Cliëntervaringen

dahlia-3524115_640.jpgHieronder lees je de ervaringen die klanten met René de Quastenit hebben gehad.

 

 

 

 

 Heel erg bedank voor de mooie sessie Rene! Je bent erg goed in de dingen helder en duidelijk te zeggen, hierdoor ging ik echt met nieuwe inzichten en verruiming naar huis! Graag tot een volgende keer.

Vriendelijke groet, M.

 


Dag lieve Rene,
De sessie heeft mij veel gebracht. Je kwam voor mij krachtig en duidelijk over. Je was heel to the point! Dank!

Lieve groet, Anna

 


Ben blij dat ik mee heb gedaan aan de satsang die je gisteren hebt gegeven. Direct bij binnenkomst voelde ik me meer geaard en ontspannen. Jouw woorden en inzichten raakte me en dat maakt me dat ik meer kon zakken in mijn gevoel. Heel fijn. Volgende keer doe ik zeker weer mee.

Groet, C

 


Wat is er veel in gang gezet na dat ik een 1 op1 satsang consult met jou hebt gehad, zo veel meer rust ervaar ik. In begin voelde ik wat weerstand bij mezelf,  maar het ‘ik’ ontdooide snel. Ik heb nu steeds meer door wanneer ik mezelf weer identificeer met het kleine Zelf en begrijp en voel eindelijk hoe het is om ‘te verruimen’. Dank René voor je heldere uitleg en tips die je mee gaf.

Karin

 


Tijdens de Satsang kon ik persoonlijke stukken uit een voor mij spelend thema naar voren brengen en kreeg ik veel input over hoe het anders kan, ook wat er gebeurde met mijn keuzes en waar die vandaan kwamen in die situatie werden benoemd zodat ik mij ook bewust werd van mijn onbewuste gedachten en gedrag. Ik vind het erg fijn dat ik mee heb mogen doen met de satsang.

Groeten Tom

 

Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org