Healing Reading en Satsang-coaching

Als Elohim Healer Reader Coach en satsanggever werk ik samen met jou en de Bron aan het oplossen van thema’s waarvan de oplossing niet duidelijk is. Dit kan gaan om je gezin, relatie, geld, werk of levensdoel die je op (on)bewuste wijze laten zien waar je weg naar zelfrealisatie ligt. Innerlijke dieperliggende oorzaken en het gevolg op fysiek gebied worden tijdens de sessies getransformeerd naar een hoger plan, naar zelfrealisatie en een zorgeloze en conflictloze zelf.

Je ontdekt dat je niets fout doet en begint te zien waarom je onbewust deze vastzittende fysieke, emotionele, relationele of financiële situatie hebt aangetrokken en hoe je het oplost. Je ontwaakt in je goddelijke zelf en in die liefde en kracht die je bent.

Tijdens een sessie stromen zachte liefdessferen en kennis door mij heen om je healing, bewustzijn en inzichten te geven. Innerlijke oorzaken en fysieke klachten worden tijdens een sessie getransformeerd. Dit maakt dat je je Geestelijk en fysiek gezonder, helderder en bekrachtigd gaat voelen.

Door de sessie krijg je inzicht op onbewuste patronen en leer je je spiegels herkennen. Je wordt krachtiger in je houding, gaat voor jezelf staan en leert hoe je vanuit Goddelijke Kracht en je ware Zelf op praktische, non duale wijze kunt functioneren.

spiegel.gif

Daarnaast kan ik je als professionele satsanggever begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie".


 

Hoe kan ik boeken?

Workshops, artikelen en meer over René

Specialisme

  • Je Ware Zelf belichamen, verlichting
  • Oordeelloosheid en non-dualiteit
  • De ontwikkeling van hoofd naar buik
  • Doorbraak oude patronen

Cliënt ervaringen

 


 

"René zijn sessies voelen uniek en bijzonder. René werkt met het etherisch lichaam en veld vanuit volkomen eenheid. Ik voel daarbij dat ook het aard-etherische veld van vele kilometers meedoet.

Ook kon ik voelen dat de healing werkte aan de Goddelijk gezonde blauwdruk van mijn lichaam. Dat gezonde beeld plaatste René later ook weer terug. Ook voelde ik daarbij de kankercellen in mijn borst beter gaan doorstromen net als in de uitzaaiingen van mijn okselklieren.

Na zijn behandelingen nam het branderige gevoel onder mijn oksel dan ook af. Ook ging de aandacht van René als vanzelf naar mijn buik waar veel kou, niet geliefd zijn, eenzaamheid en onbegrepen zijn uit meerdere levens liggen opgeslagen.

Het was even wennen die kordatere mannenhanden op mijn buik maar het voelde helemaal veilig. Ik voelde mezelf steeds dieper in mijn lichaam en de ontspanning komen. Een dieper gevoel van aarding, veiligheid en van liefde vanuit de omgeving kunnen opnemen bleef in me.

Ik merk dan ook dat mijn kosmisch en kristallijnen Licht bij elke sessie van René dieper in mijn lichaam geankerd zijn. Daarnaast geeft René mij goede tips en uitleg over de dieper liggende processen en oorzaken waar ik veel mee kan en die ik ook toepas.

Ik heb veel aan de helderheid van zijn duidelijke taal en aan de ingewijde staat waar vanuit René spreekt.
Ook voel ik altijd een egoloos helend eenheidsliefdesveld om ons heen tijdens zijn Healing-Reading."

Liefs,

Joke

 

Lees hier meer Cliënt ervaringen

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur