Tijd van grote Kosmische oproepen, maar ook weerstand

Komend jaar brengt meer gevoelsleven, kosmische oproepen en je Ontwakingsproces met zich mee. Door de hogere Lichtfrequenties breekt ook opstand in je uit en soms ook energetisch loskomen van elkaar, je werk of je mensen. Soms omdat iets afgerond is en je nu op hogere trillingen gaat leven, maar ook omdat je Atlantische of Lemurische schaduwkant en je familie aura zich willen schonen.

Sterren, kosmos.jpgAls je je veiliger, meer geliefd, gezien of gewaardeerd wilt voelen, je eigen weg wilt gaan, wilt weglopen, de strijd aanbindt of kiest voor geld, een betere woning of betere positie, dan zijn vaak je emoties en gevoelens krachtig ik-gericht. Let erop dat je steeds luistert naar de belangeloze wij-Christuskracht in jezelf en de hogere groei- en zuiveringsbedoeling van je ziel en Goddelijke Vonk nu er zoveel collectieve zuiveringen en uitdagingen in je plaats vinden.

Leer te voelen wat wil mijn Ziel en stel dat hoger dan je ik-persoontje. Richt je niet voornamelijk op uiterlijke verbeteringen maar steun je grote Zelf en zieleweg. Onderscheid je zieletaak en bedoeling van het - op de uiterlijke wereld of ego-gerichte doel of dat van de ander(en). Laat je lager zelf en haar/zijn behoeften, angsten, behoefte aan liefde of waardering, of je boosheid je Weg niet stagneren of bepalen het komende jaar!

Grootscheepse zuiveringen op vele dimensies tegelijk zullen voorbij komen! Leer te voelen wat vanuit je Ziel en Essentie komt en wat van je verstand of ikje.


 Houd je eigen licht hoog. Het volgende kan je hierbij ondersteunen:

- Maandelijkse online groepshealingen, doe mee vanuit huis

Elke maand geeft Joke ElZiam Nootebos van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België. Via jouw telefoon, tablet of computer kun je mee doen, het enige wat je nodigt hebt is een internetverbinding.
Klik hier voor meer informatie

- Boek een doorbaakarrangement en verblijf op de Elohim Krachtplaats

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak met innerlijke transformatie? Herhalingslussen voorkomen? Kies dan voor een doorbraak of maatwerk arrangement, met meerdere Master Healing-Reading consulten en overnachtingen in de multidimensionaal helende energie van de Elohim Krachtplaats.
Klik hier voor meer informatie

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin