Healing Reading en Satsang-coaching

Als Elohim Healer Reader Coach en satsanggever werk ik samen met jou en de Bron aan het oplossen van thema’s waarvan de oplossing niet duidelijk is. Dit kan gaan om je gezin, relatie, geld, werk of levensdoel die je op (on)bewuste wijze laten zien waar je weg naar zelfrealisatie ligt. Innerlijke dieperliggende oorzaken en het gevolg op fysiek gebied worden tijdens de sessies getransformeerd naar een hoger plan, naar zelfrealisatie en een zorgeloze en conflictloze zelf.

Je ontdekt dat je niets fout doet en begint te zien waarom je onbewust deze vastzittende fysieke, emotionele, relationele of financiële situatie hebt aangetrokken en hoe je het oplost. Je ontwaakt in je goddelijke zelf en in die liefde en kracht die je bent.

Tijdens een sessie stromen zachte liefdessferen en kennis door mij heen om je healing, bewustzijn en inzichten te geven. Innerlijke oorzaken en fysieke klachten worden tijdens een sessie getransformeerd. Dit maakt dat je je Geestelijk en fysiek gezonder, helderder en bekrachtigd gaat voelen.

Door de sessie krijg je inzicht op onbewuste patronen en leer je je spiegels herkennen. Je wordt krachtiger in je houding, gaat voor jezelf staan en leert hoe je vanuit Goddelijke Kracht en je ware Zelf op praktische, non duale wijze kunt functioneren.

René 2019.jpg

Daarnaast kan ik je als professionele satsanggever begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie".


 

Hoe kan ik boeken?

Workshops, artikelen en meer over René

Specialisme

  • Je Ware Zelf belichamen, verlichting
  • Oordeelloosheid en non-dualiteit
  • De ontwikkeling van hoofd naar buik
  • Doorbraak oude patronen

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur