Ervaringen Groepshealing "7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"

Hieronder wat korte reacties van de mensen die online na afloop via de chat een reactie gaven:
 

"Voor mij is er veel duidelijk geworden. Ik kan nu veel beter het onderscheid voelen tussen mijn ikje en de Bron in mij waardoor ik beter zal weten wat ik moet kiezen in het dagelijks leven."

"Al snel werd ik rustig. Ik kreeg het verschrikkelijk heet en naarmate de transmissie verder ging voelde ik mezelf steeds lichter en ruimer worden. Na afloop voelde ik me heel loom en diep ontspannen."

"Stil ben ik en gecentreerd, ik voel, nee ik BEN, mijn grotere zelf nu. Dank je wel!"

"Ik voel dat ik me nu minder zal laten meesleuren door mijn gedachten en de spanningen met mijn partner."


Hieronder reacties ingestuurd door deelnemers

"Was weer fantastisch, de verschillen in de dimensies waren heel goed te voelen. Alles werd ook weer zeer duidelijk en helder uitgelegd. Voelde me echt verbonden met Al wat is. Heel erg blij mee, nu lekker ontspannen en het een plekje laten krijgen. Dank je wel!"
 
"Zo Liefdevol en vol Licht hoe je deze channeling uitspreekt. De indaling van de 7e Dimensie in mijn hart, zonnevlecht en buik tot God in het Bot (geweldig!) was zo voelbaar warm. De energie begon daarna zo te stromen, zo licht voelde ik me, zoveel Liefde."
Conny
 
"Ingeleid door een helder en duidelijke lezing van Joke, was de krachtige energie opbouw al zo voelbaar, maar na de woorden van onze hartverbinding met allen...wauw, met zoveel power als een krachtige golf van diepe, intense Liefde ging het door mij heen.
Het Liefdesveld zó krachtig voelbaar..zó van top tot teen, dat het mij diep ontroerde..de (h) erkenning van één Zijn in Liefde,
en Zelf dus die Liefde ook bent. Duidelijk voelbaar waren de verschillende dimensies..en voelde goed welke nu juist is. Bijzonder was dat.
Ook de woorden van een duidelijk keuze maken, als je je Ziel laat spreken, is al meer op de voorgrond, dan kan ik er niet meer omheen.
Zo dankbaar dat ik deze transmissie kon/mocht volgen en Joke bevestigde wat ik ook al voelde, diepere aarding heeft zich in mij voltrokken. Voelbaar is, dat mijn schouder/rugspieren die toch blijkbaar verkrampt waren aldoor, nu het los mogen laten.
Krachtiger en meer het hoofd boven het maaiveld gaan durven uitsteken.. Samen, Meester en het Magische kind..
Samen voelen ze die Roep..vanuit de Ziel, om tot uiting te brengen, waar nodig tot dienstbaarheid voor allen.
Joke vanuit mijn Ziel, dank ik je voor deze mooie transmissie."

Hartelijke groet, Andrisa

"Bij je lezing voelde ik vooral mijn 'ik' die van alles vond ; )...toen begon je met de healing en voelde ik een energie stroom door mijn kruinchakra. Op een gegeven moment voelde ik mijn lichaam niet meer en ervaarde ik alleen nog het gevoel via jouw stem via mijn hart in alle stilte. De magnetische verbinding in de groep voelde onwijs krachtig...in de ervaren vreugde en stille ontroering voel ik mij helemaal thuis." Lieve groet aan jullie allen...van Anouk

"Ik heb de healing ook als prachtig ervaren, ik had zoals ik al aangaf tintelingen in mijn hele rug, en in mijn rechter lies en been, Mijn Derde oog en Kruinchakra worden de laatste weken al spontaan behandeld. Gisteravond toen ik in bed lag kreeg ik lichtflitsen door mijn hoofdchakra’s. Wat ik zo mooi vind om te ervaren is dat ik het steeds meer bewust word hoe ik ondersteund word bij alles wat ik doe. Pas geleden een prachtige healing mogen geven op het paardenrijk, en de verzoekjes komen binnen van andere dieren rijken,  dat netwerk mag ook uitbreiden, word hier zo gelukkig van om een mooie bijdragen te mogen leveren aan de aarde en alles wat er op leeft." Lieve groet, Erika

Hallo Joke,
"De informatie vooraf vond ik heel fijn. Op het eind toen je ons van de hoge dimensies weer naar beneden bracht en we bij de vierde en derde dimensie aankwamen, voelde ik weerstand in mezelf. Echt even van 'o née, dat wil ik niet', maar meteen daarna koos ik weer voor vertrouwen en voelde het goed. Na afloop was ik helemaal in stilte, heerlijk! Dank je wel!" Tineke Martin

"Het was alsof ik een persoonlijke heling kreeg alles wat er gezegd werd door Joke heb ik al maand  ervaren en werd ik vanavond bevestigd, zoals stilte in je hoofd, op je intuïtie varen wordt steeds meer vertrouwen in je zelf. Ik praat meer eerlijk en zonder leugentjes om best wil is mij opgevallen. Na de heling keek ik vanaf de eerste etage naar buiten en kwam een wit veertje omlaag gedwarreld, ik voelde mij zeer blij en gelukkig." Vriendelijke groeten Maria

"Veel van wat Joke vooraf zei, komt mij wel bekend voor. Ik worstel enorm met mijn ego en een hoop negativiteit.
Hoe mooi was de healing. Tintelen over mijn hele lichaam en vooral mijn handen warm en tintelen. Het voelde alsof ik 2 bollen vast had. Zo wil ik me wel altijd voelen. De liefdesenergie was goed voelbaar. Ik voelde me geborgen en vooral NIET op mijn hoede voor van alles en nog wat. Je kunt gewoon alles loslaten, omdat er geen dreiging is.
Hoe mooi zal onze wereld worden in de toekomst."
Groetjes, Marie-José

"Wat een bijzondere krachtige ervaring. Ik was ontroerd door de Zielsherinnering van ons verre verleden. Een prachtig liefdesveld van mooie zachte pure liefde… dat ik de échte liefde ben en ook weer mag zijn. Er was allerlei energie voelbaar in- en om mij heen in deze ruimte. Op het laatst kreeg ik een beeld van allerlei wezens (leken trollen) die samen een hoge piramide vormden en reikten naar een prachtig mooie lichtgevende stralende Davidster.
Dankbaar dat ik mee mocht doen, DANK jullie wel."
YvonneKlik hier om terug te keren naar de Groepshealing "7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"