Healing & coaching in de natuur

 

Helen 2018.jpgAls wandelcoach en psycholoog help ik je om werk(druk)- en relatievragen vanuit de bedoeling van je hart en ziel te belichten en praktisch te maken. Tijdens een wandelsessie gebruik ik alles wat je ziet en doet om jou de juiste spiegels te geven. Wat valt je op, waar loop je aan voorbij, welk pad sla je in? Dat helpt je om onbewuste patronen bewust te krijgen en te transformeren. Je leert ook om steeds meer te luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt, zodat je van binnenuit ervaart welke keuze of oplossing op dit moment goed is. Dat maakt het gemakkelijker om richting te vinden in je leven, relatie of werksituatie.

 

 


 

Hoe kan ik boeken?

Bel of stuur een mail en dan kijken we of er plek is in de agenda.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2: +31 (0) 597 522 308
E: info@elohim-centre.org

Werkwijze, artikelen en meer over Helen

Specialisme

- De ontwikkeling van hoofd naar buik
- Burn-out
- Neerslachtig, depressie
- Doorbraak oude patronen
- Keuzes maken bij werk, studie, relatie, e.d.
- Hooggevoeligheid tot kracht maken

Cliënt ervaringen

"Ik kies altijd intuïtief bij wie ik mijn sessie doe en deze keer kwam ik uit bij Helen. Ik vond het spannend, want ik heb geen ervaring met wandelcoaching. Ik was bang dat het misschien oppervlakkig zou blijven en dat ik de diepgang zou missen. Daar had ik zeker niet bang voor hoeven zijn!! Zoals altijd had mijn intuïtie me de goede kant op gewezen: de sessie met Helen was ontzettend fijn. 

Helen was heel goed op mij afgestemd. Van daaruit stelde ze mooie vragen, waardoor ik telkens weer een stukje van mezelf kon ontrafelen. De dag ervoor had ik een krachtige healingsessie gehad en met behulp van Helen werd die heel mooi naar het concrete getrokken.
 
Doordat ik alles zelf voelde en formuleerde, kon ik de informatie uit deze sessie goed meenemen naar het dagelijks leven, toen ik weer thuis was. Ook de herinneringen uit de tuin (ik heb foto's gemaakt van de plekken waar we zijn geweest) maken dat ik weer snel terug kan grijpen naar de opgedane inzichten.
 

Nogmaals bedankt Helen, het was heel waardevol!"

Klik hier voor meer ervaringen

Tips na Sessie

- Drink kristal water

- Voetenbad met een paar salie druppels

- Op advies een edelsteen, lichtwesen essence, Krachtplaats of kruiden tinctuur