Ervaringen: Opstaan in je Kracht

“Het was een heel bijzonder weekend. Wat er voor mij is gebeurd, voelt zo groot. Zaterdag was vooral een dag van inzichten opdoen en me bewust worden van patronen. Maar dit bleef nog wel een beetje 'zweven'. Zondag heeft er in mij een aardverschuiving plaatsgevonden. Ik ben nu eindelijk geankerd in mijzelf en werkelijk geaard. Voor het eerst voel ik de veiligheid en het vertrouwen waarnaar ik zo lang op zoek ben geweest. Ik voel me ontroerd en enorm dankbaar.

Wat er ook nog in mijn leven gaat gebeuren, ik weet nu tot in mijn tenen dat ik niet alleen ben, dat ik veilig ben en dat alles goed komt!”

Monique

 

"Ja, en nu begin ik ook steeds beter te begrijpen wat Opstaan precies is! Of liever gezegd, ik begin ook te vóelen wat dat is…"

Elle

 

"Dankjewel voor het prachtige weekend. Er is me zoveel duidelijk geworden over geld en liefde, hoe ze zo verbonden zijn. Ik vond ook de oefeningen heel mooi. Ze hebben me praktische handvaten gegeven die ik thuis kan gaan toepassen."

Jeanet

 

"Het mooiste aan dit weekend vond ik het gevoel van eigen waarde, kracht en zelfliefde. Weten waarvoor ik naar de aarde ben gekomen, dat ik dat mag gaan neerzetten. Dank voor je prachtige woorden en persoonlijke reading!"

Liesbeth

 


 

Adelheid buiten in de wind.jpg

De afgelopen twee workshops, ervaar ik achteraf als één geheel, die mij enorm bekrachtigd hebben in mijn potentieel. De eerste workshop gaf een flinke aanzet om oude patronen te doorbreken die mijn potentieel ondermijnen en waar ik bijna ongemerkt nog in verval in mijn dagelijks leven. Ik heb geleerd deze patronen dieper te doorzien, de energie was zeer ondersteunend zodat ik er nu echt afscheid van kon nemen. De inhoud was zeer behulpzaam, de groepsgesprekken zijn heel interessant, maar wat mij betreft niet het meest behulpzaam. Oefeningen en opstellingen bieden mij meer en maken mij heel ontvankelijk om de energie van de transmissie op te nemen. Daarnaast heb ik wel het gevoel dat voor de groep het gesprek, de uitwisseling heel belangrijk is. Ik voel daardoor wel meer verbondenheid met iedereen. De eerste dagen na de workshop stak dat oude nog even flink de kop op, om mij te helpen dat afscheid concreet te maken.

Het stil zitten valt me soms zwaar, ik was erg blij met de bewegingsmogelijkheden in de workshop van afgelopen weekend. En ik krijg het gevoel dat de meesten dat zo ervaren en dat daardoor het energie niveau omhoog gaat, de sfeer wordt speelser en iedereen wordt ontvankelijker voor de transmissies.

Na de workshop ‘In je kracht staan’, is er iets in beweging gebracht, er is ruimte gecreëerd in de workshop. Daarna voelde ik me opener en krachtiger om op een speelse manier mijn creatie-kracht toe te laten en te laten stromen. Mijn creatie-kracht ervaar ik nu enorm, er is veel ruimte gekomen daarvoor en ik trek me thuis niet meer terug in onzekerheid en ik stem me ook niet meer teveel op anderen af. Het raakt me dat zo’n beetje half verborgen gedragspatronen in de workshops ineens zo helder worden en ik daardoor versneld tot diepere vernieuwing kom. Ik voel dat er meer energie kan stromen, mijn lichaam meer een kanaal kan zijn en ik me vitaler en blijer voel.”

Adelheid

 


 

"Ik heb een hele goede workshop gehad en kwam met een heerlijk, stromend, open en blij gevoel weer thuis. Het topstuk was voor mij de transmissie in de tuin. Daar was mijn volle aandacht erbij. Ik voelde alle energie door mij heen gaan en voelde een warme stromende, steunende energie in mijn rug. Dat was heel fijn. Ook de week daarna kon ik daar nog contact mee maken."

Lea

 

"Ik heb de workshop als heel zinvol ervaren. Wat diep in mij al duidelijk was, kwam naar boven in mijn bewustzijn. Geld, kracht en liefde ís één. Met voelen is dat heel goed te plaatsen. Met alleen denken moeilijker, zo niet wellicht niet te begrijpen.

Met de tuintransmissie kreeg ik het besef dat ik voor het eerst in mijn leven niet meer alles alleen hoefde te doen. Dat wij met zovelen al samen bezig zijn om te transformeren en anderen te helpen hun weg te vinden. Daarvan werd ik heel emotioneel. Alsof we met z'n allen naar een kinderfeestje gingen en iedereen was jarig."

Caroline

 

"Het ging in de workshop om hoe je in je kracht kunt staan vanuit liefde voor je medemens en natuur en gericht op de ontwikkeling van de ziel en niet om zelf meer macht te krijgen. Het was een boeiend onderwerp dat vele facetten kent en erg leerzaam was. Mij werd het steeds meer duidelijk hoe je vanuit al je facetten van het zijn (buik, hart en hoofd tezamen) kunt omgaan met je omgeving. Uiteindelijk gaat het om de ontwikkeling van je ziel of wezen van jezelf en de ander en niet om egoïstische doelen om meer bezit of macht."

Cees

 


 

"De workshop heb ik ervaren als intens liefdevol, met al die mooie mensen samen zijn is zo'n groot geschenk. Het heeft mij dieper in mezelf gebracht met ontroering en vertrouwen sta ik op."

Lida

 

"Het samen in groepjes werken vind ik het leukste/fijnste om te doen, het leren van elkaar. Het verbaasde me dat het me lukte zo diep en goed iemand te kunnen readen terwijl ik niets van diegene wist.  Het klopte allemaal, ik zag het. Is echt een fijne overwinning en geeft me nog meer zelfvertrouwen."

Hans

 

"Het was een heel bijzonder weekend. Wat er voor mij is gebeurd, voelt zo groot dat het moeilijk is om er woorden voor te vinden. De eerste dag was vooral een dag van inzichten opdoen en me bewust worden van patronen. Maar dit bleef nog wel een beetje 'zweven'. De tweede dag heeft er in mij een aardverschuiving plaatsgevonden. Ik ben nu eindelijk geankerd in mijzelf en werkelijk geaard. Voor het eerst voel ik de veiligheid en het vertrouwen waarnaar ik zo lang op zoek ben geweest. Ik voel me ontroerd en enorm dankbaar."

Monique

 

“Wat een intense prachtige weekend, zo in liefde veel mogen en kunnen delen met mensen in onze groep. Een intens ontroerende transmissie in de Pillar of light/Sekhina tuin mee mogen maken. Dit heeft mij zo ontzettend diep geraakt en heeft mij een meer Thuiskomen gevoel bezorgd waar ik zo van binnenuit naar verlangt had. Een bijzondere gewaarwording.. Bovenal, mijn dank is groot.”

Hartelijk groet, Andrisa