Wie is René

René 2019.jpg Mijn ontwikkelingsweg
Al jarenlang bevind ik mij op de weg die leidt tot een ego-loos bestaan, naar de verstilling in de mind en naar het dienstbaar zijn aan het Goddelijke en ware Zelf. Een weg die leidde van een leven vanuit de mind naar een leven vanuit de geest wat zich later verdiepte naar het hart en buikgevoel. Het gaan herkennen van de ‘persoonlijkheid’ en de ruis in het hoofd. Het tot stilte brengen van de achtergrondstemmen die een oordeel hebben, ergens iets van vinden en het ikwezen op de voorgrond willen zetten. Allemaal zaken die ik tegenkwam en die mij geleerd hebben dat ik niet de identificatie hoef te zijn met mijn emoties of ‘persoonlijkheid’ maar dat ik de Goddelijke Vonk ben, het ware Zelf.


Zelfrealisatie, verlichting en non-dualiteit

Het pad van zelfrealisatie volgend deed mij steeds meer inzien dat ik niet het gevolg ben van wat er in mijn leven gebeurt maar dat ik zelf de oorzaak ben. Dat ik niet een ‘ik’ ben met een hoop anderen buiten mij maar dat we samen één zijn. De verbindende factor hierin is liefde en juist die liefde voor mijzelf en voor de ander doet mij ervaren dat de heelheid alleen maar kan bestaan als we samen de weg naar bevrijding van het ego lopen. Dit heeft mij doen beseffen dat mijn belangrijkste taak hier op aarde planetaire en individuele eenheid is (verlichting, non-dualiteit en Zelf Bewust).


Samen verbonden ongebonden zijn
Ik voel mij door het Elohim team gezien en gesteund in wie ik ben en wat ik voorsta. Hier op het Elohim Centre vielen de puzzelstukjes in elkaar en zag ik dat het samenzijn juist betekent dat je als Zelf kunt opgaan in het geheel zonder daarbij op de weggeefstand te gaan staan. Juist dit samenzijn maakt dat ik mij gedragen voel, maakt dat ik kan zijn wie ik ben. Mijn ware Zelf.


Heb jij ook een groot verlangen voor een leven vanuit je Ware Zelf?
Als jij bereid om de zoektocht naar jezelf te gaan ervaren en het proces van ontwaken aan te gaan dan zie ik je graag voor een gesprek.
Lees hier meer over Satsang-coaching bij mij.

Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per email contact opnemen.
T: +31 (0) 597 541 539  E: info@elohim-centre.org


Hartelijke groet,
René