Ervaringen Groepshealing "11-dimensionale Engelen-Mens en kanaal worden voor de Bovenwereld en nieuwe Aarde"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 
"Geen woorden hiervoor. Dank je wel lieve Joke!" 

"Dank je wel Joke, helemaal in tranen, fijn om een lang verloren deel weer te mogen voelen maar nu in vreugde en herenigd te worden met de gouden draak. Prachtig." 
 

 Wat een uitzonderlijke mooie woorden. Zo passend. Stil, ruim en eindeloos voel ik mij. Alles tintelt! Dank je wel Joke!!

"Op het laatst voelde ik het heel licht worden boven mijn hoofd alsof de zon ging schijnen, blije energie door mij heen, de energie van de gouden draak


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

“Ik heb de energie daadwerkelijk van boven naar beneden voelen stromen. In mijn handen leken wel kampvuurtjes te branden en ook ter hoogte van mijn schouders en nek heb ik het vreselijk warm gehad. De groepshealings zijn zo mooi, je voelt je echt een met elkaar en met de kosmos. Grenzen vallen weg.

Wederom dank hiervoor.
Groetjes, Marie-José Scheijvens


"Nu vandaag beginnen er lagen van verdriet los te komen, ook mijn intuïtie rond van alles en nog wat werkt steeds beter en beter. Dank hiervoor"

Roland


"Het was heel bijzonder, er gebeurde van alles met me, ja egoloos breed warm en vol ornaat. ja dat van Jezus dat voelde ik helemaal mee, die weg..jazeker, alles was echt zoals jij zei, wij gaan steeds verder de weg ligt open.... die draak zag ik later, ik hoop dat hij mij meeneemt,
overal naar toe. ja dat eenheidsgevoel, en dat het goed komt, dat vertrouwen, ja het was heerlijk dit was heel speciaal."

Ria


Klik hier om terug te gaan naar de Groepshealing "11-dimensionale Engelen-Mens en kanaal worden voor de Bovenwereld en nieuwe Aarde"