Zo werd de Elohim Krachtplaats met helende tuinen geboren


Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Lemurisch Bos met zon.jpeg

In elk van de 30 Krachttuinen ontstond een andere helende energie en zo werd de Elohim Krachtplaats geboren

Ik (Joke ElZiam Nootebos) kan me niet meer verroeren en via mijn lichaam en zenuwstelsel komen de Godenkrachten voor de Elohim Krachttuinen in de grond. Het geeft én kost op zo’n moment veel energie maar ik ben ook dankbaar kanaal te mogen zijn voor het evolutieplan van de nieuwe Mensheid.

Zo word ik in de loop der jaren regelmatig door Gaia en de Bron geroepen

Op zo'n moment weet ik vanzelf hoe ik een nieuw gevraagde krachttuin mag creëren. Dat deel in mij dat kan spreken met het Bewustzijn voorbij de atomen, opent op de plek waar ik moet staan alle aardlagen, het magnetisme en gesteente in de toekomstige krachttuin. "Ik, als Liefde", werk op zo’n moment in eenheid met de Spirit van Gaia en die van het ondergrondse waterloopnetwerk en dat van de goede aardstralen. Tegelijkertijd ben ik kanaal voor wat de Bovenwereld voor soort Krachttuin en energie uitstraling wenst. De stralingen beginnen dan spiralende vormen aan te nemen die diep in de aarde reiken en tevens de kosmos verbinden. Hierdoor vestigd zich permanent een nieuw leycentrum (vortex of krachttuin) op de Elohim Krachtplaats met een speciaal soort helende energie.

Atomen herschikken zich door de enorme elektriserende en magnetische Krachten

Krachten die door mij heen de krachttuin in aanleg- activeren. Bijvoorbeeld de rode vuur-kundalini basischakra kracht van de helende Elohim basischakra tuin. Door mijn lichaam heen ontstaat dan op zo'n moment ook de grote Divine Intelligentie van de helende tuin en alle natuurspirits die haar willen ondersteunen verzamelden zich er rondom. Ze verbinden zich permanent aan die krachttuin voor het individuele en planetaire verlichtingsproces van de nieuwe Aarde en Mensheid. Het zijn enorme Krachten uit het Absolute die heling en zielsontwikkeling brengen naar iedere bezoeker. Zij zijn via de Krachtplaats en tuinen ook werkzaam in het collectief bewustzijn van de mensheid en in de intercontinentale en interstallaire leylijnen.

Elke helende tuin is in de loop der jaren spontaan en plotseling ontstaan

Dit zonder dat ik dat had bedacht en nog steeds is er geen vooropgezet plan. Soms terwijl ik in mijn eentje liep te wandelen op de Krachtplaats, een andere keer zat ik boven achter mijn computer te werken en kwamen 8 meter grote Lemurische engelen voor mijn raam die mij naar een plek in het bos brachten waar een krachtpunt moest komen. Maar de elfentuin ontstond bijvoorbeeld weer tijdens een workshop waarbij de hele groep naar buiten gelokt werd en plotseling begon te giebelen. Ook de Merlijn tuin ontstond door een groep.

Dagenlange onderlinge strijd

Nadat de spiralende energiesoort er permanent is neergezet moet de plek nog worden aangelegd met bestrating, planten en vormen. Meestal helpen daarbij vrijwilligers die samen met mij de energie voelen en vertalen in de vorm. Tijdens het fysieke werk ontstaan dan geregeld processen die alles te maken hebben met de bedoeling van de plek. Bij het maken van de mozaïeken in de eenheidsfontein was aanvankelijk de eenheid juist ver te zoeken en liep er van alles mis in de groep. Pas nadat er egoloos gewerkt kon worden door de juiste mensen kwam alles in de flow. Ook bij de Merlin-tuin was het raak; dagenlange onderlinge strijd over wie leidde en zie hoe het moest en wie volgde. Alle innerlijk kindjes, macht en onmachtpatronen kwamen versterkt omhoog om ze te herkennen. Pas na inzicht en hart-afstemming van de groep kon Merlin/Merlina binnenkomen en zakte ieder in het magische creatieve en geheelde kind waardoor een prachtige tuin met Merlins drakenkrachten en paden kon ontstaan. 

Met dank aan al mijn vrijwillige medescheppers die moedig de processen en het werk aangaan!

 


Tip:


 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin