voor zolang als nodig. Dit kun je ook op afstand voor anderen doen en aan laten staan of op een bepaalde tijd weer vanzelf laten weghalen.

 • Gechannelde edelstenen etherisch in een gebouw of op de behandeltafel plaatsen om de sfeer van een cliënt, kamer, school, werkplek of organisatie) positief en voelbaar te veranderen.

 •  Witroze Merlin Liefde voor troost en geborgenheid in een kamer zetten (bv bij zieken, dementerenden, bange kinderen, innerlijk kind gevoelens of heling van hartzaken).

 • Andere (krachtplekken, vakantieadressen, het Lemurisch bos) energetisch naar je toe halen en in je eigen omgeving installeren. Vakanties, mensen en krachtplaatsen bezoeken kosten geen geld en reistijd meer!

 • Toverdraden voor diepere integratie van merlins healingstools in weefsel en DNA.

 • Dolfijnenenergie voor liefde, speelsheid, vreugde en geluk in een ruimte, het auraveld en hart, leren channelen en voor een langere tijd installeren.

 


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met workshop modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 2 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie

 


Kwaliteit beroepsopleiding

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Healers-Readers en Coaches werken reeds met de opgedane ervaring en kennis. Ook bijscholing is mogelijk en vrijblijvend. Veel deelnemers volgen en herhalen na de opleiding zo nu en dan Elohim workshops als bijscholing zowel als voor eigen verdere verdieping.

Joke 2016.JPGDocente

Schrijfster, docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe aarde en trekt vanuit haar Ontwaakte staat en ingewijde Kennis ook veel mensen aan die dienstbaar (willen) zijn aan de nieuwe samenleving. In elke Elohim opleiding zal dit mee trillen. De opleiding wordt grotendeels gegeven door het door haar opgeleide Master team. Daarnaast geeft Joke veel online groepshealingen en af en toe een workshop.

Weten of deze opleiding bij je past?

Weet je niet wat je zal kiezen of wat het beste bij je past, bel of mail ons dan voor een gratis 5 min. readingsadvies:

T +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen