Introductie

Ingrid 2018.jpgEven voorstellen
Mijn naam is Ingrid Eerkens en in 2016 startte ik met het volgen van sessies en workshops bij het Elohim Centre. De sessies en workshops hielpen mij inzicht te krijgen in mijn zielsmissie en het ontwikkelen van mijn heldere Gaven en kwaliteiten. Een innerlijke drive om mijzelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de Nieuwe Aarde werd hiermee steeds sterker. Sinds 2017 woon en werk ik om die reden op de Elohim Krachtplaats als edelsteentherapeute en healer- reader- coach. Mijn heldervoelende kwaliteiten en Gaven zet ik nu in om anderen te begeleiden op het pad van zelfrealisatie en gezondheid.

Een proces van bewustwording
Op jonge leeftijd voelde ik altijd dat er ‘meer’ was, alleen kon ik niet plaatsen wat dit inhield. Als nieuwetijdskind werd ik niet erkend of gezien in mijn subtiel gevoeligheid en bewustzijn. Steeds meer zielelagen gingen dicht, ik hield mij in en paste mij aan. Het werd meer ‘overleven’ dan genieten van het leven. Op 21 jarige leeftijd ging ik wonen en werken in het buitenland. Het was heerlijk om in een zonnig klimaat te leven en vele ervaringen op te doen, maar ook in al die andere landen ervoer ik steeds hetzelfde, ook dat was niet waar mijn ziel naar zocht. 

Ontmoeting met het Elohim Centre
Bij het Elohim Centre kwam mijn ontwikkeling in een versnelling en kreeg ik de spiegels waar mijn ziel naar verlangde. Eindelijk begreep ik wat dit ‘meer’ inhield wat ik als kind had ervaren. Het ‘meer’ is dat we van mens tot mens gaan leven vanuit onze ziel, gevoeligheid en kracht. Ieder zijn eigen zielskwaliteiten kent en durft te leven. Dit maakt dat ik mij heel en volledig voel.


Je kunt voor vele vragen bij mij terecht
Zit jij ook met (levens)vragen? Wil je weten waar je staat op je Pad van ontwikkeling en wat jouw volgende stap is? Heb je last van onzekerheid, (faal)angst? Is hooggevoeligheid een last voor jou of wil je meer aarding of in contact komen met je innerlijk kind? Of wil je edelsteenadvies? Twijfel dan niet en maak een afspraak voor een consult met mij.


Graag ontmoet ik je tijdens een sessie, of een bezoek aan de Elohim Krachtplaats!


Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per email contact opnemen.

T: 0597 541539  E: info@elohim-centre.org


Hartelijke groet,
Ingrid Eerkens, Master Healer-Reader-Coach