Wandelcoaching

 

Helen 2018.jpgAls wandelcoach en psycholoog help ik om werk- en relatievragen vanuit de bedoeling van je hart en ziel te belichten en praktisch te maken. Tijdens een wandelsessie gebruik ik alles wat je ziet en doet om jou de juiste spiegels te geven. Wat valt je op, waar loop je aan voorbij, welk pad sla je in? Dat helpt je om onbewuste patronen bewust te krijgen. Wanneer we in een van de helende tuinen staan, een opstelling in de natuur maken of vanuit een kruispunt of tijdlijn werken voel je in je lichaam op zo’n moment precies wat de bedoeling is. Dit gaat verder dan je gedachten erover en laat je voelen hoe jouw eigen oplossingen zich van binnenuit aandienen.

Vervolgens help ik je om de vertaalslag naar je dagelijkse leven te maken; om dat waar je nu bewust van bent geworden toe te passen in je werk, relatie of gezin. Je onderzoekt wat goed voelt om nu binnen de huidige situatie te doen. Welke stappen wil je nu zetten en hoe geef je dit vorm? Zodoende trek je het op de grond en zorg je voor tastbare verandering in je leven.


 

Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2: +31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Wandelcoaching, artikelen en meer over Helen

Specialisme

- De ontwikkeling van hoofd naar buik
- Burn-out
- Neerslachtig, depressie
- Doorbraak oude patronen
- Keuzes maken bij werk, studie, relatie, e.d.
- Hooggevoeligheid tot kracht maken

Cliënt ervaringen

"Mijn coachingstraject bij Helen heeft mij veel inzicht gegeven in een hoop zaken die me al langer dwars zaten waardoor mijn hoofd vaak erg “vol” zat. Leren luisteren naar je innerlijke stem, relativeren, balans zoeken tussen hoofd/hart/buik waar de wandelingen in de natuur toe bijdroegen. Zo heb ik mijn gestelde doelen kunnen bereiken. De sessies heb ik als zeer positief en waardevol ervaren. Ook de opgenomen samenvatting aan het eind van elke sessie hielp in de therapie om deze daarna af en toe terug te beluisteren."

Klik hier voor meer ervaringen

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur