Opleiding Ontwaken, non dualiteit en verlichting

 

Boeddha, verlichting 4.jpg [1]De enige weg naar permanent geluk is jeZelf vinden en meenemen in werk en omgang

Wat is Ontwaken?

Je begrijpt dat je niet je ego-ikje bent en neemt waar hoe dat ikje functioneert. Door inzet en waarneming onthecht je van dualiteit, reactiviteit, het vasthouden aan oordelen en eigen vastgezette meningen. Ook let je erop dat je je gedachten en gevoelens niet stapelt tot een verhaal. Het is de oorzaak van al je lijden. Als uiteindelijk je vele gedachten stoppen Ontwaak je vanzelf in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je Oorspronkelijke Zelf. Dat waarover zoveel mystici en guru’s in alle tijden spreken is nu bereikbaar! Ga daarom steeds met je aandacht naar wat er nu is, naar het gesprek of werk en wees er volledig bij met je hart een aandacht. Zit nergens anders met je hoofd en train dat. Je Ontwaakte mind en bewustzijn ontstaan als je jeZelf begint te kennen als de innerlijke Stilte, Liefde, Rust en Ruimte van je Ware Essentie. Datgene dat onder al je gedachten, gedrag en gevoelens aanwezig is. Zo groei je verder naar de staat van Verlichting.

Wat is Verlichting?

Je bent Ontwaakt, snapt Wie je bent en laat je denken, doen, handelen en gevoel steeds meer vanuit je Onvoorwaardelijk Hart komen en niet apart. Dat is een lange training. Je Hart krijgt de leiding over je functioneren en je onthecht jezelf steeds verder van afgescheidenheid, oordelen, afhankelijkheid of dualiteit.

 


Vereisten (binnen 2-3 jr) voor de opleiding en het einddiploma "Ontwaken, non dualiteit en verlichting":

 • 20 Weekendworkshops (of 40 dagen) naar keuze.
  Kun je niet kiezen welke 20 weekendworkshops? Vraag ons dan om advies.
 • 20 Satsang-audio opnames aanschaffen en beluisteren
 • 20 Online groepshealing avonden naar keuze.
  De telling gaat in nadat je je intake voor deze opleiding hebt gehad.
 • 1 Live intake-consult van 90 minuten welke je afspreekt aan het begin van je opleiding.
  Benoem bij het afspreken van dit consult dat het gaat om een intake voor deze opleiding.
 • 20 Live coaching-satsangs consulten verdeeld over 1-3 jr, "Ontwaken, non-dualiteit, verlichting", 40-60 min. De telling gaat in nadat je bij je eerste coaching-satsang consult hebt aangegeven dat het om deze opleiding gaat. Vergeet dat dus niet te benoemen wanneer je de sessie boekt. 
 • De chakra E-cursus "7 stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens" is een verplicht onderdeel. Klik hier om te bekijken.
 • De E cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en Ontwaken". € 219,- Neem contact op om te bestellen.
 • Stilte retreat 1x 8 dagen of 2x 4 dagen op de Elohim Krachtplaats waar je ook gebruik kunt maken van de helende tuinen. Boek daarvoor je eigen accommodatie naar keuze
 • Huiswerk: tijdens ieder consult krijg je "huiswerk" mee om te letten op ik-identificaties en hechtingen versus verruiming naar je Ware Essentie en in het volgende consult wordt besproken of en hoe dat ging en wat de valkuilen zijn, juist ook in lastige situaties.
 • Afstudeer-consult van 60 minuten, deze sessie spreek je af wanneer je aan bovenstaande hebt voldaan.
  Benoem bij het afspreken dat het gaat om een afstudeersessie voor deze opleiding.

 • Let op! Heb je in het afgelopen half jaar een 3 jarige Elohim opleiding afgerond? De coaching-satsang consulten, audio opnames, groepshealingen, E-cursus, stilte-retreat zijn verplicht. M.b.t. de workshops mag je contact opnemen wat voor jou nog belangrijk is om te volgen.

Vervolgopleiding

Een eventuele vervolgopleiding is de opleiding "Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie"

 


Je consulten spreek je af bij:

Je intake en afstudeer consult spreek je af met Marlisa Hof of Willeke Ananda Jansen.
De 20 satsang consulten kun je met 1 van onze satsanggevers afspreken. Onze satsanggevers zijn:

 

Enkele van de ervaren Elohim Master Healer-Readers zijn ook professionele satsanggevers. D.w.z. dat ze door eigen diepgaande ontwikkeling in staat zijn ook te kunnen coachen en energieoverdrachten te geven op het gebied van Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie.

 


Ervaring van een cliënt

'Lieve Willeke en Elohim,

Zo intens ontroerd en dankbaar voel ik me sinds onze satsang eergisteren.

Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik ontslagen, kan ik mezèlf ontslaan van het ergens aan werken, het ergens naar toe moeten. Ineens is er ruimte gekomen tussen dat wat ik MOET en dat wat ik BEN. Opgelegdheid, werken, streven komt los en daarmee nog steeds diepe vermoeidheid.
Het voelt als een totaal nieuw perpectief ineens. Het perpectief dat het einde van lijden in zicht is. Dat lijden kan stoppen. Dat dat überhaupt mogelijk is. Ontzettend veel ontroering maakt dat los. Waar ik altijd stiekem op hoopte: het kan dus wèl, het bestaat...

Dank allen dat deze weg bestaat en dat jullie mensen daarin kunnen begeleiden en vóór gaan met deze opleiding. Dankbaar dat ik deze stap heb gezet, intens dankbaar.

Liefs, Janneke

 

 

Boek je consult Ontwaken, non-dualiteit en verlichting:

Neem contact op voor meer informatie over deze opleiding.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

 

Meer informatie over de Krachtplaats e.a. zaken met betrekking tot Elohim opleidingen en workshops