Ervaringen Groepshealing "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 

"Ik voel me nog meer in het hier en nu, en dieper en aanwezig, en een rust die heel ver reikt.." Gerdie

"Toen je zei: Eer de God in jou, raakte mij diep. Ik raakte in tranen, zo mooi, ben ontroerd. Zo mooi. Dank je wel!" Martha


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

"Allereerst weer bedankt Joke voor de mooie transmissie waar ik op de valreep aan dacht…. het kwam allemaal mooi bij elkaar, de combinatie met de healingsessie en het verblijf op de krachtplaats wat ik vorige week had. Gisteren werkte het tot in de middag nog helemaal door en de energie kwam en ging, en hielp me tot diep in mijn buik te voelen, ook in deze tijd die voor mij minder leuk is. Ik kon voor het eerst aanwezig blijven bij mijn gevoel, zonder dat het beïnvloedde wat ik deed in structuur. Het gaf veel vertrouwen en een stukje van mezelf, de rust, ideeën, komt weer meer terug! Als mijn 'vermoeide' ego kwam ertussen kwam, kon ik het redelijk transformeren. In de avond was ik moe, maar diep geslapen en nu een beetje leeg verdrietig gevoel, maar met een mooie innerlijke glimlach."

Janet


"Het voelt alsof ik een soort van verankering heb gemaakt en dieper hier en nu in alles aanwezig ben. Diep als water, voel ik een energiestroom over de akkers van de aarde stromen. Alsof ik overal stroom, terwijl ik dit hier nu ook aan het typen ben. Prachtig. Dank dank dank."

Yvonne


"Ik en mijn broer hebben de healing héél bewust meegemaakt. We hebben het beiden goed in ons hoofd gevoeld. Ik heb altijd na de online healingen 's avonds een half tot een uur ongeveer tijd nodig om te bekomen, zo diep werken de healingen in op ons."

Roland


“Ik ben diep dankbaar voor de online groepsheling/transmissie van gisterenavond! Alsof het effect nog stilletjes op de achtergrond aanwezig is binnenin mij. 'k heb mogen proeven/ervaren, wat ik in wezen verlang helemaal te mogen leven & belichamen; zo verbonden te zijn met de Bron, opgenomen in de relatie met God-Bron, een gedragen stilteplek binnenin, de ondersteuning van/voor het open Hart. Het leven dat zich voordoet, enkel nog in eenheid met die Hogere Wil”

KatrienKlik hier om terug te keren naar de Groepshealing "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterbewustzijn"