Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Pasen en Pinksteren bieden verlichtingskansen voor Lichtwerkers die resoneren met Jezus, Maria Magdalena, de Essenen, Katharen en de Graal

Poort van verlichting.jpg

De veroordeling, gevangenneming en kruisiging van Jezus of Yeshua en de helende rituelen in de tombe, kun je zien als ons gevangen zijn in dualiteit, liefdeloosheid en onze lagere ego-delen. Vervolgens gaan we door het sterven van ons ego-ikje d.m.v. intenties, inzichten en het volgen van ons hoogste Zelf. Deze tijd van verteren en integreren is te vergelijken met de tijd dat de apostelen Jezus ‘kwijt’ raakten en op zichZelf en hun eigen verbinding met de Goddelijke Bron moesten vertrouwen.

Tijdens Pinksteren kunnen we met enige innerlijke voorbereiding, ons "opstaan" (de opstanding) ervaren en onze Heilige Geest (onze hogere inspiratie) de verbinding met ons Goddelijke Zelf tot stand laten brengen. Hierdoor zullen we anderen gaan inspireren vanuit ons belangeloos liefdeswezen i.p.v. vanuit ons ikje. Het gaandeweg luisteren naar de hoogste Bron of Waarheid in onszelf maakt dat we niet langer ons kleine zelf en dat van anderen kunnen voeden. Veranderingen op elk relatiegebied ontstaan hierdoor. Al gaandeweg overwinnen we onze ego-ik-kern waarom heen ons denken en voelen tot nog toe draaide. Het deed ons vergeten dat we deel van het Goddelijke en Eeuwige zijn. Een hogere leiding, innerlijke Kracht en onvoorwaardelijke Liefde wordt ons nieuwe houvast mede door de openstaande Poorten rondom Pasen en Pinksteren!

Diegenen die door levens heen diep verbonden waren met de Essenen, Katharen, Yeshua, Maria Magdalena en de Heilige Graal zijn vaak heel eenzaam geweest doordat ze het Inwijdingspad volgden. Zelfs al werden ze verraden, gemarteld en vermoord. Ze hielden onbewuste angsten vast in hun lichaam gedurende meerdere incarnaties. Ze konden zich niet uiten, niet zeggen waarin en in Wie ze geloofden, waarom het echt ging in het Leven maar moesten zich vaak stil en schuil houden. Het keelchakra vernauwde net als het Licht en de Missie. Ook om hun geliefden niet te verraden. In vele Levens stonden ze voor de Go(e)dheid maar hadden de tijdgeest niet mee.

Nu hebben we de tijdgeest wél mee en met honderden en duizenden staan we op.

Zovelen lopen nu met ons mee en resoneren op hetzelfde Liefdesnetwerk dat allen steeds verder verlicht en versterkt. Kosmische Krachten rondom Pasen en Pinksteren geven ons de moed om de oude overlevingsangsten, de angst voor dualiteit en onveiligheid los te laten. Door dit loslaten zal onze GodsVonk, goedheid en dienstbaarheid, intern en extern, weer volledig tot uitdrukking komen.

De reis van de nieuwetijds Ingewijdenen gaat door licht en donker, door liefde en angst, door geschaad vertrouwen naar volledige overgave aan de Goddelijke leiding tot in onze onderste chakra's, het gevoel en gedrag. Het zet de oude ongelijkwaardige patronen rondom seks, geld en relaties volledig op zijn kop totdat elk ego is gestorven en getransformeerd naar Goedheid, Kracht en Waarheid. Velen lopen nog rond met halfbewuste herinneringen aan verraad, overheersing en de ontheiliging van het helderziende hart of de seksualiteit terwijl ze al zo open en mooi zijn.

Gekwetste zelfbeelden uit onze zielegroepmatrix en celherinneringen verhinderen ons verlichtings- en Godrealisatieproces. Bij het Elohim Centre hebben we daar veel ervaring mee. Herken je jezelf in dit verhaal en voelt het kloppend; boek dan een doorbraakarrangement, dit is een 3-daags verblijf op de Krachtplaats in combinatie met 3 sessies met meerdere Master Healer-Readers en Coaches, geheel verzorgd inclusief maaltijden.Tip: