Wie is Helen Edwards?

Wie is Helen Edwards?

 

Helen 2018.jpgIk ben opgeleid als psycholoog en wandelcoach. Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen die zichzelf binnen hun werk of relatie kwijt zijn geraakt en last van stress, burn-out of somberheid hadden. Of op een keerpunt in het leven of werk stonden en niet wisten hoe verder.

Tijdens onze wandeling ontstaat een gesprek en krijg je tekens van de natuur. Je leert om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken en contact te maken met wie je van binnen bent. Je lichaam weet het beter dan je mind. En daar ligt de kracht van wandelcoaching. Hart, hoofd en buik komen samen en door daadwerkelijk een stap te zetten in plaats van “erover te hebben” maak je op een directe manier contact met jezelf.  De richting, oplossing of keuze ga je voelen en dat geeft blijheid, opluchting, helderheid, kracht en aarding.

Ik help je om dingen praktisch en aards te maken. Om patronen te doorbreken, twijfel te overwinnen en zichtbare veranderingen in je leven, werk of relatie aan te brengen. Je geeft handen en voeten aan je verlangens, zet zaken in gang en handelt vanuit eigen kracht en (zelf)liefde. Daarmee ga je ervaren dat het dieptepunt achter je ligt en de flow in je leven terugkeert!

Lees meer over wandelcoaching

 


 

Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2: +31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Meer over Helen

Specialisme

- De ontwikkeling van hoofd naar buik
- Burn-out
- Neerslachtig, depressie
- Doorbraak oude patronen
- Keuzes maken bij werk, studie, relatie, e.d.
- Hooggevoeligheid tot kracht maken

Cliënt ervaringen

"Mijn coachingstraject bij Helen heeft mij veel inzicht gegeven in een hoop zaken die me al langer dwars zaten waardoor mijn hoofd vaak erg “vol” zat. Leren luisteren naar je innerlijke stem, relativeren, balans zoeken tussen hoofd/hart/buik waar de wandelingen in de natuur toe bijdroegen. Zo heb ik mijn gestelde doelen kunnen bereiken. De sessies heb ik als zeer positief en waardevol ervaren. Ook de opgenomen samenvatting aan het eind van elke sessie hielp in de therapie om deze daarna af en toe terug te beluisteren."

Klik hier voor meer ervaringen

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur