Healing & coaching in de natuur

flowers_sunset.jpgKeuzes maken die passen bij wie je ten diepste bent

Wil je loskomen van belemmerende gedachten en patronen? Vertrouwen ontwikkelen in je eigen kracht en potentieel? Healing en coaching op de Elohim Krachtplaats brengt je in diepe verbinding met je hart, ziel en essentie en helpt je om jouw situatie (werk, privé, relaties, familie) inzichtelijk en concreet te maken. Zo krijg je antwoord op vragen zoals: waar sta je, waar verlang je naar, waar wil je heen.

Spiegels in de natuur

Wat van binnen bij je leeft zie je weerspiegelt overal in de natuur en tuinen rondom je heen. Ook hoe je wandelt zegt veel over hoe je door je leven stapt: welk pad sla je in, waar loop je aan voorbij? Tijdens een Healing & coaching in de natuur consult gebruik ik alles wat je ziet en doet om jou de juiste spiegels te geven. Vanuit beelden, geluiden en planten ontstaan mooie metaforen, inzichten en symbolen voor het proces waarin jij je nu bevindt.

Je lichaam weet het beter dan je mind

Wanneer we in een van de helende tuinen staan, een opstelling in de natuur maken of vanuit een kruispunt of tijdlijn werken, voel je in je lichaam op zo’n moment precies wat de bedoeling is. Dit gaat verder dan je gedachten erover en laat je voelen hoe jouw eigen oplossingen zich van binnenuit aandienen.

Nieuwe stappen in je leven

Vervolgens maken we de vertaalslag naar je dagelijkse leven; om dat waar je nu bewust van bent geworden toe te passen in je werk, relatie of gezin. Je onderzoekt wat goed voelt om nu binnen de huidige situatie te doen. Welke stappen wil je nu zetten en hoe geef je dit vorm? Zodoende trek je het op de grond en zorg je voor tastbare verandering in je leven.

 


 

"Ik kies altijd intuïtief bij wie ik mijn sessie doe en deze keer kwam ik uit bij Helen. Ik vond het spannend, want ik heb geen ervaring met wandelcoaching. Ik was bang dat het misschien oppervlakkig zou blijven en dat ik de diepgang zou missen. Daar had ik zeker niet bang voor hoeven zijn!! Zoals altijd had mijn intuïtie me de goede kant op gewezen: de sessie met Helen was ontzettend fijn. 

Helen was heel goed op mij afgestemd. Van daaruit stelde ze mooie vragen, waardoor ik telkens weer een stukje van mezelf kon ontrafelen. De dag ervoor had ik een krachtige healingsessie gehad en met behulp van Helen werd die heel mooi naar het concrete getrokken.

Doordat ik alles zelf voelde en formuleerde, kon ik de informatie uit deze sessie goed meenemen naar het dagelijks leven, toen ik weer thuis was. Ook de herinneringen uit de tuin (ik heb foto's gemaakt van de plekken waar we zijn geweest) maken dat ik weer snel terug kan grijpen naar de opgedane inzichten.
 

Nogmaals bedankt Helen, het was heel waardevol!


Aanleiding voor healing & coaching in de natuur

 • Je staat op een keerpunt in je leven en weet niet welke kant je op wilt

 • Herhalingspatronen, problemen in je relatie of gezin

 • Keuzes m.b.t. werk, studie of gezondheid

 • Veel ideeën en plannen maar je krijgt ze niet van de grond

 • Te weinig zelfvertrouwen, perfectionistisch

 • Je niet goed genoeg voelen of niet gezien voelen

 • Burn-out, vermoeidheid, depressie

 • Innerlijk kind herkennen en helen

 • Stress, teveel in je hoofd zitten

 • Hooggevoeligheid tot kracht maken

 • Aantrekken van het juiste werk of de juiste partner

 


Een Healing & coaching in de natuur consult kan geboekt worden bij:

Helen Edwards 2019.jpg

Helen Edwards


Voor meer informatie of om te boeken neem contact op:

T: +31 (0) 597 541 539
E:
info@elohim-centre.org

Tarieven en praktische informatie