Opleiding Ontwaken, non dualiteit en verlichting

Boeddha, verlichting 4.jpg [1]De enige weg naar permanent geluk is jeZelf vinden en meenemen in werk en omgang

Wat is Ontwaken?

Je begrijpt dat je niet je ego-ikje bent en neemt waar hoe dat ikje functioneert. Door inzet en waarneming onthecht je van dualiteit, reactiviteit, het vasthouden aan oordelen en eigen vastgezette meningen. Ook let je erop dat je je gedachten en gevoelens niet stapelt tot een verhaal. Het is de oorzaak van al je lijden. Als uiteindelijk je vele gedachten stoppen Ontwaak je vanzelf in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je Oorspronkelijke Zelf. Dat waarover zoveel mystici en guru’s in alle tijden spreken is nu bereikbaar! Ga daarom steeds met je aandacht naar wat er nu is, naar het gesprek of werk en wees er volledig bij met je hart een aandacht. Zit nergens anders met je hoofd en train dat. Je Ontwaakte mind en bewustzijn ontstaan als je jeZelf begint te kennen als de innerlijke Stilte, Liefde, Rust en Ruimte van je Ware Essentie. Datgene dat onder al je gedachten, gedrag en gevoelens aanwezig is. Zo groei je verder naar de staat van Verlichting.

Wat is Verlichting?

Je bent Ontwaakt, snapt Wie je bent en laat je denken, doen, handelen en gevoel steeds meer vanuit je Onvoorwaardelijk Hart komen en niet apart. Dat is een lange training. Je Hart krijgt de leiding over je functioneren en je onthecht jezelf steeds verder van afgescheidenheid, oordelen, afhankelijkheid of dualiteit.


Vereisten (binnen 3 jr) voor de opleiding en het einddiploma "Ontwaken, non dualiteit en verlichting":

 • 13 Weekendworkshops (of 26 dagen)
 • 20 Satsang-audio opnames aanschaffen en beluisteren
 • 20 Online groepshealing avonden naar keuze.
  De telling gaat in nadat je je intake voor deze opleiding hebt gehad.
 • 1 Live intake-consult van 90 minuten welke je afspreekt aan het begin van je opleiding.
  Benoem bij het afspreken van dit consult dat het gaat om een intake voor deze opleiding.
 • 20 Live coaching-satsangs consulten verdeeld over 3 jr, "Ontwaken, non-dualiteit, verlichting", 40-60 min. De telling gaat in nadat je bij je eerste coaching-satsang consult hebt aangegeven dat het om deze opleiding gaat. Vergeet dat dus niet te benoemen wanneer je de sessie boekt. 
 • De chakra E-cursus "7 stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" is een verplicht onderdeel. Klik hier om te bekijken.
 • De E cursus "Kosmisch Vuur 1". Klik hier om te bekijken.
 • De E cursus "Magic Merlin Healer". Klik hier om te bekijken.
 • De E cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken". Klik hier om te bekijken.
 • De E-cursus"Vrijheid en verlichting in relaties en seksualiteit, in mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau". Klik hier om te bekijken
 • Stilte retreat Een week op de Elohim Krachtplaats waar je ook gebruik kunt maken van de helende tuinen. Boek daarvoor je eigen accommodatie naar keuze
 • Huiswerk: tijdens ieder consult krijg je "huiswerk" mee om te letten op ik-identificaties en hechtingen versus verruiming naar je Ware Essentie en in het volgende consult wordt besproken of en hoe dat ging en wat de valkuilen zijn, juist ook in lastige situaties.
 • Afstudeer-consult van 60 minuten, deze sessie spreek je af wanneer je aan bovenstaande hebt voldaan.
  Benoem bij het afspreken dat het gaat om een afstudeersessie voor deze opleiding.
 • Diploma aanvragen
  Na het behalen van alle vereisten kun je zelf het einddiploma aanvragen. Je sterke en zwakke punten kun je waar nodig, gedurende de beroepsopleiding, bespreken met je supervisor en de docent(e). Neem hierin ook zelf initiatief. Aan eigen zuivering, stabiliteit, het oplossen van 'needing' en eigen processen wordt gewerkt gedurende de hele beroepsopleiding en ook thuis. Eventueel ondersteunt door persoonlijke Elohim consulten. Als je tijdens je opleiding behoefte hebt aan overleg, feedback of begeleiding geef dat dan aan.
 • Let op! Heb je de 13 weekendworkshops, de E-cursussen en de groepshealing-avonden al gedaan? Dan hoef je deze niet opnieuw te doen, tenzij langer dan 3 jaar geleden op het moment van afstuderen van deze opleiding.

Vervolgopleiding

Een eventuele vervolgopleiding is de opleiding "Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie"


Ervaringen

"Zo intens ontroerd en dankbaar voel ik me sinds onze satsang eergisteren.
Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik ontslagen, kan ik mezèlf ontslaan van het ergens aan werken, het ergens naar toe moeten. Ineens is er ruimte gekomen tussen dat wat ik MOET en dat wat ik BEN. Opgelegdheid, werken, streven komt los en daarmee nog steeds diepe vermoeidheid.

Het voelt als een totaal nieuw perpectief ineens. Het perpectief dat het einde van lijden in zicht is. Dat lijden kan stoppen. Dat dat überhaupt mogelijk is. Ontzettend veel ontroering maakt dat los. Waar ik altijd stiekem op hoopte: het kan dus wèl, het bestaat...
Dank allen dat deze weg bestaat en dat jullie mensen daarin kunnen begeleiden en vóór gaan met deze opleiding. Dankbaar dat ik deze stap heb gezet, intens dankbaar.

Liefs, Janneke"

"Heel blij ben ik dat ik begonnen ben met de opleiding Ontwaken, non-dualiteit en verlichting.

Ik merk dat ik sindsdien veel meer ben gaan voelen en ontzettend veel inzichten krijg in het dagelijkse leven en hoe met duale mensen om te gaan. Ook heb ik veel meer bewustzijn gekregen op mijn voorouderlijnen. Ik voel me veel bewuster in het leven staan!
Gelijkgestemden zeggen ook tegen me dat ik rustiger ben geworden en zo voelt het voor mij ook. Ik ben dieper in mijn lichaam gezakt. Voor ik de individuele Satsangs deed dacht ik dat een Satsang minder helend is dan een Healing maar niets is minder waar. Tijdens een Satsang wordt er een energieveld neergezet, krijg je zoveel meer inzichten en meer bewustzijn op je ego patronen dat het zo helend werkt. Bewustzijn = Heling.

Marian"

 

Boek je consult Ontwaken, non-dualiteit en verlichting:

Neem contact op voor meer informatie over deze opleiding.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

Meer informatie over de Krachtplaats e.a. zaken met betrekking tot Elohim opleidingen en workshops