Master Healing, Reading en Coaching

Ingrid 2018.jpgIn afstemming met de Bron werken engelen, lichtmeesters, natuurspirits en Gaia door mij heen. Je ontvangt inzicht en heling op de lagen van je persoonlijkheid, ziel en essentie. Door mijn eigen ontwikkeling op het pad van zelfrealisatie weet ik hoe het is om de stap te zetten om een dieper innerlijk weten te volgen waardoor ik jou hier ook in kan begeleiden.

Tijdens een consult met mij kun je je (levens)vraag of situatie inbrengen en ontvang je inzicht of healing en tips hoe nu verder. Meer Liefde, een diepere aarding en Bewustzijn ontstaan in jou. Je voelt je na afloop vaak blijer, lichter en ervaart meer rust en veiligheid.

Naast de healing-reading-coaching sessies die ik geef ben ik ook in de edelsteenwinkel te vinden als edelsteentherapeut.

 


Hoe kan ik boeken?

Meer over Ingrid

Specialisme

- Doorbraak oude patronen
- Keuzes maken bij werk, studie, relatie, e.d.
- Hooggevoeligheid tot kracht maken
- De ontwikkeling van hoofd naar buik
- Chakra healing
- Healing op karma knopen
- Reading en healing voor woongebieden

Cliënt ervaringen

Dag Ingrid,
Bedankt voor de fijne sessie, heel fijn hoe je alles verwoorden en mij nieuwe inzichten gaf, hier kan ik verder mee!

Liefs, Suzanne

Klik hier voor meer ervaringen

Kwaliteit samenwerkende Elohim healers-readers-coaches

Bij de diepte healingen zoals de Elohim healers die geven, verschuiven soms hele karakterhoudingen en al het aanpaste gedrag in één sessie als de cliënt daar aan toe is. Vermoeidheid en ziektebeelden lijken spontaan op te lossen en keuzes en richting worden duidelijk. Veel van deze feedback horen we regelmatig tijdens een volgende afspraak.

De Krachtplaats en de eigen innerlijke ontwikkeling brengt de healers in een zodanige kosmisch, Goddelijke staat tijdens een sessie, dat ze diep in de DNA en genetische informatie van de cellen van de cliënt kunnen werken en tot ver in de sterren constellatie lijnen. In de cellen en lijnen bevinden zich ook de (karmische en genetische) informatie van de familieleden waardoor er soms ook bij hen veranderingen in levenssituaties en schaduwgedrag zich gaan voordoen. Overigens is het niet aan de Elohim healer om dit te willen maar iets dat spontaan ontstaat door het werken vanuit de Bron-Eenheid. Wel ligt de kwaliteit van de Elohim Healers (zeker als samenwerkend team)  in de volledige bandbreedte. Wat betekent dat de healing en reading tegelijk werkzaam is in alle lichtlichamen, thema-gebieden, auralagen, sterrenlijnen, kosmische voornemens, genen en DNA structuren van de cliënt. Het is mede dankzij dit gegeven dat Elohim healers ook geweldig resultaat hebben op het gebied van zingeving, richting, levensbestemming en blijheid van de cliënt. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenwerking met het hoger zelf en de bedoeling van de ziel van de cliënt.

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur