Wandelcoaching in Groningen, Westerwolde

Wandelcoaching in Groningen, Westerwolde

 

Wat wil je ziel? Welke 'kant' moet je op?

Wandelcoaching met psycholoog en wandelcoach Helen Edwards

Je zoekt een richting, maar kunt die niet vinden. Je bent niet blij met de huidige situatie en je wilt verandering, maar je weet niet hoe. Of het ontbreekt je aan moed om een stap te doen, in welke richting dan ook. Waar kiest je ziel voor op het gebied van werk, studie of relaties? Hoe doorbreek je oude twijfelpatronen en zorg je voor zichtbare veranderingen in je leven?

Spiegels in de natuur

Wandelcoaching Groningen, Westerwolde.jpgTijdens een wandeling met mij in de krachtuinen van het Elohim Centre weerspiegelt de natuur wat in je leeft. Als we samen wandelen, raakt zij je intens met beelden, geluiden en planten waaruit mooie metaforen, informatie en symbolen ontstaan voor het proces waarin jij je nu bevindt. Soms ontstaat er tijdens mijn coaching een opstelling met bomen of andere voorwerpen uit het bos. Dat helpt je om tot krachtige inzichten te komen. In je lichaam voel je op zo’n moment precies wat de bedoeling is. Dit gaat verder dan je gedachten erover.

Je lichaam weet het beter dan je mind

Je gedachten en gevoelens komen tijdens de wandeling in beweging en er ontstaat een nieuwe perspectief. Een betere gronding in jezelf zorgt ervoor dat je dingen diep van binnen voelt. Verdriet, pijn en blokkades komen naar de oppervlakte en mogen losgelaten worden. Ook voel je vanuit je lichaam welke keuze of oplossing op dit moment goed is.

Vanuit het nu naar onderliggende patronen

Wat doe je met de dingen die je opvallen, waar loop je aan voorbij, welke pad sla je in, wat vertel je erbij? Zonder dat je er erg in hebt laat de manier waarop je wandelt, praat, dingen aanpakt veel zien van hoe je door je dagelijkse leven stapt. Door hier meer bewust van te worden en samen met mij je wandelstappen in het nieuwe te zetten doorbreek je oude gewoontes, ga je effectiever met situaties om en kom je in je kracht te staan.


Aanleiding voor een wandelcoaching

 • Je staat op een kruispunt en weet niet welke kant je op wilt

 • Herhalingspatronen in je relatie

 • Keuzes m.b.t. werk of studie

 • Twijfels, geen beslissing nemen, je zet geen stappen

 • Veel ideeën en plannen maar je krijgt ze niet van de grond

 • Te weinig zelfvertrouwen perfectionistisch, je niet goed genoeg voelen

 • Burn-out, vermoeidheid, depressie

 • Rouw, ontslag of echtscheiding verwerken

 • Innerlijk kind herkennen en helen

 • Doorbraak oude patronen

 • Teveel in je hoofd zitten

 • Hooggevoeligheid tot kracht maken

 • Aantrekken van juiste werk of partner

 • Meer flow, bezieling en beweging van binnenuit


Een wandelcoaching kan geboekt worden bij:

Klik op de foto voor meer informatie over Helen Edwards


Neem contact op om te boeken

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

Tarieven en praktische informatie

Tarieven

Startpunt

Wij ontmoeten elkaar in de edelsteenwinkel van het Elohim Centre.

Werkwijze

Elke wandelcoaching duurt 75-90 minuten. Na de sessie maken we een 5 minuten opname waarin je samenvat wat er gebeurd is en welke inzichten je hebt opgedaan. Deze krijg je opgestuurd.

Meenemen

Stevige (waterdichte) schoenen, regenkleding, iets te drinken of eten.

Slecht weer

Bij wind en regen gaan de wandelingen gewoon door. Bij wandelcoaching maak ik graag gebruik van alle types weer en seizoenen.  Een uitzondering is als het KNMI noodweer voorspelt. In dat geval nemen we contact met je op om de afspraak te verzetten.

 


Feedback van een wandelcoaching

“Tijdens mijn sessie met Helen kon ik bepaalde stukken / gedragingen en manieren waarop ik mijzelf zag aanpakken. Helen heeft een héél aardende methode en ze voelt precies aan wat er voor jou nodig is. Mijn innerlijk kind begint zich veiliger te voelen, om er te mogen zijn, zoals hij is. Diepere lagen zijn aangeraakt en dagen na de sessie is het resultaat nog voelbaar en merkbaar. Ondertussen is het ook gemakkelijker geworden om besluiten te nemen, niet vanuit een korte termijn denken of vanuit mijn ik, maar vanuit het grotere geheel. Ik voel beter wat goed is en heb meer vertrouwen”