Cliënt ervaringen

"De sessie moest ik even op mij laten inwerken maar ben heel blij dat ik bij jou ben geweest.
Ik vind je een heel prettig iemand en vond het fijn hoe je zo duidelijk alles kon benoemen.
Ik kom zeker nog een keer bij je terug."

Lieve groet, P.“De helende tuinen en krachtplaats van het Elohim Centre kende ik al best goed toen ik de rondleiding in de tuinen kreeg. Toch was het heel leuk om nu ook het ontstaan van de tuinen en krachtplaats te horen en de ontwikkelingen daarin. Vervolgens gingen we zelf dieper invoelen op de tuinen. Ingrid stemde kort energetisch op ons af om te kijken welke tuinen het beste bij ons aansloten. Daarna zijn we de tuinen ingegaan. Bij ons waren dat o.a. het Trollenbos, de Elfentuin en de Pillar of Light. Met onze ogen dicht gingen we voelen wat daar te ervaren was. Door dit gezamenlijk te doen en onder begeleiding van Ingrid voelde ik weer nieuwe lagen, waarvan ik me daarvoor niet bewust was. Ook benoemde Ingrid nuanceverschillen in de verschillende tuinen en de aanwezigheid van Kosmische Poorten op de Krachtplaats. Elke keer als ik weer bij het Elohim Centre ben, ga ik telkens spelenderwijs aan oefenen ben of ik die ook kan voelen. Ik vond de rondleiding door de tuinen een hele leuke ervaring en zelfs als je de tuinen al goed kent brengt het verdieping en is het zeker ook de moeite waard!”

Groetjes, A."Bedankt voor de fijne sessie, heel fijn hoe je alles verwoorden en mij nieuwe inzichten gaf, hier kan ik verder mee!"

Liefs, Suzanne

 "Het was een bijzondere sessie waarin ik mij echt gezien voelde! Bedankt!"

Groetjes, Maaike"Twee keer een telefonische healing/reading gehad bij Ingrid voor de hond.
Echt super en een aanrader om je geliefde huisdier te ondersteunen op zijn/haar pad.
De hond vindt de sessies heel fijn en het is heel mooi hoe zijn belevingswereld op deze manier meer zichtbaar wordt gemaakt."

R.