Wandelcoaching op de Krachtplaats

 

Met psycholoog Helen Edwards.

Spirituele wandelcoaching in Westerwolde.jpgWandelcoaching bij het Elohim Centre maakt spiritualiteit praktisch, zodat je het daadwerkelijk kunt integreren in je dagelijkse leven. Hier word je tijdens de sessie ondersteund door de helende energie van de zelfrealisatie tuinen en de natuur (spirits), waardoor je dieper in contact kunt komen met innerlijke processen. Door stappen over de krachtplaats te zetten, ontdek je pijn en blokkades in jezelf, maar ook ruimte en mogelijkheden. Dat helpt je om o.a. werk- en relatie vragen vanuit de bedoeling van je hart, ziel en essentie te belichten. 

Spiegels in de natuur

Wat van binnen bij je leeft zie je weerspiegelt overal in de natuur en tuinen rondom je heen. Ook hoe je wandelt zegt veel over hoe je door je leven stapt: welk pad sla je in, waar loop je aan voorbij? Tijdens een wandeling gebruik ik alles wat je ziet en doet om jou de juiste spiegels te geven. Vanuit beelden, geluiden en planten ontstaan mooie metaforen, inzichten en symbolen voor het proces waarin jij je nu bevindt.

Je lichaam weet het beter dan je mind

Wanneer we in een van de helende tuinen staan, een opstelling in de natuur maken of vanuit een kruispunt of tijdlijn werken, voel je in je lichaam op zo’n moment precies wat de bedoeling is. Dit gaat verder dan je gedachten erover en laat je voelen hoe jouw eigen oplossingen zich van binnenuit aandienen.

Keuzes maken in je leven

Vervolgens maken we de vertaalslag naar je dagelijkse leven; om dat waar je nu bewust van bent geworden toe te passen in je werk, relatie of gezin. Je onderzoekt wat goed voelt om nu binnen de huidige situatie te doen. Welke stappen wil je nu zetten en hoe geef je dit vorm? Zodoende trek je het op de grond en zorg je voor tastbare verandering in je leven.

 


"Ik kies altijd intuïtief bij wie ik mijn sessie doe en deze keer kwam ik uit bij Helen. Ik vond het spannend, want ik heb geen ervaring met wandelcoaching. Ik was bang dat het misschien oppervlakkig zou blijven en dat ik de diepgang zou missen. Daar had ik zeker niet bang voor hoeven zijn!! Zoals altijd had mijn intuïtie me de goede kant op gewezen: de sessie met Helen was ontzettend fijn. 

Helen was heel goed op mij afgestemd. Van daaruit stelde ze mooie vragen, waardoor ik telkens weer een stukje van mezelf kon ontrafelen. De dag ervoor had ik een krachtige healingsessie gehad en met behulp van Helen werd die heel mooi naar het concrete getrokken.

Doordat ik alles zelf voelde en formuleerde, kon ik de informatie uit deze sessie goed meenemen naar het dagelijks leven, toen ik weer thuis was. Ook de herinneringen uit de tuin (ik heb foto's gemaakt van de plekken waar we zijn geweest) maken dat ik weer snel terug kan grijpen naar de opgedane inzichten.
 
Nogmaals bedankt Helen, het was heel waardevol!

Aanleiding voor een wandelcoaching

 • Je staat op een keerpunt in je leven en weet niet welke kant je op wilt

 • Herhalingspatronen, problemen in je relatie of gezin

 • Keuzes m.b.t. werk, studie of gezondheid

 • Veel ideeën en plannen maar je krijgt ze niet van de grond

 • Te weinig zelfvertrouwen, perfectionistisch

 • Je niet goed genoeg voelen of niet gezien voelen

 • Burn-out, vermoeidheid, depressie

 • Innerlijk kind herkennen en helen

 • Stress, teveel in je hoofd zitten

 • Hooggevoeligheid tot kracht maken

 • Aantrekken van het juiste werk of de juiste partner

 


Een wandelcoaching kan geboekt worden bij:

 


Neem contact op om te boeken

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

Tarieven en praktische informatie

Startpunt

Wij ontmoeten elkaar in de edelsteenwinkel van het Elohim Centre.

Werkwijze

Elke wandelcoaching duurt 75-90 minuten. Na de sessie maken we een 5 minuten opname waarin je samenvat wat er gebeurd is en welke inzichten je hebt opgedaan. Deze krijg je opgestuurd.

Meenemen

Stevige (waterdichte) schoenen, regenkleding.

Slecht weer

Bij wind en regen gaan de wandelingen gewoon door. Bij wandelcoaching maak ik graag gebruik van alle types weer en seizoenen.  Een uitzondering is als het KNMI noodweer voorspelt. In dat geval nemen we contact met je op om de afspraak te verzetten.