Introductie

 

Helen 2018.jpgDe reis naar binnen

Ik ben in het noorden van Engeland geboren en groeide op in angstig omgeving waar er weinig sprake was van identiteit, talenten of eigen voorkeuren. Vanuit dat fragiel fundament ben ik gaan zoeken en heb ik een reis afgelegd, in de fysieke wereld en ook naar binnen.

Het zoeken naar zelf en ‘meer’ begon in mijn tienerjaren met een belangstelling voor astrologie. Het werd regelmatig begraven in de periodes waarin ik volgens de norm ging leven. Na mijn eerste studie (farmacie) zag ik ineens helder voor me een toekomst waar ik geen zin in had. Ik maakte de beslissing om te gaan reizen en bevond me, een half jaar later Nederland.

Ik herken in mezelf veel onzekerheid maar ook veel moed. Ik ben in staat om de (mijn) waarheid onder ogen te zien en daar naar te handelen. Zo ook met mijn verhuizing naar het Elohim Centre. Daaraan vooraf ging het beëindigen van een langdurige relatie - een ontworsteling waarin ik stap voor stap leerde om kracht achter mezelf te zetten en mijn eigen innerlijke leiding te volgen.

Spiritualiteit & psychologie

Het proces hiertoe begon 10 jaar eerder toen ik ging kiezen voor wat goed voelde en mij voedde. Waar ik – en mijn ziel - blij van werden. Naast mijn studie psychologie ging ik zingen, yoga doen, een training psychosynthese en later wandelcoaching volgen. Ik liet de spiritualiteit weer toe in mijn leven. In 2012 ontdekte ik het Elohim Centre en deed mee aan een klussenweek.

Vanaf 2016 participeerde ik als vrijwilliger en nu werk ik bij het centrum. Ik volg workshops en sessies en ervaar gaandeweg hoe mijn ikje (mijn mind) steeds meer naar de achtergrond verdwijnt en mijn essentie en gevoeligheid toenemen. Ik doorzie mijn oude (overlevings)patronen steeds sneller en voel een diepe rust en dankbaarheid in mezelf ontstaan.

Je kunt bij mij terecht voor vele vragen

Vanwege mijn persoonlijk reis hier naartoe en het doorleven van veel blokkades, twijfels en pijn kan ik anderen moeiteloos aanvoelen en begeleiden in de eigen zoektocht naar zichzelf en de keuzes die daarbij horen, in werk, relatie of gezin. Met heel veel plezier en voldoening heb ik mensen jarenlang vanuit mijn eigen wandelcoaching praktijk begeleid en nu doe ik dat hier bij het Elohim Centre.

Ik ontmoet je graag tijdens een wandeling.

Helen


Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch of per email contact opnemen.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org