Introductie

 

Helen Edwards 2019.jpgIk ben in het noorden van Engeland geboren en groeide op in een omgeving waar er weinig sprake was van identiteit, talenten of eigen voorkeuren. Vanuit dat vaag fundament ben ik gaan zoeken en heb ik een reis afgelegd, in de fysieke wereld en ook naar binnen.

Het zoeken naar zelf begon in mijn tienerjaren met een interesse in astrologie. Van jongs af aan wist ik dat er 'meer' was maar kon ik dit niet plaatsen in mijn leven. Na mijn eerste langere periode van 'volgens de normen leven' (studie farmacie) zag ik ineens helder voor me een toekomst waar ik geen zin in had. Ik maakte de beslissing om te gaan reizen en bevond me, een half jaar later Nederland.

Ik herken in mezelf veel onzekerheid maar ook veel moed. Ik ben in staat om de (mijn) waarheid onder ogen te zien en daar naar te handelen. Zo ook met mijn verhuizing naar het Elohim Centre. Daaraan vooraf ging het beëindigen van een langdurige relatie - een ontworsteling waarin ik stap voor stap leerde om kracht achter mezelf te zetten en mijn eigen innerlijke leiding te volgen.

Spiritualiteit & psychologie

Het proces hiertoe begon 10 jaar eerder toen ik ging kiezen voor wat goed voelde en mij voedde. Waar ik – en mijn ziel - blij van werden. Naast mijn werk als assessmentpsycholoog en coach ging ik zingen, yoga doen, een training psychosynthese en later wandelcoaching volgen. Ik liet de spiritualiteit weer toe in mijn leven. In 2012 ontdekte ik het Elohim Centre en deed mee aan een klussenweek.

Vanaf 2016 participeerde ik als vrijwilliger en nu werk ik bij het centrum. Ik volg workshops en sessies en ervaar gaandeweg hoe mijn ikje (mijn mind) steeds meer naar de achtergrond verdwijnt en mijn essentie en gevoeligheid toenemen. Ik doorzie mijn oude (overlevings)patronen steeds sneller en voel een diepe rust en dankbaarheid in mezelf ontstaan.

Je kunt bij mij terecht voor vele vragen

Vanwege mijn persoonlijk reis hier naartoe en het doorleven van veel blokkades, twijfels en pijn kan ik anderen moeiteloos aanvoelen en begeleiden in de eigen zoektocht naar zichzelf en de keuzes die daarbij horen, in werk, relatie of gezin. Met heel veel plezier en voldoening heb ik mensen jarenlang vanuit mijn eigen coaching praktijk in de natuur begeleid en nu doe ik dat hier bij het Elohim Centre.

Ik ontmoet je graag tijdens een Healing & coaching consult in de natuur.

Helen


Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per email contact opnemen.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties