Wat gebeurt je na bevrijding van familie karma en voorouderlijnen?

aura met zon.jpgGeschreven door Joke ElZiam Nootebos

Onze gedachten, stemmingen, gedrag, overtuigingen en handelingen worden o.a. beïnvloed door de planeten en sterren(stelsels), Alcyone, Sirius, de Pleiaden, het Galactisch Centrum en natuurlijk ook door de aarde zelf. Alles heeft invloed op ons bewustzijn en celgeheugen. De frequenties en krachten vanuit de kosmos en aarde zijn nu zo veel groter en diepgaander, dat ze oude opgeslagen pijnen van onze ziel, cellen en van familiekarma uitzuiveren, waarna we ze transformeren o.a. door een helder bewustzijn dat ziet voorbij de persoonlijke en collectieve sluiers.


Door het loslaten van voorouderlijk karma ontstaat vanzelf een opening naar het belichamen van hoger bewustzijn en liefde. Bevrijding van familie karma en voorouderlijnen is meer dan ooit nodig. Onze innerlijke mannelijkheid mag achter ons gevoel gaan staan en ons gevoel, mededogen en hart mogen meestromen met onze daadkracht, doorzettingsvermogen, onze moedige keuzes en krachtkant.


Meestal hebben we juist onze mannelijkheid of juist onze vrouwelijkheid overbelicht in onze houding en levert dat regelmatig onduidelijkheid, teleurstelling, onmacht, ongenoegen en liefdeloosheid op in onze omgang. Het feit dat we zo diepgaand gekwetst zijn geweest, op dieper zielsniveau in de steek zijn gelaten, niet gezien werden en zoveel strijd hebben meegemaakt in vele van onze levens, in de familielijn en in onze zielefamilie, maakt het schonen van de geschiedenis die ligt opgeslagen in onze cellen, DNA en onbewustzijn lastig en daarmee onze relaties.


De eenheid van onze mannelijkheid en vrouwelijkheid, ons hoger en aardse zelf brengt onze Goddelijke Oorsprong

Een leven van geheelde relaties, levensgeluk en voorspoed ontstaat na het oplossen van dit karma. Het is noodzakelijk dat ons hart kan helen en als een feniks uit de as van rouw herrijst.We krijgen nu kosmische stuwing om het karma in onze omgangssituaties en de oertrauma's op te lossen waarna ons Hart de leiding krijgt over ons denken, voelen en doen.Wanneer we onze voorouderlijnen opschonen zullen we ontdekken dat niets persoonlijk is.


Zelfs op wetenschappelijk niveau komen ze erachter dat trauma’s van onze voorouders opgeslagen liggen in ons DNA en door worden gegeven aan de volgende generaties en onze houdingen. Wij hebben allemaal bijzondere en liefdevolle mensen, maar ook moordenaars, misbruikers, al te dominante en aangepaste voorouders, slachtoffers en daders in onze voorouderlijnen waar we niets van weten. We kunnen het gevoel hebben beïnvloed te worden door onbewuste krachten en patronen waarvan we niet snappen waarom we ze niet kunnen stoppen.


Daarnaast is er in ons ook een diep weten over wat echte Liefde, of onvoorwaardelijke Christuskracht is, hoe het zou kunnen zijn, terwijl het eigenlijk nog nooit op aarde is geweest. Deze Goddelijke Liefde maar ook (Scheppings) kracht en vreugde dalen nu in de mensen die de collectieve karma stukken opruimen. Dit is de Liefde die ook Jezus, Boeddha, Maria en Maria Magdalena ons hebben laten zien en die we nu zelf gaan leven. De Liefde die ons zal doen ervaren dat niets persoonlijk is waardoor we naast aards (duaal) gedrag ook het goddelijke gaan zien in iedereen.

 

Tips:

Boek een Elohim live of afstand sessiepakket voor het opschonen van je voorouderlijnen
Zie ook de Elohim opleiding "Ontwaken, Non-dualiteit en verlichting".


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin