Elohim E-cursussen

Ben je op zoek naar een spirituele E-cursus met meer diepgang op het gebied van chakra's, relaties of ontwaken? De combinatie van leesmateriaal en helende audio transmissies geven de Elohim E-cursussen een groot healingspotentieel. Ze brengen niet alleen platte kennis, maar dragen alle 13 dimensies in zich en activeren een Ontwaakt leven en innerlijk geluk.

E-cursus "Tweelingzielen en hun doel voor de Nieuwe Aarde"

Wil jij: Het verschil tussen tweelingziel-, tweelingvlam-, en tweelingstraalrelaties leren kennen, inclusief je eigen multidimensionale ontwikkeling?
Begrijpen waarom er iemand op je pad is gekomen die je zo diep kan raken in je ziel?
Een tweelingziel herkennen?
Ook zonder partner je eigen tweelingstraalbewustzijn (het complementaire deel van...

E-cursus "Liefde en de 7e dimensie in je relatie"

Wil jij: Herhalingslussen op relatiegebied voorkomen en karma doorbreken?
Je lichaam erkennen en liefhebben als dat van de God/Godin?
Onvoorwaardelijke en onafhankelijke liefde zijn en dit ook in relaties toelaten en kunnen ontvangen, zelfs onder lastige omstandigheden?
Je (toekomstige) partner op veel meer lagen (multidimensionaal) ontmoeten...

E-cursus "Geheelde relaties, seksualiteit en Ontwaken"

Wil jij: Een gelijkwaardige relatie op zielsniveau, met voldoende onafhankelijkheid en eigenwaarde?
In je seksualiteit de eenwording van jouzelf ervaren op lichaam, geest en zielsniveau en de goddelijke vonk ontmoeten in de ander? Welke jouw subtiele ziel tijdens de seks zich veilig voelt en open blijft?
Samen met...

E-cursus “7 Chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens”

Wil je leren om je chakra’s te transformeren naar multidimensionaliteit en het volledig potentieel van je Ontwaakte Zelf? Je ziel en ware Zelf leren kennen en bekrachtigen? Deze E-cursus brengt je inzichten, oefeningen en healing om de blokkades in je leven te doorbreken en helpt je voorgoed om gelukkigere, meer geheelde relaties en werk van je hart en ziel te realiseren?...