Multidimensionaal satsanggever & non-dualiteits coach en healer

Poort van verlichting.jpg [1]Je leert vanuit je multidimensionale ware Zelf en verlichte staat te functioneren. De lessen en transmissies zijn groepsgericht en geregeld zijn er vragenrondjes. Ook wordt er onderling geoefend. Daarbij leer je tevens elkaar te coachen en helen op non duale-ware Zelf-houdingen op de werkvloer en in privéomstandigheden. Hierbij werk je multidimensionaal. Je kijkt naar meerdere reactielagen van jezelf of de ander, zoals het onbewuste, het innerlijk kind, de volwassenen en het hoger Zelf. Je leert dat alles op één lijn met elkaar te brengen en die lagen van jezelf of de ander, onder de hogere leiding van de ziel en het eenheidsdenken, het hart en de directheid van de ware Essentie te plaatsen. Je leert non duaal, liefdevol en ego-ik-loos te denken, helen, kijken en coachen.

Wanneer kun je aan de slag

Als eenheidsbewustzijn, de Ontwaakte en Verlichte staat permanent in je wakker zijn en je voldoende vaardigheden hebt ontwikkelt tijdens de uitgebreide opleiding, kun je als satsanggever en non dualiteits coach-healer, aan het werk gaan.

Voor wie is deze opleiding bedoeld

Deze Elohim opleiding is geschikt voor (natuurgeneeskundige) therapeuten, psychologen, spirituele leraren, managers, zelfrealisatiehealers, psychotherapeuten en ieder die van verdiepende betekenis wil zijn voor de medemens en nieuwe maatschappij. Je leert jezelf, je cliënt of team, het egogestuurde zelf te verruimen naar het ware Zelf en te Ontwaken. Tijdens deze opleiding leer je dit alles juist ook toe te passen in dagelijkse werk- en relatie situaties. Tevens leer je hoe te co-creëren vanuit eenheid. Je volgt deze live + audio opleiding voor eigen groei en/of voor een beroep en leiderschap.

 


Programma, kosten en diploma

De opleiding heeft geen vast jaarprogramma maar werkt met modules. Je kunt op je eigen tempo en volgorde deze modules afronden. Je hebt hiervoor maximaal 3 jaar de tijd.

Klik hier voor alle opleidingsmodules, kosten en praktische informatie

 


Studenten die 5-10 workshops hebben gevolgd vertellen het volgende:

"Ik durf meer te vertrouwen op de Goddelijke leiding. Hoe eng ik het ook vind. Omdat ik de ervaring heb opgedaan dat er altijd iets goeds uit voortkomt.  Ik durf stappen te zetten zonder garanties vooraf."

"Ik merk dat ik in contact met anderen een energie of een rust uitstraal die anderen graag  oppikken. Dat wordt ook een aantrekkingskracht voor sommige mensen. Ze komen voor raad of uitleg of even in je nabijheid zijn; onder je hart en je licht en inzichten."

"Ik voel sinds kort een stem in mijn buik, echt een weten in mijn buik, die af en toe echt concreet dingen zegt. Het is de innerlijke leiding die ik dan voel. Dat is heel mooi om te voelen, dat ik dat ook ben. Dat iets ‘mij doet’."

"Ik heb gemerkt dat er sinds een jaar allemaal dingen op mijn pad komen. Andere richtingen, ander werk. Ik merk dat het als van zelf gaat. Ik hoef niks te doen, alleen op mijn stoel te zitten.. het komt van zelf wel naar me toe op het juiste moment. Dat te durven vertrouwen dan moet ik het leidsel / de teugels loslaten. Die overgave daar gaat het om. Daar gaat het steeds meer naar toe. Is ook heel eng. Dan heb je geen garanties meer waar je uitkomt. Geeft je over aan God. Dan ga je: met z’n drieën: met de angst en met God en jijzelf. Leren vertrouwen, dat vult je."

 


Kwaliteit beroepsopleiding

De Elohim beroepsopleidingen genieten al sinds 1989 grote landelijke bekendheid. Vele afgestudeerde Healers-Readers en Coaches werken reeds met de opgedane ervaring en kennis. Ook bijscholing is mogelijk en vrijblijvend. Veel deelnemers volgen en herhalen na de opleiding zo nu en dan Elohim workshops als bijscholing zowel als voor eigen verdere verdieping.

Joke 2016.JPGDocente

Schrijfster, docente en Ingewijdene Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe aarde en trekt vanuit haar Ontwaakte staat en ingewijde Kennis ook veel mensen aan die dienstbaar (willen) zijn aan de nieuwe samenleving. In elke Elohim opleiding zal dit mee trillen. De opleiding wordt grotendeels gegeven door het door haar opgeleide Master team. Daarnaast geeft Joke veel online groepshealingen en af en toe een workshop.

Weten of deze opleiding bij je past?

Weet je niet wat je zal kiezen of wat het beste bij je past, bel of mail ons dan voor een gratis 5 min. readingsadvies:

T +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 


Vervolgopleiding

Een eventuele vervolgopleiding is de opleiding "Ingewijdene, Earthkeeper en Godrealisatie"